Първоначално публикувано от Zumer
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
В какви обороти?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеОк значи качвам до 3-4 к оборотомера пускам съединител...пили гуми и до 6 хиляди оборота на първа.После сменям до 7000 на втора,трета и така...Ще направя тестове като ми излезе зверчето от бокса
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеОк значи качвам до 3-4 к оборотомера пускам съединител...пили гуми и до 6 хиляди оборота на първа.После сменям до 7000 на втора,трета и така...Ще направя тестове като ми излезе зверчето от бокса
Comment
-
Еми нз колеги мойта постоянно пили гуми на 1-ва...Трябва грам газ да не и подам за да не ги изпили...Може да е щот все още съм с зимните гуми....Пили гуми пък дебитометърът беше скапан...Сега като излезе от бокса с новия дебитометър нз вече асвалт ще хвърля сигорно
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеЗимните гуми лятото много се чуват, имай го на в предвид.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНай-бързо се тръгва на 3000 оборота с по плавно отпускане на съединителя (задържане докато тръгне и после пускане до край). Тествано!Моето мнение е, че на 3000об мотора не може да зацепи какво става - газ ли ще му дават или ще го гасят
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЕми нз колеги мойта постоянно пили гуми на 1-ва...Трябва грам газ да не и подам за да не ги изпили...Може да е щот все още съм с зимните гуми....Пили гуми пък дебитометърът беше скапан...Сега като излезе от бокса с новия дебитометър нз вече асвалт ще хвърля сигорно, даже направо на 3та и изобщо няма ти се налага да сменяш предавки. Шегата на страна и аз мисля като колегата оем, че така както го е казал е най-бързо , защото не печелиш изобщо от това колата да ти пили гуми... а пуснеш ли го бързо съединителят отиде коня у ряката
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЕми нз колеги мойта постоянно пили гуми на 1-ва...Трябва грам газ да не и подам за да не ги изпили...Може да е щот все още съм с зимните гуми....Пили гуми пък дебитометърът беше скапан...Сега като излезе от бокса с новия дебитометър нз вече асвалт ще хвърля сигорноThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеКолега какво се чудиш изобщо давай тръгвай на 2ра, даже направо на 3та и изобщо няма ти се налага да сменяш предавки. Шегата на страна и аз мисля като колегата оем, че така както го е казал е най-бързо , защото не печелиш изобщо от това колата да ти пили гуми... а пуснеш ли го бързо съединителят отиде коня у ряката
А за тръгването оборотите трябва да са такива че след зацепването и задържането на полусъединител оборотите да се набият в най големия въртящ момент даже е добре да са малко повече, НО тук всичко зависи и от състоянието на гумите съединителя перфорнамсса на двигателя и т.н. а за смяната на първата е добре да е във високи обороти защото ако се включи по рано ще се развърти по трудно колата. Примерно за 1,6 1,8 2,0 с чип е добре да се превключи около 7200-7300156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
мога ви кажа за 146 боксер 1,6 8V с гуми 195/55/15
1 старт на 5500
2-ра на 7100 абе да мине леко стрелката след 7000
3-та пак малко след 7000
4-та нинам досега на драпки не съм я ръгал
5-та виж ко пише за 4-та
ако съм с вкл.реголатор и превключвам на 6400 съшатата кола ме издухва на 1,2,3Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Comment
Comment