Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320i E46 vs Alfa Romeo 166 2.4 JTD(chip)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде бе ако има някой с 156 2,4 ЖТД да излиза и да се пуска....Ако бие има 10лв от мен съвсем честно го обещавам!!! Само да му затворим устата на въпросния господин....ВИка ше ги науча тия "Алфаджий" лелелел!!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Те освен, че се заканват са и слепи, ето какво говорят.

"Влизах в форума на алфа и какви глупости са писани не е истина.

Това е копирано от там.
      http://www.youtube.com/watch?v=Ru5rRklZ1Ig Пуснете от 2 мин 18 сек. Как 156 1.9 JTD 115 коня с чип налага Е36 325 TDS 143 коня с чип. Какво ли остава ако беше 2.4 ???
      Тука като гледам БМВ то бие "

Аз пък виждам. че 156-ата изтегля БМВ-то и спират защото пътя свършва. Други глупости които постват отново:

"Колега виж тези клипчета не е 166ца а 156ца но все пак. Ако има разлика в двигателите моля да ме извиниш.
      http://vbox7.com/play:ae143eb8
      http://vbox7.com/play:ede5fc60" "

Тука както гледам 156-ата е стокова. А и смея да твърдя , че стоков JTD си е заспала работа. Бил съм сток и беше много трагично наистина, ама спора е относно чипнат автомобил.

Comment

Gigiiiiiiii какво си трайкаш...Направи една дръпка с това БМВ, че да ни научи как им вървят баварките...Пък нали и ти караш БМВ ще приемат по-лесно загубата от полу-бмвист- алфист

Или Sof_bg с неговата кола...KGB,Кiroalfamaniaka...Имаме толкова читави дизели, айде някой да се пусне че да видят сектантите, че има читави дизели при нас и те вървят много добре

Edit:

Ето какво самия той е написал, че е правил по колата...
        спортно окачване,генерация на 63мм,спортен фитър К&N,FK,изменени тръби за постъпващия въздух в двигателя,сменен дебитомер(тръба в бронята),олекотени жданти(магнезиеви).Празен багажник,разпънки на задните и предните бумбета,бензин за дърпане(смески).За втората кола мноооого е оклекотена и си чакам,двойния Вебер!!!!!
        Last edited by VFTI; d.m.y г., 00:48.
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от digitalundqrd
          Айде бе ако има някой с 156 2,4 ЖТД да излиза и да се пуска....Ако бие има 10лв от мен съвсем честно го обещавам!!! Само да му затворим устата на въпросния господин....ВИка ше ги науча тия "Алфаджий" лелелел!!
          Аз се сещам за sof_bg, но едва ли някой от БМВ форума ще се навие, щото ще се изложат много... Затова е и ограничен раздела - никой да не може да им развали кефа.
          И все пак, ако БМВто е 2.2 170коня, много вероятно да е истина, но ако е 150кс, не вярвям.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Абе а тоя КуВе-та приема ли за дръпка?! Fear да предаде въпроса хихи
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Абе а тоя КуВе-та приема ли за дръпка?! Fear да предаде въпроса хихи
              Абе махайте ги тея "Ку*вета" Tука спора е за чипосан дизел срещу умрелите им 2 литрови двигатели

Comment

Само да вмъкна по темата , че с мойта стокова 166 2.4 JTD бия 320 Е36 от 0 с около кола и половина до 170, от летящ старт няма да коментирам .. там съм доста пред него , колата е 320 Е36 2.0 150кс на едно приятелче
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  Само да вмъкна по темата , че с мойта стокова 166 2.4 JTD бия 320 Е36 от 0 с около кола и половина до 170, от летящ старт няма да коментирам .. там съм доста пред него , колата е 320 Е36 2.0 150кс на едно приятелче
                  Хм, колата му в изправност ли е , той как е с шофирането ,че ми се струва доста нереално това. Ти с кой двигател си?
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                    Хм, колата му в изправност ли е , той как е с шофирането ,че ми се струва доста нереално това. Ти с кой двигател си?
                    2.4 136 коня съм аз Колата му е абсолютно сток, в добро техническо състояние и със шофирането смея да твърдя е добре .. ноо не знам дали мойто мнение означава , че е добър наистина той си беше взел БМВ-то преди 3 месеца , аз алфата я карам близо 2 години вече , може и да не й е свикнал , но е факт - колкото й пъти да сме се пробвали съм отпред

Comment

Абе стига сте създавали междуфорумни конфликти.После Алфаджиите били такива и онакива...От това което е написал Венци,гледам,че има доста подобрения БМВ-то.А и явно е олекотено,факт,който не е за подценяване Да не се изложиме пак,че тогава резил Айде да изскача достоен противник,човека вече се е регнал у форума

П.П
                      Ако го биете,свиркайте да ви докарам 328-цата
                      Attached Files
                      Mercedes ML 63 AMG 07'
                      159 TI 2.4JTDm SW 09'
                      156 2.0 20V Turbo
                      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                      sigpic

Comment

В тая връзка ще ви разкажа една случка с БМВ. Карам си аз по Данайл Николаев и ме настига БМВ с две млади момчета вътре и си викам опсссссс поредните б... за наказване. Заставаме на светофара гледам Е36ца 320ка. При тръгването пича се едно му набиха шут в задника, направи ми две коли и чак на трета едвам едвам почнах да го настигам ама не много мераклийски. Така три старта ядох дървото ама не с много. Спряхме и момчето го питам ква е тая 320ка бе, много върви а той вика, и аз не знам човек много върви найстина. И той се засмя и вика другите 320ки ги биеш нали, казвам да бия ги. Момчето каза че е сток, естествено и аз му казах че съм сток(кой колко е сток никой не знае) и си заминахме по живо по здраво. Та мисълта ми беше че съм срещал сериозно вървяща 320ка и знам как върви ( не като масовите которници дето пушиш една цигара докато го чакаш да те настигне) и съм виждал на Gigi 166цата и на Sofbg 156цата кат минават покрай мене като влак малка гара и БМВ тата ще имат гооооооолеми проблеми от място. От летящ не искам да коментирам защото е смешно.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                          П.П
                          Ако го биете,свиркайте да ви докарам 328-цата
                          Тая е за Бобо ..

Comment

Ей сега ходих нощем да се пускам с Е46 320i 150 коня. Малко по-късно ще кача клип.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=FRZHLenh7j0
                              http://www.vbox7.com/play:1150d47e <=== За тези които имат проблем с външния нет

Че съм пак аз да ви отсрамя форума и марката. Забравих да отбележа, че БМВ-то е купе. На първата гонка аз изпускам 4-а скорост и на втората гонка той изпуска първа или втора скорост. Дигнахме се посред нощ с човека да замерим колите и да проверим кое върви повече най-накрая...
                              Чакам също така да си признае тоя който ни е изложил на първо място и онзи състезател от БМВ форума да покаже клип как бие 166-ата, защото ме съмнява дали има въобще такава кола загубила от него. Като цяло смея да твърдя, че БМВ-то си върви прилично.
                              Last edited by RoMAN; d.m.y г., 09:25.

Comment

Ми аз казах че съм на линия. Даже подготвям една срещичка с QV-то на Цвети да видиме как вървят Миро, Венци и ако има други желаещи.

Comment

Working...
                                X