Известие

Collapse
No announcement yet.

Генерация - що е то...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е ок.... ама ти говориш за алуминий нали ?!?

щото слушам, че много зависило от алуминия.... иии дали има в крайна сметка разлика от нераждавейката ....
    Хрумна ми за алуминий, защото просто мога да си набавя всякакви размери на смешни мари... и за това питам....
    има ли значение дебелината... и колко да е широка тръбата...

Боби, в теб ми е надеждата... щото другите дето разбират, си го носят за гроба...
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Абре пичове няма ли някой дето има стар Ремус да го отреже на две да го снима и да го качи мнооого ми е интересно какво има вътре..?
      Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

Въпрос колко е всъщност е подходящия вътрешен диаметър на тръбата за 1,8/2,0 ТС двигателите. Ч не е проблем да я анпрявя вътрешен 50мм ама не знам примерно това 60,3 с какъв вътрешен диаметър е.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Въпрос колко е всъщност е подходящия вътрешен диаметър на тръбата за 1,8/2,0 ТС двигателите. Ч не е проблем да я анпрявя вътрешен 50мм ама не знам примерно това 60,3 с какъв вътрешен диаметър е.
          Според мен е добре стените на тръбата да са поне 2мм дебели.

Comment

2мм е дебело за генерация мен ме интересува явътрешния защото тръбите които мога да намеря са по дебели от 2мм и ми е интересно колко е вътрешния отвор за да знам какво да търся.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщение
              А аз да запитам.....

За Дизел какъв диаметър е удачно да се сложи след турбината.... и с какъв е сега, че не съм мерил...

Намислил съм от турбото до края (само крайно гърне) да е права тръба, да речем ф55 или ако немря 60 ... деазнам... може и повече...

интересно ми е също дали мога да сложа алуминиева тръба... имам ф45 ... ама май ще се стопи, и ми се струва тясна... (това вътрешен диаметър )
              DiabL0, оригинално мисля че са ф53 тръбите. Ако искаш виж тази тема.
              http://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=13&t=2080
              За турбо колите, май колкото е по-голяма тръбата, толкова е по-добре.
              FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
                DiabL0, оригинално мисля че са ф53 тръбите. Ако искаш виж тази тема.
                http://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=13&t=2080
                За турбо колите, май колкото е по-голяма тръбата, толкова е по-добре.
                Страшно много ти благодаря

и все пак някой ако е в час да каже пряк опит, защото темата в препратката приключва точно преди резултата.....

Comment

Има един колега от фиат форума, който си е купил колата със сменена генерация. Скоро трябва да се видим с него и ще премерим тръбите за да видим какъв диаметър са. При него са само тръби и едно гърне накрая.
                  А иначе съм сигурен че Jimy ще направи генерацията, въпрос на време е
                  FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
                    Има един колега от фиат форума, който си е купил колата със сменена генерация. Скоро трябва да се видим с него и ще премерим тръбите за да видим какъв диаметър са. При него са само тръби и едно гърне накрая.
                    А иначе съм сигурен че Jimy ще направи генерацията, въпрос на време е
                    Със сигурност след празниците, мах 1 седмица и съм я направил....
                    имам всичко необходимо... само да минат празниците...
                    просто въросите са ми:
                    Дали аджиба има смисъл. И какъв ....
                    Колко широка тръба...
                    Каква... (най удачния материал.. защото мога да взема всичко на смешни цени..)

ей такива работи... ама ядосвам се, че има една шепа хора, който претендират, че са капацитети, пък се правят на ударени....
                    ако е нещо по техен адрес са компетентни... ама за помощ... за*би ...

Поздрави и Наздраве

Мерси отново (ще е супер ако драснеш някои ред с впечатления)

Comment

То и аз така имам възможност да си направя почти всичко за без пари ама като не знаеш точно как... Имам колеги който са много добри по заварки и такива неща пък и материали ще се намерят. Въпросът е да се намери оптимално решение колко трябва да е Ф-то, стените на тръбата, материала и според мен също много важно е дали трябва да са огънати по същия начин или може да са прави?

Comment

съжалявам, че съм толккова скиптично настроен, но тук във форума няма да намериш решението

Успех все пак

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщение
                          съжалявам, че съм толккова скиптично настроен, но тук във форума няма да намериш решението

Успех все пак
                          няма никакъв шанс за жалост
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Е те половината майстори от тука се учат кво да им пиша Утре тия същите почват и акъл да дават па и най-големи специалисти станали Който го интересува информация да ми се обади за лични нужди ще дам съвет на всеки
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              Е те половината майстори от тука се учат кво да им пиша Утре тия същите почват и акъл да дават па и най-големи специалисти станали Който го интересува информация да ми се обади за лични нужди ще дам съвет на всеки
                              До някаде съм съгласен за даването на акъл тука в бг сме свикнали всички да разбираме от всичко. Думичката майстор се използва наистина в повече от нужното. Но не е лошо човек да получава знания в различни области. Аз например се занимавам с мебели хобито ми е софтуера обаче просто ми е интересо и имам възможност ако някои ми каже за тоя мотор е добре да се ползват едиси какви тръби с незнам си какво Ф и т.н. мисля че, с помоща на колегите ще се получи. И аз маи го казах тва ама пак Ясно ми е че, няма да стане като да ида и да си го купя. А и нали за това сме тука да обменяме информация.

п.с. Ако някой има нужда от консултация по обзавеждане да пита ! И не съм майстор щото го работя това от 2 години !!!

Comment

И те така никой ли няма да сподели какво е сложил на алфата си... ?

Comment

Working...
                                X