Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• а бе как се минава нивото точно на 50% ,в което караме некъф туарег и треа да минем чек поинти , и на всеки чек дават сек....аз стигам до една пирамида и ми свършва времето ..карам като полудел ,ама нищо не става

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Точно за нивото не се сещам но потърси по пряк път не винаги само скороста е най важна,разгледа ли времената на драг писта 99% съм сигурен че и в действителност са такива

Comment

• Ето тази Брера ме накара да пусна темата кои са по бързи новите или старите коли
        брера 200 кс -7,7сек 0-1240м-39,79сек
        156 190кс -7,3сек 0-1240м-38,11сек
        Attached Files

Comment

• drag пистата допълнително ли се инсталира?
          аз не я намерих
          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Да допълнително назад има доста писано как се слагат коли и писти ако нещо не ти е ясно ме питай

Comment

• Ето тук има 50 писти http://www.games.reveur.de/en/worldr...ans/scenarios/

Comment

• Така и така е тръгнала тая тема да е с игри , да попитам някой знае ли откъде да си сваля играта правена по серияла Stargate?

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

• А как е с волан играта и по-точно с Logitech G25. Аз преди съм я играл ама без волан, та сега може пак да я заиграя

Comment

• Играта наистина е много добра особенно с новите коли не съм я играл с волан само с джойстик и пак е добре

Comment

• Аз пишман станах с тая игра. 1 месец , не мога да мина едно ниво и това си е . Направо се отказах вече

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Я ми кажи точно за кое ниво става въпрос че аз да се занимая

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                          Я ми кажи точно за кое ниво става въпрос че аз да се занимая

казва се EXPEDITIONS

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Ето колега минах го специялно за теб,лесно е само трябва да запомниш къде са вратите в едната пирамида има телепортатор
                            Attached Files

Comment

• хах колеги ицчетох цялата тема и много ме зарибихте сега я свалям от доста време търся такава игра а за реализъм мого да препоръчам Live for speed но просто графиката е отврат

Comment

• Играл съм я доста е трудна LIVE FOR SPEED но пък е 100% симулатор ,с WORLD RACING 2 няма да сгрешиш според мен е много добра и най-важното има много алфи успех !

Comment

Working...
                                X