Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW vs Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Другата седмица нещо?????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
      На качените клипове и 1 гонка не видях, само група хора как стоят и разглеждат колите си, а някои даже си ги форсираха... Някой не е ли снимал самите дръпки?
      Ето бре...Качил съм 10 гонки... снимани от моята кола..
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=42936&page=8

+ пак моя пост на страница 10...с още 2 клипа

Ама ако търсиш клипчета на бързите коли едва ли ще намериш защото никой не му се занимава да снима

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Другата седмица нещо?????
      Може да направим състезание по пързаляне на сняг
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 12:01.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
        Приятелче кажи сега имаше ли смисъл да се замерваме ти поне си гледал клипа http://vbox7.com/play:9872777b и знаеш на 100км/ч колко съм пред Ники!!!А нали се сещаш ,че догоре аз си правя 200-210км/ч там каква щеше да бъде разликата!!!Също така разбра колко вървя след Миро!!!Извинявам се ставам нагъл!!!!!!!
        Не знам дали съм прав, ма ако 155-цата не беше изостанала, щеше да стане голямо мазало с тролея и червената кола до него ...
        Пък за последното изречение - донякъде си прав
        155 1.8 8v надали ще е най-аналогичния ти конкурент, но в предвид на това как се представя ... ми се ще да видя как ще се дърпаш с 2.0 ...
        Щото ако трябва да говорим за точни сравнения - ето това е истината - 155 е даже със втори човек за снимането
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Приятелче,сега за малкото разтояние с ГТВ-то какво да ти кажа с колегата си поговорихме след старта и той ми каза разтояние от 15-20м между мен и него,аз си ускорих до 210км/ч и вече си го бях дръпнал сериозно(това си е мое мнение и не ангажирам никой с него)Ти прецени малко или много е разтоянието!!!!!!Ако искаш кажи ден да се замерим само с теб и да обясниш какво се е случило,та да добия ясна предства какво става,че вече се обърках мнооого!!!!
          Готов съм да повторим упражнението, като мисля, че резултата ще е по-различен.

Както отбеляза VFTI, не съм опитен, колата имаШЕ дребни проблеми, а задкормилното устройство, т.е., аз, удари 2 пъти прекъсвача на първа, преди да се сети, че трябва да сложи 2-ра скорост.

П.П.
          Знам, че това са омразните на всички оправдания, но са факт. Като потренирам и се ошлайфам, ще пробваме пак. Ама ще разкарам резервната гума, крика, гидоретата и т.н. от багажника!

П.П.П.
          на всички ентусиасти!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            Не знам дали съм прав, ма ако 155-цата не беше изостанала, щеше да стане голямо мазало с тролея и червената кола до него ...
            Пък за последното изречение - донякъде си прав
            155 1.8 8v надали ще е най-аналогичния ти конкурент, но в предвид на това как се представя ... ми се ще да видя как ще се дърпаш с 2.0 ...
            Щото ако трябва да говорим за точни сравнения - ето това е истината - 155 е даже със втори човек за снимането

OOOOOOO,ми добре айде,тогава друго предизвикателство,155 2.0 8в,казвате кога и съм там (ако нямам ангажимент разбира се)ще съм благодарен ако има и кола за снимане зад нас за да се коментира гонката обстойно!!!!!Знам,че ако дойде добре подготвена 2.0 8в сигурно ще падна,но да пробваме пък ще видим,и нека този път да обсъждаме гонките!Чакам да видя колко човека ми напишат да се замерим!!!!!!
            sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Аз ама утре вечер, че да мога да изгоря малко бензин днес чее снощи много я напълних...тюх...

Летящ старт от 2ра 50км. примерно
              Само че искам до 160км. макс, защото не се чувствам комфортно след 160км. в моята кола

Мястото нека да е същото, а аз ще гледам да си доведа и кола за снимане + сам ще направя клипче от моята кола
              Last edited by VFTI; d.m.y г., 13:36.
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Аз ама утре вечер, че да мога да изгоря малко бензин днес чее снощи много я напълних...тюх...

Само че искам до 160км. макс, защото не се чувствам комфортно след 160км. в моята кола

Мястото нека да е същото, а аз ще гледам да си доведа и кола за снимане + сам ще направя клипче от моята кола
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

OOOOOOO,ми добре айде,тогава друго предизвикателство,155 2.0 8в,казвате кога и съм там (ако нямам ангажимент разбира се)ще съм благодарен ако има и кола за снимане зад нас за да се коментира гонката обстойно!!!!!Знам,че ако дойде добре подготвена 2.0 8в сигурно ще падна,но да пробваме пък ще видим,и нека този път да обсъждаме гонките!Чакам да видя колко човека ми напишат да се замерим!!!!!!
                  Накрая ще попаднеш на вървяща 155-ца имаи малко търпение....
                  sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                    Накрая ще попаднеш на вървяща 155-ца имаи малко търпение....
                    Мисля че трее си разтовариш накрая багажника и ще станат нещата с БМВ то на Bimbo.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Добра срещичка се е получила
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• Компресирах малко видеото от sen7 и го качих:

http://tranz.it/load.php?id=pkZ2vVHnnrOeaMBX458170 (400MB)

В момента ги качвам и в Imageshack да могат да се гледат онлайн.

Бимбо, с какво BMW си?
                        156 SW '02

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Аз ама утре вечер, че да мога да изгоря малко бензин днес чее снощи много я напълних...тюх...

Ми айде,кажи час и съм там ма да не е много късно!!!
                          sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

живи и здрави искам и моята да я замеря с това БМВ
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
                              Компресирах малко видеото от sen7 и го качих:

http://tranz.it/load.php?id=pkZ2vVHnnrOeaMBX458170 (400MB)

В момента ги качвам и в Imageshack да могат да се гледат онлайн.

Бимбо, с какво BMW си?

На клипа дето има едно сиво със светнати фарове,това ми е колата и е 320и Е46+доработки!!!!!

Comment

Колега ако сряда четвъртък или петък е сушина и се набараме взаимно свободни, мое да си организираме нещо.......
                                ПиЕс - Божанчето сега прогнозира нещо неопределено за времето, че ще видим.......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X