Известие

Collapse
No announcement yet.

Спорове за бързи алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
    а в другия клас )))
    хехехе бобо ша тестваме ако успея да напрая тъпото
    до май месец.....

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
    Я ми обясни какво значи това,че не ми е ясно?!Правиш ЪП на темата ли?Или си много подготвен?А и не виждам по какъв начин поста ми засяга теб...
    нищто лично ма маи почвате да се заяждате ми се струва !!!! тооо това ващто заяждане го нема никаде бре , това се опитвам да ви обесня!,
    кои бил по бръз и така нататак .АМИ диаитте си ги колите на пистата и да се види , пишат се една чанта страници и каккво наяве ??
    пък и БОБО не сам карал колата аз !
    дригата и тои искал да отупа некои ама нямал съединител . м голфаджииска работа !!!!!
    ..........секи кара тук любимите коли така ,че . а бе нямам думи

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

пък и незнам на половината тук дали щте ви стигнат колите до пистата въобщте
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN
      Следващия трак дей май намирисва на бой Еxtreme vs Black Angels
      да де ама едните все целят да правят така че да не се състезават с другите

колегата Радо от Помория може да потвъртди как аз, Бобо и Гиги специално сме ходили към Помория да се пуснем на гонка и по пътя конката се провали от Петко - КГБ.... а иначе Радко се беше съгласил.....

За тракдейа през лятото. Незнам защо не са дошли. Всеки си има ангажименти и личен живот. Никой не е длъжен да обръща внимание на друг щото му се надървил. Всичко е по желание. Петко май беше и в Италия.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

гледам заглавието ..спорове за бързи алфи та ...
        има ли някое конкректно предложение
        за дръпка някой срещу някой поне да знаем кво да очакваме а????
        alfa 164 t.s ex
        tipo 2,0 16v turbo ex
        opel astra amnesia ex
        megane 2 ex
        alfa 159 jtd ех
        audi A6/S TQ 330+
        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Ако ви липсват някой постове и снимки: ще ги намерите в раздел общи приказки, подфорум ЧАТ. Ще познаете темата

А сега моля да се придържате към самата тема и да няма големи отклонения от нея.
          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
          GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
            Ако ви липсват някой постове и снимки: ще ги намерите в раздел общи приказки, подфорум ЧАТ. Ще познаете темата

А сега моля да се придържате към самата тема и да няма големи отклонения от нея.
            Ми по темата: Време е да замерим твоите 2бр. ТурбоКораби.
            Аз карам, после ти и извличаме максималното
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Не ве тва си е страничен ефект от дълго ползване на лекарството
              За всеки случай ефекта е крайно нежелателен от нормален здрав човек!
              Който си мисли,че е непобедим нека покараме май месец на калояново.И после ще седнем при скарата и ще си коментираме като хора
              Сега и аз мога да седна да ви разправям как моята 1.4-ка е най-велика и прави извънземни времена но истината е,че е пълен котер и не ме е срам да си го призная! Ай малко се стегнете ,слезте на земята с тея дизели бе.
              Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                За всеки случай ефекта е крайно нежелателен от нормален здрав човек!
                Който си мисли,че е непобедим нека покараме май месец на калояново.И после ще седнем при скарата и ще си коментираме като хора
                Сега и аз мога да седна да ви разправям как моята 1.4-ка е най-велика и прави извънземни времена но истината е,че е пълен котер и не ме е срам да си го призная! Ай малко се стегнете ,слезте на земята с тея дизели бе.
                да ама си между шамарите често (взимаш участие) което за мен е по-важно.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Ми по темата: Време е да замерим твоите 2бр. ТурбоКораби.
                  Аз карам, после ти и извличаме максималното
                  Тука и аз влизам в упражнението аз също имам турботанкер
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                    Тука и аз влизам в упражнението аз също имам турботанкер
                    Ма той движи ли се?
                    Имаш и ТурбоПечка. Кое от двете е по-бързо?

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Ма той движи ли се?
                      Имаш и ТурбоПечка. Кое от двете е по-бързо?
                      Пали и варви,къса си гумите до 3-та хаха и ще сам много ефектен нямам преден капа,предна броня и фарове,тука в квартала яко се шашкат

Ааа печката я остави ти,почва да ми влиза и нафта в кръвта
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                        Пали и варви,къса си гумите до 3-та хаха и ще сам много ефектен нямам преден капа,предна броня и фарове,тука в квартала яко се шашкат

Ааа печката я остави ти,почва да ми влиза и нафта в кръвта
                        Аааа нафтата трови, мани тая работа. И мръзне зимата. И смърди гадно. И е мазна. И гадни петна прави. И сажди ражда.........

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          да ама си между шамарите често (взимаш участие) което за мен е по-важно.
                          За мен също е важно да паднеш 1000 пъти за да може като победиш да знаеш за какво си се борил Ама лаенето във форума някакси не помага на подготовката на колите и даването на газ
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            За мен също е важно да паднеш 1000 пъти за да може като победиш да знаеш за какво си се борил Ама лаенето във форума някакси не помага на подготовката на колите и даването на газ
                            Този път споделяме едно мнение Този път се възхищавам на 12 секундни 1.9 8 клапанови дизели на предно 1200+ кила и ми е чудно дали найстина го мисли това потребителя...
                            Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                              Този път споделяме едно мнение Този път се възхищавам на 12 секундни 1.9 8 клапанови дизели на предно 1200+ кила и ми е чудно дали найстина го мисли това потребителя...
                              Ами ако някой ти повтори 1200 пъти че твоята кола е най бързата дали няма да ти се промие мозъка
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Само с коментарите до тук Топ Гиър спокойно могат да си направят следващото предаване за супер автомобилите.
                                алфа 156 1.8тс16v

Comment

Working...
                                X