Известие

Collapse
No announcement yet.

0-100

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
    Как така много време ? Не иска да влезне 2ра ли ? Мен ме е яд , че немога да ударя 100 на 2ра ;( по километраж излиза 103 някъде и бие изключвател но по гпс изглежда е около 99 и трябва да вкарам 3та което еб*** майката на цялото ускорение.

Явно си с др. ск. кутия...Защото доколкото се сещам 2.0 16 си прави 110-115км. по километраж на прекъсвач....А в колко оборота влизаш?

Иначе може ГПС да не е верен, ама щом казваш че по километраж правиш 103...хммм незнам..може проблем да са ти и джантите с гумите...

Иначе другото което исках да ти кажа е да не се притесняваш от 3та предавка...По каталожни данни колата при ускорение от 0-100км. си се иползва 3та предавка Така че при добри реакции нищо не губиш...

Все пак колеги да кажат защо са ти толкова къси скоростите или само аз съм в заблуда...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Ами колега на мен 2-ра ми удря сто и малко, но по километраж. С 205/55/16 съм.. а иначе според мен трябва да дадеш под 10 сек (за 2.0ТС говоря), аз като засичам по клипчето ги правя за около 9 сек, ама тва не е надеждно според мен.. Иначе и аз съм си сток даже и катализаторче имам, та явно проблема ти е в дебиЛомера
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

В дебиЛомера и сондата при всички случаи , след тях ще се провери катализатора, но мисля , че той си е добре ми нека кажат колегите колко удрят по километраж на 2ра аз казах малко след 100 бия изключвател около 103 гумите са 215/45/17. Съмняваме да ми е сменяна скоростната кутия, колата съм я взимал от Германия и няма начин немеца да е сменял кутия. Нека наистина някой по- компетентен да каже как стоят нещата с въпросната 2ра при не чипнатите коли.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

След 4500 оборота 2-ра ми влиза по-трудно от на колегата Warstainer. Като му гледам клипа аз по смъртно не мога да превключа толкова бързо. Че и трета и тя.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

синхронизаторчета
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Вие пускате ли газта по време на превключване като правите замерка 0-100км/ч ?
              Гледах едно клипче ония пич дръжи газта до ламарината и не го пуска, само рита педала на съединителя Не знам до колко това печели някакво време
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Вие пускате ли газта по време на превключване като правите замерка 0-100км/ч ?
                Гледах едно клипче ония пич дръжи газта до ламарината и не го пуска, само рита педала на съединителя Не знам до колко това печели някакво време
                Оооо печели,печели пробвай и ще разбереш,особенно в пряка дръпка-когато положението е "врата до врата"!
                тогава се вижда най-много разликата
                146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  Оооо печели,печели пробвай и ще разбереш,особенно в пряка дръпка-когато положението е "врата до врата"!
                  тогава се вижда най-много разликата
                  Е това е интерсно да се оправи времето ще го пробвам, но докато вкарваш 2ра бая изключвателя ще направиш? Само ми е чудно как ще влезни 2ра при условие , че като не пускаш педала на газта , ще дигниш 7к оборота , а дефакто 2ра с тези километри е към 5 и нещо ?
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

На мен третата ми прихърква понякога, ама като натисна съединителя хубаво и бързо и точно я вкарам, няма проблеми.. чалъма трябва да и хванеш . А тва с непускането на газта има леко предимство, но то е за тези който попринцип не му разбират много.. защото който може да се дърпа, натиска педала на газта една идея преди да пусне съединителя и си влиза на оптимални обороти

Comment

Е да но това държене на газта, докато превключвате е доста сериозен удар за съединителя..
                      AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                      Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                      AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                        ....... А тва с непускането на газта има леко предимство, но то е за тези който попринцип не му разбират много.. защото който може да се дърпа, натиска педала на газта една идея преди да пусне съединителя и си влиза на оптимални обороти
                        За това смяната на "пълна газ" идва от спорта,където явно състезателите не му разбират много........
                        146 Turbo

Comment

Не споря, просто съдя по себе си отначало и аз така се гоних .. в състезанията доколкото знам са с керамични съединители, може би там има някаква разлика. Но не съм сигурен, може би колегата абарт е прав

Comment

Тоест да не го пробваме на нашите кошници?
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

на божура бях свалил 3 стотни , като не връшах гастта и турбината беше нонстоп във буст
                              Last edited by WhitePower; d.m.y г., 16:26.
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Тоест да не го пробваме на нашите кошници?
                                Естествено че тия "ритници" на "всичката газ" скъсяват живота на съединителя,но ако искаш да изцедиш максимума в конкретната ситуация 2,3....5 такива смени няма да го съборят
                                е стига да не е бил пътник преди това.......
                                146 Turbo

Comment

Working...
                                X