Първоначално публикувано от k1lcone
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Теоретична "дръпка"
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНе само Нено ами според мене и всяка читава 145 1,6TS ще земе 156 1.9JTD 105PS. За сток говориме."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеКво искаш да кажеш че до 4 та ще си пред него и на старта ще го земеш
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеточно тва казвам. ти изобщо карал ли си дизел та се обаждаш?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеспора го решавам веднага. дърпах се с крайслер неон 2.0 134 коня. на старта му скокнах с една кола растояние. след това цедки до дупка и чак като сложих пета скорост неона мина покрай мен.Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСъвсем случайно да не си изпаднал в заблуда, до 4тата искам да кажа че ако си чипна мойта и незнам. ши ви дрискам по предното стъкло със сажди от ауспуха.
аз лично съм карал 1.8 156 и изобщо не останах впечатлен.
Last edited by k1lcone; d.m.y г., 02:46.
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениедо пета.от пета нагоре ме минава. имам свидетели. неона беше с спортен филтър. бяхме на летището и с още една алфа 2001-ва 110 коня,на колегата haljscho която изобщо не му даде шанс на тоя неон. може да е с чип тази алфа незнаеме , щото така е купена- бързата искам да кажа че ако си чипна мойта и незнам. ши ви дрискам по предното стъкло със сажди от ауспуха.
аз лично съм карал 1.8 156 и изобщо не останах впечатлен.
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 08:45.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Абсолютно съм съгласен с по-горния пост...И на мен ми омръзна да чета глупостите на въпросния k1lcone....ЗАщо ли имам чувството че става въпрос за поредното лапе което никога не се е возило в кола???
Приятел в Събота и аз съм на Пловдив...Призовавам те да дойдеш и да се разберем да направим една дръпка....И понеже си много бърз ще се гоним само до 3та предавка за да не кажеш че нагоре те минавам....
Просто явно сам не може да разбереш колко си дразнещ и какви ужасни глупости пишеш!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
хахах поредният пич с дизел 105 коня който си мисли,че обръща хасвалта като тръгва!!ами аз мога да ти кажа че и чипнато 1,9 105 коня върви с мен на задната ми броня!ако искаш се чипни и да пробваме!слезте малко на земята 105 коня си въвят като за 105 коня!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
абе кво ме интересува колко върва с бензинови алфи. аз ви обяснявам как върва с други марки коли а вие се заяждате и не вярвате. почвече нищо няма да пиша баси. даже на тия с които съм са дърпам им виках "представи си ако бях с 1.8 или 2.0 алфа ко ща напраа" щот алфите са бързи а вие ми са подиграватеLast edited by k1lcone; d.m.y г., 12:36.
Comment
-
Бе и векра 2.0 115 коня ще те отнесе от първа до 5 няма да го стигнеш и 1.8 само 1.6,1.4 ще ги земеши 1.7ТД разбира се
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
провбай с някой В-тек 1.6или с някоя астра 2.0 16В - тогава ше усетиш наистина мощта на дизела, ако ги биеш пробвай с 535Д
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениепровбай с някой В-тек 1.6или с някоя астра 2.0 16В - тогава ше усетиш наистина мощта на дизела, ако ги биеш пробвай с 535Д
Браво колега, тва трябва да се случи задължително, аз мисля, че най-много да му се опне БМВто, но до 3та, не повече"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
Comment