If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми имам един познат с голф 3 Бон джови 1.8 моно инжекция ама с 115 коня незнам що 115 коня имаше двигател като на моя пасат стария само дето неговия голф беше 97 ма и пича целата предница смени помпите и сумати глупости за 2 години
еми за кво говорим щото голфа не се троши, а тоя трябва да е 75 коня а не 115 нещо те е излъгал... пък знам ли... може да е бил с повечко лепенки
Не бе той е 90 коня ама имал ауспух Бос километража на Бон джовитата е бял както на Пинк флоид много са измислени 3 ките батко треаше да има Азис
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Ми имам един познат с голф 3 Бон джови 1.8 моно инжекция ама с 115 коня незнам що 115 коня имаше двигател като на моя пасат стария само дето неговия голф беше 97 ма и пича целата предница смени помпите и сумати глупости за 2 години
ако е бил пълна инжекция може,ама 1.8mi са 90 коня
G60 e 160 коня ,а VR6 2.9 e 190 коня /по едно време бях запален по голфовете ,ама се опомних/.
Е са като се върне от Гърция че там учи ще го излъжем някак си.... ама нз дали той ще се навие за теб...
Той е и с 2 ПТП-та едното от които доста тежко и вече е прилично страхлив... с Ауди А4, 2002 година 2.5тди със 140 реже задницата на лада и стълб, цяло чудо е че останаха живи.... и след тва със сеат толедо по таван...
Е са като се върне от Гърция че там учи ще го излъжем някак си.... ама нз дали той ще се навие за теб...
Той е и с 2 ПТП-та едното от които доста тежко и вече е прилично страхлив... с Ауди А4, 2002 година 2.5тди със 140 реже задницата на лада и стълб, цяло чудо е че останаха живи.... и след тва със сеат толедо по таван...
Ако се навие навие .. като не здраве да е По-добре да не се правят излишни рискове
в големи голфове не съм се возил в 4 ка 1.4 16ви в 3 ка 1.8 МИ .... кенефи са отвсекъде
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment