Хайде сега , махане , слагане ала бала ... простотий ! Това са колите , това е гонката . Точка !
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 2.0 TS vs BMW 320D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеХайде сега , махане , слагане ала бала ... простотий ! Това са колите , това е гонката . Точка !Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеСантиметър или километър, пак си е победа.Last edited by RoMAN; d.m.y г., 15:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеMaхни единия разпределителен вал от алфата, тогава дизелака да си махне турбото."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеБмв-то OHC, Aлфата DOHC ? БМВ-то е по-тежко. Сантиметър или километър, пак си е победа.Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеАз сега дали да пусна една тема "Бензинките се изложиха"? Колега излагаш се недей така... печка на твоите кубици те бие, все пак си Туйн Спарк 155 коня.
П.С. И да паднем и да бием пак ще се напием.Весели празници на всички.
Comment
-
Другия път се дръпнете от място.Ти си загубил време докато набереш от 40км/ч /на 2-ра са около 3000 оборота, не вярвам да си държал на 1-ва/ а дизела има сила.Дизел и с по-малко коне може да те дръпне от летящ старт.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Ест другия път ще има и старт от място.Бтв към 8 дано да е хубаво времето ще направя 1 сверка с опел калибра ХЕ,мазда кседос 2.5 литра и ест бмв-то.Дано поне 1 да взема.
Comment
-
Колега Memento, не трябваше да пускаш тази тема изобщо, доколкото разбирам от предния ти пост искаш да сменяш дебитомер и свещи, е ок пуснал си се с това бмв,защото сигурно сте приятели обаче като искаш да пускаш обективни данни тук във форума биваше да е след като си сменил свещите и дебитомера , защото сега виждаш какво се получва. Също така много ми е интересно какъв шанс да имаш на лек "баир" и то от летящ старт срещу дизел с 364 нМ въртящ момент при 1660 оборота?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
BMW 320D -163 PS - 8,3 сек 0-100
http://www.nettiauto.com/bmw/320/2985072?sitelang=1
http://www.auto.it/prove/bmw/serie_3...cheda/BMW+320d
А алфата е 8,6 сек направо се чудя изопщо че си го дръпнал в началото за което те поздравявам
Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 08:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеBMW 320D -163 PS - 8,3 сек 0-100
http://www.nettiauto.com/bmw/320/2985072?sitelang=1
http://www.auto.it/prove/bmw/serie_3...cheda/BMW+320d
А алфата е 8,6 сек направо се чудя изопщо че си го дръпнал в началото за което те поздравявам
Предполагам става дума за 136 коньовата печка.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеКолега Memento, не трябваше да пускаш тази тема изобщо, доколкото разбирам от предния ти пост искаш да сменяш дебитомер и свещи, е ок пуснал си се с това бмв,защото сигурно сте приятели обаче като искаш да пускаш обективни данни тук във форума биваше да е след като си сменил свещите и дебитомера , защото сега виждаш какво се получва. Също така много ми е интересно какъв шанс да имаш на лек "баир" и то от летящ старт срещу дизел с 364 нМ въртящ момент при 1660 оборота?
Колега не показвам гонката за да "пускам обективни данни" в форума.Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори.
Comment
-
Колега не съм рацер, но следя тази и още няколко теми свързани с гонки. Имам едно запитване, казваш:
"Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори."
Е тогава защо даваш коментари и мнения в другите теми, кой бил по бърз и подобни след като сега мислиш така!
Не се засягай, ама... иначе документираите повече гонки, интересно е да се гледат такива неща, ама тоя кон 2.0 нещо не върви на клипа!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщениеКолега не показвам гонката за да "пускам обективни данни" в форума.Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори.
Comment
-
Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщениеКолега не показвам гонката за да "пускам обективни данни" в форума.Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеНаистина си противоречиш вече както спомена rusiq86. До скоро в темите ни пляскаше разни данни от каталозите, а сега друга песен запя.
С данни от каталози не се занимавам.Всичко,което съм писал или съм го видял на пистата или на улицата.Данните от каталозите не играят абсолютно никаква роля.Коя е другата песен,която съм запял??????
Comment
Comment