Известие

Collapse
No announcement yet.

Как са на старт вашите 2.4 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как са на старт вашите 2.4 JTD

седя си аз на светофар, спира няква шкода октавия, аз не очаквам и тръгваме да се дърпаме на 1,2 не мога да е хвана ама после изведнъж насра,верно че е бензин октавията и май автоматик беше ...

------------------------------
    Mod edit:
    Темата е за Мотоспорт & "Рацинг"
    Last edited by spe4elist; d.m.y г., 07:07. Основание: неправилен раздел

Не знам как са на старта но преди няколко дена на път за морето се наложи да попритисна един голф 3 или 4 беше не ме и интересува.Колегата явно си беше повярвал доста много и ме вкара в една ситуация на много кофти завой та след това като го понапънах с цел да му покажа че неговата марка не е единствената с по пъргави мотори след 10 -на километра силно пресечен терен и с доста кофти завои момчето даде аварийни и си застана там там дето му е мястото.А именно отзад зад "самолета".

Comment

Първоначално публикувано от djarov Покажи съобщение
      ...и май автоматик беше ...
      Никога не се дърпай с автоматик
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

тия с фолксвагените много са си повервали. особено пък некви тарикати има дето карат от тия яките пасати дето мене много ме кефят ама егати карат като изроди-все едно кара самолет-засича, псува че накрая и на бой налита.
        а иначе голфчетата и аз ги наказвам с моята "изключително спортна" 1.3 боксер
        преди 2-3 седмици един с голф 3 като пристигна на светофара сваля стъклото и разправя аз Алфа ще си купя-заклевам се))
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Никога не се дърпай с автоматик
          защо да не се дърпа с автоматик ? доста автоматици са ми минали през ръцете и по принцип впечатлението ми е че спъва колата доста, има изключения но са малко...

Comment

Досега не съм се излагал при стартовите с хубавицата ама е по- интересно на магистралата при големите скорости и ускоряването.Тогава им става интересно на базикащите се.
            ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
              защо да не се дърпа с автоматик ? доста автоматици са ми минали през ръцете и по принцип впечатлението ми е че спъва колата доста, има изключения но са малко...
              Нищо не спъва, никой не е по-бърз на старт от автоматика, а и не губи време за превключване на предавките. Аз имах 90-коньов автоматик и на светофарите 150-коньови автомобили съм ги правил смешни.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Нищо не спъва, никой не е по-бърз на старт от автоматика, а и не губи време за превключване на предавките. Аз имах 90-коньов автоматик и на светофарите 150-коньови автомобили съм ги правил смешни.
                въпрос на преценка според мене.моите наблюдения са други
                ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Няма автомат който да е по бърз на сътарта от ръчката
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Абсолютно! А ако умееш да работиш и със скоростния лост и левия си крак, автоматика просто остава доста назад...
                    145 QV ex.
                    146 Boxer TOTAL ex.
                    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Говоря за светофарни гонки, не за истински състезания.

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ----------

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                      въпрос на преценка според мене.моите наблюдения са други
                      Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                      Абсолютно! А ако умееш да работиш и със скоростния лост и левия си крак, автоматика просто остава доста назад...
                      Говорете си, не ми пречите. Изкарахте човека некадърен само за да си защитите мита за ръчката. Ще чакам някой от вас да открие подобна тема следващия път когато някой с автоматик го натупа.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Говоря за светофарни гонки, не за истински състезания.

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ----------

Говорете си, не ми пречите. Изкарахте човека некадърен само за да си защитите мита за ръчката. Ще чакам някой от вас да открие подобна тема следващия път когато някой с автоматик го натупа.
                        Ще изчакаш...
                        145 QV ex.
                        146 Boxer TOTAL ex.
                        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Ето един пример от мен:
                          http://catalog.auto.ru/catalog/cars/alfa-romeo/166/
                          http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/passat/
                          При ускорението в скоби е дадено времето при автоматична скоростна кутия. Каталожни данни...
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Ето един пример от мен:
                            http://catalog.auto.ru/catalog/cars/alfa-romeo/166/
                            http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/passat/
                            При ускорението в скоби е дадено времето при автоматична скоростна кутия. Каталожни данни...
                            Е, и? До колко км/ч ще ускориш при светофарна гонка? Ще вдигнеш ли 100 преди следващия светофар/задръстване/пешеходец? Освен това при част от дизелите дават еднакво време.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Е, и? До колко км/ч ще ускориш при светофарна гонка? Ще вдигнеш ли 100 преди следващия светофар/задръстване/пешеходец? Освен това при част от дизелите дават еднакво време.
                              Ами 4та рядко се включва, демек ср.статистическата светофарна гонка е до средата на 3та скорост, което значи малко над 100км/ч да кажем 120км/ч, ако светофарите не са на 20 метра един от друг => ръчните скорости бият или са наравно, а при тези, при които времето е еднакво е по-скоро заради липса на данни, иначе няма логика.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Working...
                              X