If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Готини са, но требе да съм болен за да дам 500 кинта за такива фарове, като за 50 лева моа да постигна същия ефект с гумено - диодни ленти от Хонконг....откъдето всъщност са е фаровете....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
баси ся Ауди ще имитираме.Мене Алфите си ме кефат и със стоковите фарове,няма нужда да стане като голфовете - накичена като пазарен щанд... иначе има стойка и е хубаво
Идеята не е лоша - и до там, можеше да не го правят пунта на Ауди... какво им пречеше да пуснат диодите по долния контур на фара например.
А и тая цена ... иначе фарове с лупи са най-доброто за ксенона.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Зимаш 30 запалки с фенерче и махаш диодите , лепиш с тиксо и е същото
наистина изглежда зловещо ама тва си е на ауди измишлиотина защото са им много грозни автомобилите , не са кат алфите красиви и за тва на алфа няма нужда да се слага
Зимаш 30 запалки с фенерче и махаш диодите , лепиш с тиксо и е същото
наистина изглежда зловещо ама тва си е на ауди измишлиотина защото са им много грозни автомобилите , не са кат алфите красиви и за тва на алфа няма нужда да се слага
Мене фарчетата мн си ме кефят.Ако бяха по-евтини бих си ги 'зел.Нали знаете че всеки си има вкус....то и аз съм противник на многото кич по колата, ама тези фарове биха си доста утивали според мен.... 'се убавиня
И на мен ми харесват. Това, че една фирма се е сетила да направи нещо на колата, не значи, че няма да отива и на друга. Мн са взимали от Алфа идеи, защо и на алфа да не се направи нещо от други коли. Ако нещо е добре направено и отива, не виждам проблем!
Comment