Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.0 TS vs BMW 320D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хайде сега , махане , слагане ала бала ... простотий ! Това са колите , това е гонката . Точка !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Хайде сега , махане , слагане ала бала ... простотий ! Това са колите , това е гонката . Точка !
      И аз това казвам:
      Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
      Сантиметър или километър, пак си е победа.
      Живи, здрави и приятно прекарване на новата година.
      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 15:21.

Comment

Maхни единия разпределителен вал от алфата, тогава дизелака да си махне турбото.
        Твоя дизел може ли да се приведе в движение без турината да работи?
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Бмв-то OHC, Aлфата DOHC ? БМВ-то е по-тежко. Сантиметър или километър, пак си е победа.
          Добре бе отворен, OHC-DOHC! Гледам ги разбираш нещата, ми хайде тогава да беше ГТВ-то V6 TURBO 2.0L ! И то е с 2 клапана на цилиндър май, а? И какво правим тогава, имаме разлика от около 50коня в сток модели, ЗАЩО??? Айде обясни ми тези неща и тогава ми говори за еднакви кубатури с турбо при дизел и бензин и еднакви коне, защото това GTV е модел 95-96г. и е с такава мощност (204к.с) стоково, а коя кола на тези години дизел е с някаква подобна мощност, сток????!!!! Много нафта си си налял в главата май! За да са на едни коне или дизела трябва да е напомпен или бензина скопен! Друг вариянт май няма! А като толкова искаш, пусни се с твоята мега бърза 166-ца както ти е с чип с едно пунто дето е с 1000куб. по-малко обаче и то с чип и виж резултата! И то е OHC, и смешна кубатура сравнение с теб!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Аз сега дали да пусна една тема "Бензинките се изложиха"? Колега излагаш се недей така... печка на твоите кубици те бие, все пак си Туйн Спарк 155 коня.
            Както виждаш не ме е срам щом сам пускам клипчето.Бмв-то си дърпа много сериозно,ако някой се е возил дори в стоково такова ще ме подкрепи.Всички гонки са от летящ старт по баир.И както казах след доработките по моята кола,които трябва да направя след празниците ще има реванш.

П.С. И да паднем и да бием пак ще се напием.Весели празници на всички.
            http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Другия път се дръпнете от място.Ти си загубил време докато набереш от 40км/ч /на 2-ра са около 3000 оборота, не вярвам да си държал на 1-ва/ а дизела има сила.Дизел и с по-малко коне може да те дръпне от летящ старт.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ест другия път ще има и старт от място.Бтв към 8 дано да е хубаво времето ще направя 1 сверка с опел калибра ХЕ,мазда кседос 2.5 литра и ест бмв-то.Дано поне 1 да взема.

Comment

Колега Memento, не трябваше да пускаш тази тема изобщо, доколкото разбирам от предния ти пост искаш да сменяш дебитомер и свещи, е ок пуснал си се с това бмв,защото сигурно сте приятели обаче като искаш да пускаш обективни данни тук във форума биваше да е след като си сменил свещите и дебитомера , защото сега виждаш какво се получва. Също така много ми е интересно какъв шанс да имаш на лек "баир" и то от летящ старт срещу дизел с 364 нМ въртящ момент при 1660 оборота?
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

BMW 320D -163 PS - 8,3 сек 0-100
                    http://www.nettiauto.com/bmw/320/2985072?sitelang=1
                    http://www.auto.it/prove/bmw/serie_3...cheda/BMW+320d
                    А алфата е 8,6 сек направо се чудя изопщо че си го дръпнал в началото за което те поздравявам
                    Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 08:11.

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                      BMW 320D -163 PS - 8,3 сек 0-100
                      http://www.nettiauto.com/bmw/320/2985072?sitelang=1
                      http://www.auto.it/prove/bmw/serie_3...cheda/BMW+320d
                      А алфата е 8,6 сек направо се чудя изопщо че си го дръпнал в началото за което те поздравявам
                      тва бмв е минало бая далече покрай Е46ца

Предполагам става дума за 136 коньовата печка.
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                        Колега Memento, не трябваше да пускаш тази тема изобщо, доколкото разбирам от предния ти пост искаш да сменяш дебитомер и свещи, е ок пуснал си се с това бмв,защото сигурно сте приятели обаче като искаш да пускаш обективни данни тук във форума биваше да е след като си сменил свещите и дебитомера , защото сега виждаш какво се получва. Също така много ми е интересно какъв шанс да имаш на лек "баир" и то от летящ старт срещу дизел с 364 нМ въртящ момент при 1660 оборота?

Колега не показвам гонката за да "пускам обективни данни" в форума.Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори.

Comment

Колега не съм рацер, но следя тази и още няколко теми свързани с гонки. Имам едно запитване, казваш:
                          "Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори."
                          Е тогава защо даваш коментари и мнения в другите теми, кой бил по бърз и подобни след като сега мислиш така!
                          Не се засягай, ама... иначе документираите повече гонки, интересно е да се гледат такива неща, ама тоя кон 2.0 нещо не върви на клипа!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                            Колега не показвам гонката за да "пускам обективни данни" в форума.Обективни гонки може да има само когато и 2-те коли излизат от завода.При нашите коли вече играят много и различни фактори.
                            Наистина си противоречиш вече както спомена rusiq86. До скоро в темите ни пляскаше разни данни от каталозите, а сега друга песен запя.

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                              Радвам се че си написал малко по обективно мнение. Гонката никой не я коментира но според мене БМВ то дори не си даде зор с теб. Като те понабият малко ще почнеш да мислиш по трезво.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Наистина си противоречиш вече както спомена rusiq86. До скоро в темите ни пляскаше разни данни от каталозите, а сега друга песен запя.

С данни от каталози не се занимавам.Всичко,което съм писал или съм го видял на пистата или на улицата.Данните от каталозите не играят абсолютно никаква роля.Коя е другата песен,която съм запял??????

Comment

Working...
                                X