Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

изтегли и други коли разархивираш колата и слагаш само папката с името на колата а не всички разгледай как са сложени в оригиналната папка аутос до сега нямам кола която не е тръгнала пробвай с начални големи букви Addons Autos успех
    Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 13:57.

Comment

Отказах се да слагам други коли..
      Имам обаче въпрос към пламен

Стигам до една мисия ,на която един Туарег минава чек поинти в един надземен паркинг. Взимам бронз ,а за сребро или злато не мога да си и помисля.Просто времето е адски малко. Та как се минава за злато...отделно ,следващата мисия ми е забранена ,защо ? Мисията се казва BIG CITY 2
      Хелп моля ...е сега пак се опитах да я мина ,пак бровнз и не ме пуска на следващата мисия.
      Опитвах да скачам направо от покрива ,не става
      Как по дяволите се минава тая проста мисия

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

на покрива има място където да скочиш с колата и става много по-бързо

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
          на покрива има място където да скочиш с колата и става много по-бързо
          е сега отивам да мъча и да търся

Минаааааааааах гооо
          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 12:08.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

колега не се отказвай да слагаш нови коли напиши ги с начални главни букви много по добре е !!!! ако имаш други въпроси питай

Comment

колега не се отказвай да слагаш нови коли напиши ги с начални главни букви много по добре е !!!! ако имаш други въпроси питай
              Ама новите коли в мисиите участват ли или само във free ride ?
              Щото ми е адски тъпо само да си карам и обикалям нагоре надолу ..

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

новите коли е хубаво да ги имаш по този начин можеш да провериш например дали бмв 328 е по бърза от алфа 156 2.5 новите не участват в мисиите знам че има програма за правене на нови мисии с нови коли обаче не знам как става .нищо не ти струва да си ги сложиш аз имам над 300 и играя повече с тях

Comment

новите коли е хубаво да ги имаш по този начин можеш да провериш например дали бмв 328 е по бърза от алфа 156 2.5 новите не участват в мисиите знам че има програма за правене на нови мисии с нови коли обаче не знам как става .нищо не ти струва да си ги сложиш аз имам над 300 и играя повече с тях
                  А бе прав си ,не е лошо да си ги имам ,ама нещо като не става и не става .Правя всичко,точно ,както си описал ,но като погледна в папките с сток колите ,има файлове ,които ги няма в допълнителните.
                  Правя втора папка addons в нея слагам autos и нищо не става . Опитах и в оригиналната папка addons пак нищо не става

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

в повечето пъти като разархивираш колата ти иска парола има я в текстовия файл ако не напишеш паролата се разархивира но файловете са празни .напиши ги така Addons .току що си изтеглих FIAT COUPE 2.0 T

Comment

в повечето пъти като разархивираш колата ти иска парола има я в текстовия файл ако не напишеш паролата се разархивира но файловете са празни .напиши ги така Addons .току що си изтеглих FIAT COUPE 2.0 T
                      Като се прибера от работа ще се мъча на лаптопа ми ... ще ти пиша какво става
                      но мен за митото не ми иска никаква парола

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

колега ето снимах необходимите папки.също и фиата и бмв м6 исках да ти дам и BG ТАБЕЛИ ама отново не ми дава да качвам
                        Attached Files

Comment

колега ето снимах необходимите папки.също и фиата и бмв м6 исках да ти дам и BG ТАБЕЛИ ама отново не ми дава да качвам
                          Начи аз така ги правя паките , аутос е в аддонс и там разархивирам ,ама нищо ... е снощи пак ,тва мито не тръгва и това си е

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

не не се слага всичко в тази папка само последната папка с името на колата[ погледни как са сложени в оригиналната папка Autos ] всъщност папката с колата е сложена в поне 2 други папки те само ти казват като наименование къде да я сложиш изкарай тази папка ALFA MITO 1-4 вт и я сложи в Autos няма как да не стане

Comment

Колега какво стана с новите коли и с кариерата в WR 2

Comment

Още нищо ,не съм играл ,че си имам работа бая

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X