Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега специялно за теб минах нивото с дрифта няма невъзможни неща на първия завой се правят много точки УСПЕХ
    Attached Files

Comment

Отказах се временно от играта,незнам немога и немога.Имам чуството,че ако отида с Алфата ми повече точки ще направя.Сега съм на тема самолетча и си хвърчим яко.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Аз пък поиграх тия дни малко на тази игра и взе ,че ми хареса бая... интересното е ,че с каквато и кола да се пусна на състезанията , все съм последен и готиното е ,че трябва да усетя къде намаляват другита в завоите ,за да ги изпреварвам ..това ми харесва. А дрифтовете с мерцедеса -първите дрифтове са много лесни и готини

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

да минаваш коли на права като твоята го има само в НФС играх на pro street с golf gti бяха всички в гонката обаче само до първия завой от последен станах първи как става така не ми е ясно .Е ако беше GTA а не GTI разбирам да ги мина амааа .Точно сега тегля ALFA MITO 1.4 -155 KS за WR2

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            да минаваш коли на права като твоята го има само в НФС играх на pro street с golf gti бяха всички в гонката обаче само до първия завой от последен станах първи как става така не ми е ясно .Е ако беше GTA а не GTI разбирам да ги мина амааа .Точно сега тегля ALFA MITO 1.4 -155 KS за WR2
            Дай линкове за коли и обясни как се теглят и се слагат в играта ..моля

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ако ми дадат възможност от форума ще вдигна всички мои коли да се теглят а сайта съм го дал още в първия си пост -правите папка в инсталираната игра addons в нея папка cars в нея поставяте изтеглените и разархивирани коли не е трудно . Това MITO ги кърти

Comment

Ето снимки на най новата кола за WR2 ALFA MITO 1.4 .На втората снимка вижте в огледалото това е AUDI TT 180 ks митото бие и бмв 525. с около 2 секунди прави по бърза обиколка от алфа 155 2.0 и 6 секунди от vw beattle 150 ks
                Attached Files

Comment

Ето снимки на най новата кола за WR2 ALFA MITO 1.4 .На втората снимка вижте в огледалото това е AUDI TT 180 ks митото бие и бмв 525. с около 2 секунди прави по бърза обиколка от алфа 155 2.0 и 6 секунди от vw beattle 150 ks

Добре де ,свалих митото, направих папка addons в нея папка cars и готово .Само дето не знам как да си намеря сега в играта митото ..... къде да го търся и как мога да го карам,защото като играя кариера ,не мога да го намеря.На какво да карам ,за да карам свалените коли ? и как да ги търся в играта ?

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Започваш отначало с нов сейв профил минаваш първото ниво на кариера дава ти 300 точки влизаш в free ride купуваш си кола и писта там ще ги има новите коли като играеш на free ride също дава точки не всички коли от сайта се движат реално имай го в предвид има и пежонца по на 100коня които вървят като ферари

Comment

Започваш отначало с нов сейв профил минаваш първото ниво на кариера дава ти 300 точки влизаш в free ride купуваш си кола и писта там ще ги има новите коли като играеш на free ride също дава точки не всички коли от сайта се движат реално имай го в предвид има и пежонца по на 100коня които вървят като ферари
                      е баце няма го това мито във фрии райд .търсих го един час ,а направих всичко както ми каза ,направих си и нов профил

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Извинявай не папка cars a autos бях писал по спомени .времето на митото на 17 писта Маями е 1.24.04 по добро и от бмв 325 1.24.25

Comment

Извинявай не папка cars a autos бях писал по спомени .времето на митото на 17 писта Маями е 1.24.04 по добро и от бмв 325 1.24.25
                          Значи имам си папка AUTOS и без да е нужно да правя папките addons i autos вътре в нея.
                          само че в тази папка ,колите са ми в самостоятелни папки ,а митото ми е като някакъв файл ...

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

правят се задължително нова папка addons и в нея папка autos това е за новите коли .изтеглените коли са в рар, зип или като програма .в рар зип може да има и звуци които се слагат в папката motoren, в cars се слага само папката с името на колата

Comment

колега стана ли работата има нови 2 коли С 55 АМГ ПО бърза е от М3

Comment

колега стана ли работата има нови 2 коли С 55 АМГ ПО бърза е от М3

Не ,не става .
                                Правя папкааддонс ,в нея аутос ,новите коли ,аз само мито съм свалил , слагам цялата папка в аутос и кур ,нищо не става ,нов профил ,минавам нивото ,купувам писта ,тръгвам да търся мито и няма ........направо се отказвам ,иначе играта наистина я бях подценил малко или много . Доста по реална е от тия детските нфс-та и тем подобни

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X