Известие

Collapse
No announcement yet.

LED фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• LED фарове

Колеги новата мания из немско! Колегите с 156 могат да намажат!

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trks...All-Categories
    Opel Corsa B
    Opel Tigra
    Mercedes A 160
    Mercedes A190 AMG
    Alfa Romeo 147 1.6 ts
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Готини са, но требе да съм болен за да дам 500 кинта за такива фарове, като за 50 лева моа да постигна същия ефект с гумено - диодни ленти от Хонконг....откъдето всъщност са е фаровете....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

баси ся Ауди ще имитираме.Мене Алфите си ме кефат и със стоковите фарове,няма нужда да стане като голфовете - накичена като пазарен щанд... иначе има стойка и е хубаво

Comment

Идеята не е лоша - и до там, можеше да не го правят пунта на Ауди... какво им пречеше да пуснат диодите по долния контур на фара например.
        А и тая цена ... иначе фарове с лупи са най-доброто за ксенона.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Зимаш 30 запалки с фенерче и махаш диодите , лепиш с тиксо и е същото
          наистина изглежда зловещо ама тва си е на ауди измишлиотина защото са им много грозни автомобилите , не са кат алфите красиви и за тва на алфа няма нужда да се слага

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
            Зимаш 30 запалки с фенерче и махаш диодите , лепиш с тиксо и е същото
            наистина изглежда зловещо ама тва си е на ауди измишлиотина защото са им много грозни автомобилите , не са кат алфите красиви и за тва на алфа няма нужда да се слага
            друго няма к`во да кажа...

Comment

Добър замисъл, но по-добре фарчета с лупички за тези пари.
              И на сичкото отгоре имитираме Б4,Б5...

Comment

харесва ми единствено това че са с лупи,иначе имитацийката на ауди може много лесно да се махне от фара....
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ебаси циганията.Винаги съм си вярвал , че по манталитет Алди са всъщност некъква фирма от източен Анадол.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                    Ебаси циганията.Винаги съм си вярвал , че по манталитет Алди са всъщност некъква фирма от източен Анадол.
                    хахаха ще се напикам, стига бе!!!!!!!!!!!!!

Comment

... Винаги съм си вярвал ...
                      Много добре си го казал, продължавай да си вярваш

Тая линия с led-а е кофти направена и по нищо не се връзва с колата. Иначе верно, лупите са готини.
                      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Мене фарчетата мн си ме кефят.Ако бяха по-евтини бих си ги 'зел.Нали знаете че всеки си има вкус....то и аз съм противник на многото кич по колата, ама тези фарове биха си доста утивали според мен.... 'се убавиня

Comment

И на мен ми харесват. Това, че една фирма се е сетила да направи нещо на колата, не значи, че няма да отива и на друга. Мн са взимали от Алфа идеи, защо и на алфа да не се направи нещо от други коли. Ако нещо е добре направено и отива, не виждам проблем!
                          Alfa Romeo 145...+5

Comment

и после се сърдим защо ни обиждат по чуждите форуми, ми то ние сме същите!!
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                              и после се сърдим защо ни обиждат по чуждите форуми, ми то ние сме същите!!
                              е аре кажи че не ти харесаха фаровете !? (моите )
                              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Working...
                              X