Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 VS Mazda mx3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

3 ките обикновенно са 150 кончета има два модела над тех г60 вр6 мисля ....
    интересно е да се теглите с японски и немски там е интригата .... с френските не ...
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
      Ако не е 16в е 115 кобили, а ако е 16в е 150
      Явно е 115 , защото съм се пускам със Е36 320i пак 150 коня и го бия също , но Голфа го бих много повече от БМВ-то
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Вентилираните тройки са много малко разпространени, обикновено са си 115кончета с допълнително добавен надпис 16V...
        А ЕМо0о нормално е БМВ-то да го дърпаш с по малко
        И тези дръпки със кораба майка 166 ли ги правиш 136кончета или имаш някакви бонус екстри

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          Вентилираните тройки са много малко разпространени, обикновено са си 115кончета с допълнително добавен надпис 16V...
          А ЕМо0о нормално е БМВ-то да го дърпаш с по малко
          И тези дръпки със кораба майка 166 ли ги правиш 136кончета или имаш някакви бонус екстри
          166 '99 136 коня без никви правеници по двигателя 320 ги 520 и бия
          Last edited by EMo0o; d.m.y г., 14:35.

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
            166 '99 136 коня без никви правеници по двигателя 320 ги 520 и бия
            Луд... перфектно.... а 520 е тромава торба след 120 до 150 може и да върви ама само толкова....

Comment

Луд... перфектно.... а 520 е тромава торба след 120 до 150 може и да върви ама само толкова....
              След 60 вече ми гледа багажника

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                След 60 вече ми гледа багажника
                Еми ти кво искаш аз имам приятел с Е39 98година 520 и му предлагам да се дърпаме ама той не изявява особени желания, навит е след 150

Comment

Оставете ги вие тия БМВ-та италианското си е италианско вижте какво става с дупетата с БМВ-тата
                  http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    Оставете ги вие тия БМВ-та италианското си е италианско вижте какво става с дупетата с БМВ-тата
                    http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24

малиииииииииииииииии, тоя клип верно е за без комент просто....хаххаха...
                    Влюбена в Alfa Romeo GTV
                    GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                      малиииииииииииииииии, тоя клип верно е за без комент просто....хаххаха...
                      Песничката е малко ама иначе клипчето си е добро . То има подобно клипче и с голфове
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                        Песничката е малко ама иначе клипчето си е добро . То има подобно клипче и с голфове
                        http://www.vbox7.com/play:283c89df

Това е клипчето с голфовете, сециално за всички made in РК,имащи бързо голфче 1.3 карборатор на газ с надпис GTI

Comment

http://www.vbox7.com/play:283c89df

Това е клипчето с голфовете, сециално за всички made in РК,имащи бързо голфче 1.3 карборатор на газ с надпис GTI
                          хахахаха.Ще закарам Алфетата в тая автомивка да й направят "основно почистване" тез каки.Да знаиш само как ще се кефи хаааааахахахахахахахаахах

Comment

Тея направо цепат мрака голф - питът един защо голф бе човек ми щото банална сички имат не се троши не ги крадат викам добре само за едно не съм съгласен че не се троши кви ги има не истина ... спорихме един час и накрая нищо не стана и за тва с голфаджии не се разправаям
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                              Тея направо цепат мрака голф - питът един защо голф бе човек ми щото банална сички имат не се троши не ги крадат викам добре само за едно не съм съгласен че не се троши кви ги има не истина ... спорихме един час и накрая нищо не стана и за тва с голфаджии не се разправаям
                              Ми аз наскоро някъде четох че всъщност било адския мит че голфовете са здрави всъщност яко се трошат...

Comment

Ми имам един познат с голф 3 Бон джови 1.8 моно инжекция ама с 115 коня незнам що 115 коня имаше двигател като на моя пасат стария само дето неговия голф беше 97 ма и пича целата предница смени помпите и сумати глупости за 2 години

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                                X