Първоначално публикувано от Bobo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спорове за бързи алфи
Collapse
X
-
SPRINTAUTO service
0893277773
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениес тая куцата 164ка дето след чипа върви по малко от стандартна направо ще те обикалям.вие не правите нищо друго освен да нареждате хората в този форум.аиде чао можете да ме баннете и мен та да ме няма тук да не ви чета глупостите колко сте велики и какви интриганти сте(нено) аиде със здраве0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениес тая куцата 164ка дето след чипа върви по малко от стандартна направо ще те обикалям.вие не правите нищо друго освен да нареждате хората в този форум.аиде чао можете да ме баннете и мен та да ме няма тук да не ви чета глупостите колко сте велики и какви интриганти сте(нено) аиде със здравепък може и наистина да си създал наи бързата дизелова алфа на света 1.9ЖТД.
Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 06:47.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениес тая куцата 164ка дето след чипа върви по малко от стандартна направо ще те обикалям.вие не правите нищо друго освен да нареждате хората в този форум.аиде чао можете да ме баннете и мен та да ме няма тук да не ви чета глупостите колко сте велики и какви интриганти сте(нено) аиде със здраве
Да е жив и здрав и твоя гуро че ако го няма него да вървим след него да РЕ-РЕ-мапва Бобо колите ще умрем от глад
Стига с тези ученически приказки за интриги. Пишеш тука разни глупости, ами нямате ли у вашия сервиз фотоапарат или телефони с камера. Снимайте, пишете какво как колко защо. Дайте инфо за проекта. Какво очакваш като се изхвърлиш като.... на пясък. Намесваш се в спорове за чип тунери и т.н. като главата ти от тези неща не увира. Остави Петко да спори с Бобо а не ти да се навираш между шамарите. Много ще ми е интересно. От твоите постове вече не се знае кои са твои и кои са ти продиктувани. Стига. Споко. Въртете си бизнеса там и това е.
А ти се стегни и напиши нещо за колите. Ти брат ти или който и да е.Last edited by ne0; d.m.y г., 10:06.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
ее що изчезна бе таман исках малко със дизелите да се посъстезавам щото бързи бензини не останаха малко са кът а и вече се броим на пръстите на едната ръка
нищо де пази колата до напролет че ще доказваме тези 12 на асфалта а не виртуалноVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
дизелите нападнаха превземат ни хехеххе
без майтап италфест 2006 го спечели дизел
1ия трак дей2009ако не се лъжа пак май дизел даде некво 1 време ,,,,alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
дизелите нападнаха превземат ни хехеххе
без майтап италфест 2006 го спечели дизел
1ия трак дей2009ако не се лъжа пак май дизел даде некво 1 време ,,,,
Comment
-
Ми 2008 год на лесново го спечели 1912 със атмосферен мотор ама супер мега бързите дизели супер вървящите не ги помня и на маисторското пак Нено маи наи добре караше.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
италфест2004-?
италфест2005 не помня ко стана..май бобо 145 (майсторско)
италфест2006-фиат гранде пунто дизел даже май остана на второ място а победител беше уно турбо(ако не се беше завъртяло типото)(италянско)на драга пак бензин спечели
италфест2007-спринта и ланча интеграле(драг)
италфест2008 фиат типо аз и 145 турбо (драг)
1 трак ден май..145 нено и 156дизел (тайм атак)
италфест 2009 ?Last edited by 1912; d.m.y г., 15:14.alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеее що изчезна бе таман исках малко със дизелите да се посъстезавам щото бързи бензини не останаха малко са кът а и вече се броим на пръстите на едната ръка
нищо де пази колата до напролет че ще доказваме тези 12 на асфалта а не виртуално
---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениемерси, жив и здрав!
Да е жив и здрав и твоя гуро че ако го няма него да вървим след него да РЕ-РЕ-мапва Бобо колите ще умрем от глад
Стига с тези ученически приказки за интриги. Пишеш тука разни глупости, ами нямате ли у вашия сервиз фотоапарат или телефони с камера. Снимайте, пишете какво как колко защо. Дайте инфо за проекта. Какво очакваш като се изхвърлиш като.... на пясък. Намесваш се в спорове за чип тунери и т.н. като главата ти от тези неща не увира. Остави Петко да спори с Бобо а не ти да се навираш между шамарите. Много ще ми е интересно. От твоите постове вече не се знае кои са твои и кои са ти продиктувани. Стига. Споко. Въртете си бизнеса там и това е.
А ти се стегни и напиши нещо за колите. Ти брат ти или който и да е.
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщениеиталфест2004-?
италфест2005 не помня ко стана..май бобо 145 (майсторско)
италфест2006-фиат гранде пунто дизел даже май остана на второ място а победител беше уно турбо(ако не се беше завъртяло типото)(италянско)на драга пак бензин спечели
италфест2007-спринта и ланча интеграле(драг)
италфест2008 фиат типо аз и 145 турбо (драг)
1 трак ден май..145 нено и 156дизел (тайм атак)
италфест 2009 ?SPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Радо, според мен интригантът в тази тема си точно ти!
И ще се аргументирам!
Да проследим как се развива темата откъм твоите постове:
1. Пускаш мухата:
Първоначално публикувано от Rado145QVПървоначално публикувано от AlfamaniakСмятай че сме ги подминали Вече е тествано
Първоначално публикувано от Rado145QVПървоначално публикувано от hristiqnИскаш да кажеш , че минава на 400 м с терминална скорост 195 км/ч така ли ? Това по г-тек ли е ? И какво и е времето за 400м ?
4. Това незнам как да го категоризирам:
Първоначално публикувано от Rado145QVще останете много учудени когато видете какво има под капака
Първоначално публикувано от Rado145QV....що се отнася до времето на 400м с новият съединител и кутия е около 180 но скоро ще направя точни замервания и клипчета и ще ги постна. с старата кутия от браво 1.9 75к.с по километраж наистена беше 195 чак аз се учудих....
Първоначално публикувано от Rado145QV1.9 16v JTDm
Пожелавам ви приятни спорове...Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениети защо не спреш да си навираш гагата където не ти е работа твоито пунто ли е наи бързото само да ми паднеш така ще дишаш сажди че въздушният ти филтър ще се запуши,същият си като онея великите екстремисти дето рушат колите на хората.
---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
колега 2009 спечелих аз с печка невървяща.
Чакам със нетърпение)) напролед ще видим кой кого подготвяй се , да не останеш учуден
) от резултата
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Тука и дете на 5 години щеше да разбере кой е господин самозванко. Лошото е че много от хората във форума биха се замисли тъй като момчетат от екстрийм нямат време да споделят за всеки един проект. През сервиза минават над 1000 коли годишно. Като човек който следи нещата в Екстрийм спокойно мога да заявя че друг сервиз за италиански коли в който да са се направили толкова конверсии, турбо коли, атмосферни, мотори от едни в други коли и каквото може човек да си представи в България няма. За способностите на Бобо е безмислено да се говори, ако иска някой спокойно може да ги оспори. Бобо отговаря на всички. Тука някой иска да си направи реклама на чужд гръб с детски интриги.Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003 г.
Alfa Romeo 164 2.0 T.S.
Comment
-
Ако темата продължи в същият дух ще я заключа.А от днес нататък,ако някой дръзне да наруши правилата на форума,няма да предопреждавам ,а ще наказвам.
Comment
Comment