...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гонка!!!
Collapse
X
-
Гонка!!!
Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 19:17.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabeТагове: Няма
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПреди малко се прибрах и бурзам да се похваля. Днес случайно видях как се гонят едно Рено 1.8 16в и БМВ Х6 3.5д и не се здържах да не се включа. При което спират въпросните до мене а в Х6-цата пълна с много ама много яки мацки, как пак ще се дърпат. И седя аз и си слушам и си точа зъбките, при което пак от Х6-та чувам "Алфа-та няма да може да ни дръпне обаче" и като отговор получиха само едно "Добре". Та тръгваме и от старта вече започвам да им дърпам. На следващият светофар съм дръпнал на Рено-то една кола разтояние а на БМВ-то две. При което пак спираме в готовност и двамата си говорят "Е добре де Алфа-та ни дръпна ама айде пак" И историята се повториНа третият светофар вече си казахме едно колтурно "Чао" със вдигнат палец и всеки си хвана по неговата посока. До сога още не е успяла да ми слезне усмивката от лицето, защото чувството този път беше уникално, незнам точно защо но съм много щастлив. Защитих гордо и славно нашата любима марка Алфа Ромео
хех кеф цена няма, а
верно си е гот след това - ма да беше дръпнал и някоя мацка от тва Х6
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениема да беше дръпнал и някоя мацка от тва Х6"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
[....Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 19:17.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеТочноНесъм в тяхната категория (пари), не случайно карат Х6, нито съм в категорията на мъжете им
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, ся кифлите ще идат при мърсолите и ще писнат "Скъпи, мили, любими, неска на светофара едно Алфе ни скъса трътките - Искам Алфа, Искам Алфа - моля те, моля те.....Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, ся кифлите ще идат при мърсолите и ще писнат "Скъпи, мили, любими, неска на светофара едно Алфе ни скъса трътките - Искам Алфа, Искам Алфа - моля те, моля те.....искат и сигурно щеим купат
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПреди малко се прибрах и бурзам да се похваля. Днес случайно видях как се гонят едно Рено 1.8 16в и БМВ Х6 3.5д и не се здържах да не се включа. При което спират въпросните до мене а в Х6-цата пълна с много ама много яки мацки, как пак ще се дърпат. И седя аз и си слушам и си точа зъбките, при което пак от Х6-та чувам "Алфа-та няма да може да ни дръпне обаче" и като отговор получиха само едно "Добре". Та тръгваме и от старта вече започвам да им дърпам. На следващият светофар съм дръпнал на Рено-то една кола разтояние а на БМВ-то две. При което пак спираме в готовност и двамата си говорят "Е добре де Алфа-та ни дръпна ама айде пак" И историята се повториНа третият светофар вече си казахме едно колтурно "Чао" със вдигнат палец и всеки си хвана по неговата посока. До сога още не е успяла да ми слезне усмивката от лицето, защото чувството този път беше уникално, незнам точно защо но съм много щастлив. Защитих гордо и славно нашата любима марка Алфа Ромео
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, ся кифлите ще идат при мърсолите и ще писнат "Скъпи, мили, любими, неска на светофара едно Алфе ни скъса трътките - Искам Алфа, Искам Алфа - моля те, моля те.....
Comment
-
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеНа БМВ-то ако му се изключат електронните спънки и му се даде газ както трябва ще те снима много лошо.
Иначе без майтап, карах за малко двойка без тия неща(само покрив си имаше), се едно имах турбо....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеБрат а БМВ-то жена или мъж го караше?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеЧестно да ти кажа не обърнах внимание....жалко че като ме вози хванахме най-големият трафик иначе то си се усещаше че бая си вървеше особено там дето оня реши да завива хахахахах и приятелите останаха доволни хахахах
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
хахаха, не си вкарвайте илюзиивсяка 145/146 няма никакъв шанс срещу Х6 3.0 Би Турбо нафта 280 коня
колега просто си изкарал късмет с мацките...
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
Comment