Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

в текстовия файл са най добрите времена на 200 коли и снимка на пистата на която са правени времената
    Attached Files

Comment

Пробвал ли си да дадеш на 100% симулация ,днес поиграх на писта тест център 2км успях да разбера къде половината т,е, 1км /имам заводските измервания на някои коли за 0-1000 м / за мое голямо учудване колите които тествах даваха до 1 секунда разлика от истинските ,това за мен е чист симулатор

Comment

Не съм пробвал ,защото не знам как ..Апропо пак започнах да играя ... не е зле играта ,ама се запалих много и по една Classic pacing и тя е готина

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Това нещо е в опции FREE RIDE има скала simulation и arkade доста трудно се удържат колите и вървят по бавно,ако си разгледал текстовия файл който бях вмъкнал в по пдедишния пост там разликата във времената става около 15% ,но просто голямата прилика с времената на реалните коли ме разби ,преди около 2 години бях си поиграл с wr 1 и nfs undergrund 2 да видя какъв спирачен път ще дадат колите от 100км до 0 при wr 1 беше над 20 м а при нфс 5-7 м така че дори и старата версия има доста общо с реалността

Comment

Драг на 100% симулация ,вдигнал съм няколко клипчета http://vbox7.com/userlamenpetkov?p=allvideos
            Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 15:47.

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
              Драг на 100% симулация ,вдигнал съм няколко клипчета http://vbox7.com/userlamenpetkov?p=allvideos

То хубаво си ги направил тези симулации ама бъди пи точен в цифрите, нито 8с е 400(450 к.с.) нито R8 е 400 а е 420к.с. А иначе разликата на 400м между тях е 1 секунда в полза на Алфата.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

специално за 8с и р8 съм го направил защото много шум се вдига около р8 даже в нфс карбон беше най -бързата дори го наричаха убиец на поршета обачеееее няма нищо вярно даже тук в Добрич си имаме такъв дзвер мисля да пусна и други драгчета може да давате заявки само да ги имам колите де

Comment

Е много общо ги говориш нещата...R8 е по бавно от Порше Турбо, но от стандартна Карера е доста по бързо. Пък и за кой двигател иде реч на R8 4,2, 5,2... То в тея игри мног неща не са верни ама карай ся, все пак са направени за забавление. Както и да го погледнеш R8 доста по красиво от тещ поршета които приличат на пантофи и за мен са едни от най грозните коли..
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi

Comment

В интерес на истината и аз мислех че една игра не може и малко да се доближи до реалността , Обаче като я бутнах на 100% симулация направо ми падна шапката , ускорението и взимането 0-1000 м са 1:1 ,бях намерил реални времена на Хокенхайм пробвах се със същите коли които са правени времената и разликата беше едва 2-3 секунди Не знам какво да кажа !!!

Comment

Ба ли мааа му не съм си играл чак толкова да я бутам играта. Потроших за 1 месец два волана на такива игри и ми писна. Най добрата игра за мен е гран турисмото. Ама нема време за игри..
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi

Comment

играл съм гран туризмо на плейстешън хареса ми като мисии обаче като управление не сьвсем играл съм и на последното гран туризмо в техномаркет там работех по-добра графика но управлението е същото ,не ти препоръчвам да играеш с волан пробвал съм и не ми хареса ,качвам още клипчета

Comment

GT 5 може да се играе само с волан ако са ти изключени асистенцийте. Заради тая глупавата игра си взех ps3 и след 2 месеца го продадох, не беше това което очаквах.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Колеги, някой успявал ли е да превърти играта? Аз преди време доста я ръчках, но ми останаха няколко (5-6) нива, и колкото и да играя, няма минаване. Причината не е в мен, всичко си правя както трябва, но играта решава че на дадена писта трябва да караш уж само 2 писти по 2 обиколки, минаваш ги, и следва 3-та писта, после 4-та и т.н. абсолютно еднакви като предната , минавал съм над 30-40 писти една след друга, и все едно и също... Сещам се за нивото със Шкода Октавия ВРЦ (рали версията) , е няма минаване това ниво, имаше още няколко, но не се сещам кои точно са....
                            При някой появявало ли се е подобно нещо? Аз така или иначе се отказах да я играя тази игра преди доста време, но понеже гледам има доста ентусиасти, та ми стана интересно...
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

нивото с фабия врц е наистина трудно и съм го минавал но пък не си спомням ниво да има 30-40 писти обикновенно не са повече от 4 препоръчвам ти да я инсталираш на ново ако запецнеш някъде ще се опитам да ти помогна имам и сейвове обаче не ми дава да ги кача

Comment

Ами то няма такова ниво с 30-40 писти. Проблема е там, че въпросното ниво е с 2 писти, минавам 1-вата, вс ОК, почвам 2-рата писта, пак завършвам на първо място, Дотук добре, но ми пуска 3-та писта (абсолютно еднаква като предната),после 4-та писта и така безкрай. Явно има проблем в някой писти, или в играта като цяло.Пробвал съм да я преинсталирам, ама същата работа, и впоследствие се отказах изобщо.Затова питам на някой случвало ли се е това, щото е безмислено да търся играта наново и да се окаже пак дърво.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X