Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW vs Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само да ви кажа, че по това време на годината , вечер се образува един супер хлъзгав слой върху асфалта.Хората видяха за какво става дума.Бе не е точно сега времето ама мерак отлагане не търпи
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Хайде да е утре- Понеделник 21.00часа на Лукойла пак на магистралата

Гледам че времето го дават хубаво

Да заповядат пак всички желаещи
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Аз ще опитам да навия един приятел с Пежо 106 Рали да се пробва с вас.
        Едит: Колата е 1.6 8в 101 коня, така че не се плашете.
        Last edited by миро; d.m.y г., 20:29.
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Хайде да е утре- Понеделник 21.00часа на Лукойла пак на магистралата

Гледам че времето го дават хубаво

Да заповядат пак всички желаещи

Айде там съм!!!!!!!!!!!
          sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Абе колеги не е ли гадно на магистралата да се гоните бе моя приятел ми каза, че е било кофти там имало трафик, хлъзгав асфалт, караулката е на 500м, на мен не ми се рискува там да се гоня а и трябва да се обикаля доста и през караулката да се минава

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
              На клипа дето има едно сиво със светнати фарове,това ми е колата и е 320и Е46+доработки!!!!!
              Па аз за к'во казвам че трябва да се мериш с равностойна (поне на кубатурата ако не на годините) кола ... Чакам с нетърпение резултата с Венци
              А ако попаднеш и на 2.0 с доработки ... ще е още по-интересно
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Па аз за к'во казвам че трябва да се мериш с равностойна (поне на кубатурата ако не на годините) кола ... Чакам с нетърпение резултата с Венци
                А ако попаднеш и на 2.0 с доработки ... ще е още по-интересно
                То резултата тогава ще е ясен
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
                  Компресирах малко видеото от sen7 и го качих:

http://tranz.it/load.php?id=pkZ2vVHnnrOeaMBX458170 (400MB)

В момента ги качвам и в Imageshack да могат да се гледат онлайн.

Бимбо, с какво BMW си?
                  Ето ги и online:

Две клипчета не се качиха, поради някакъв ерор при хоста
                  156 SW '02

Comment

• Да попитам аз хората, които са по на Ти с Рацинга...
                    Защо АР155 2,0 8в с чип бие АР156 спортвагон 1,8ТС пак с чип, при положение, че и двете коли сток са около 140 коня? Теглото на автомобилите ли е причината или разковничето е в двигателите (8в срещу 16в)?

Защо падам от АР 155 1,8в 129 коня (на Furious) със същата разлика, както падам от Ланчиа Делта 1,6 (103-105 коня) или казано по друг начин 2 коли падам и от 2-те като разликата между 155-цата и Ланчиата е 20-25 коня!??!!?!
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Да попитам аз хората, които са по на Ти с Рацинга...
                      Защо АР155 2,0 8в с чип бие АР156 спортвагон 1,8ТС пак с чип, при положение, че и двете коли сток са около 140 коня? Теглото на автомобилите ли е причината или разковничето е в двигателите (8в срещу 16в)?

Защо падам от АР 155 1,8в 129 коня (на Furious) със същата разлика, както падам от Ланчиа Делта 1,6 (103-105 коня) или казано по друг начин 2 коли падам и от 2-те като разликата между 155-цата и Ланчиата е 20-25 коня!??!!?!
                      Като за начало отидете на кантар и ги изтеглете, а после мислете за състоянието на двигателите и коя с какъв чип е... Може би?

Comment

• Веднага ще ти каже, единия от хората съществена разлика има в гумите SW е с 205/55/16, 155цата е с 185/60/14 или разлика 54мм минус за Sw. Дребни съмнения имам за дебитомера си и ще ходя при Бобо да ме мерне. 155 мирише отзад на кебапчета кой знае какво и е сипвано в гърлото. Бие ме с кола и половина до 160км, съвсем скоро ще е обратен резултата а на бас. Нека не звучи като оправдание бях по слабия според мен и ме биха заслужено.

П.С. еднакви коне но въртящия момент видял ли си го на двете коли. За кг., не говорим без кантар са празни приказки.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Разликите м/у 155 и 156 може да идват от въртящия момент,от теглото-но мисля че 156 е маалко по-тежка(нз колко тежи),от предавателните числа на скоростите,от състоянието на мотора..
                          п.с.на Furious алфата е 127 коня.
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Ами то накрая ще се окажат мойте притеснения бели кахъри....
                            Карах с 195/65/15. За килограмите знам, че 147 от завода излиза около 1250кг сухо тегло + мен 85кила + газовата бутилка и газта в нея + бензина в резервоара и си удрям спокойно близо 1400кила Та на 1,6 мотор...колко да върви (успокоявам си се аз ). Видеело се е ще се слага 2,0-ка и някакви гуми 15-ки на 185 хехехех
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• А ти със синята делта ли се пусна оная вечер?
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Да

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                                X