Известие

Collapse
No announcement yet.

Спорове за бързи алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

много ще се радам да има кола като твоята но уви законите на физиката важат за всички по не в това измерение.. клиповете ти ги пуснах за да видиш коли на предно които дават около 12 сек. Незнам дали си стъпвал на състезание или дали си се возил в кола за драг ама повярвай ми с дизела правата ще ти се стори най-дългата и неравна отсечка в живота ти.

Писал си 400м с терминална 195 км/ч .... коментирай....

Нищо лично към теб... но имам мнение за нещата които пишеш
    Last edited by Grigor; d.m.y г., 01:05.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      Писал си 400м с терминална 195 км/ч .... коментирай...
      За 195км/ч терминална скорост и 1200кг на печката ще и трябват поне 350кс......!!!
      Предполагам че наистена е тръгнала доста колата и колегата просто малко да се е поувлякъл с клавиатурата

ПП Незнам точно на какъв сетъп се е спрял колегата но 250кс са далеч по-лесно постижими от колкото 350+
      Last edited by mladfen; d.m.y г., 09:17.
      Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
      ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
      LPG

Comment

Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщение
        За 195км/ч терминална скорост и 1200кг на печката ще и трябват поне 350кс......!!!
        Предполагам че наистена е тръгнала доста колата и колегата просто малко да се е поувлякъл с клавиатурата

ПП Незнам точно на какъв сетъп се е спрял колегата но 250кс са далеч по-лесно постижими от колкото 350+
        Тя тая кола с 8 клапанов дизел,ако стигне 250 коня,ще се разхождат бутала вътре в купетоХората,които никога не са виждали дино стенд през живота си,лаят ама не хапят
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

бах го щом 1.9 8 клапанов дизел прави 12-ки аз трябва да залепя една средна 11-ка тогаз
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

кво спорите и лайте само не мога да разбера
            видя се на драга миналата година ,,,,,,,,
            alfa 164 t.s ex
            tipo 2,0 16v turbo ex
            opel astra amnesia ex
            megane 2 ex
            alfa 159 jtd ех
            audi A6/S TQ 330+
            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
              кво спорите и лайте само не мога да разбера
              видя се на драга миналата година ,,,,,,,,
              прав си колега
              SPRINTAUTO service
              0893277773

Comment

по-спомен ГТВтата не фигурираха и миналата и тази
                или те са твърде силни особенно екстриимското
                ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
                ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
                ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Да сме живи и здрави,догодина ще има доста събирания и възможности за доказване.
                  145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

ако сложиме мегата зимата смятай че аз ще докажа че как се дават ниски десетки със терминална 308 км
                    чудех се от къде да започна ама нема смисъл
                    тойа със дизелите се позабравиха много май е вереме да ги пратиме малко да си помислят какво карат и да не се самозабравят със тези кюмюрници
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

1.9 8 клапана нафта с 195 ТЕРМИНАЛНА? на 4 или 5 бара я караш?

EDIT: Да не съм тотален офф.. http://www.youtube.com/watch?v=DIAVORfLdYI

още един едит http://www.youtube.com/watch?v=NrrXqo-DOxk имаш по-добра терминална и от 2-те
                      Last edited by Mony; d.m.y г., 19:36.
                      Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                      Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от ALFA JTD Покажи съобщение
                        Точно така Ако някой твърди друго да заповяда
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

а доида и аз , да ви упукам сичките на ГАЗ , та да мирясатетурбини мурбини..ммммммммм
                          155 осем хиляди клапана 16 вериги
                          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            а доида и аз , да ви упукам сичките на ГАЗ , та да мирясатетурбини мурбини..ммммммммм
                            ти пък къде си тръгнал с тая атмосферка.когато се срешнем на пътя ще ги видиш мурбините какво правят.перчи се на голфовете,опелите,бмв.та както аз правя.

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Първоначално публикувано от ALFA JTD Покажи съобщение
                            колега с нетърпение чакам срещата с екстриимското гтв та да видят кво прави печката после да си говорят колкото си искат
                            SPRINTAUTO service
                            0893277773

Comment

хубо ма мамин..... ба много се чудих дали да си търкам клавиатурата да ти пиша.... м

ма вземи напиши каква ти е бързата кола... какво си и направил и т.н. не за друго ами щото макар и малко да са хората точно в тоя форум които отбират нещо от коли но и 5 да са си им много смешен.... сещаш ли си..
                              Тука има хора дето четат форума и са от години в киреча и като някой сложил чип и надул дизел за 12 сек на 400 метра... ми човека плюе на лапетиите и никога няма да влезе тук. Но не е луд тоя с баницата (ехоо МОД ЕКИПА или "ШЕСТО")
                              Last edited by ne0; d.m.y г., 09:48.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                                ти пък къде си тръгнал с тая атмосферка.когато се срешнем на пътя ще ги видиш мурбините какво правят.перчи се на голфовете,опелите,бмв.та както аз правя.

колега с нетърпение чакам срещата с екстриимското гтв та да видят кво прави печката после да си говорят колкото си искат
                                ДА БЕ ОТМОСВЕРКА, как щи напукам аз шушоните

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:32 ----------

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение

пък гледам и ,че и ти се перчиш викаш на бмв тата у голфаджиите .......... та каде си тръгнал с моята алфа????
                                РАДО НИЩТО ЛИЧНО АМА ,. викам да вкарам малко спам тука бре .. та вие се репчите като малки деца тук!!!!
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X