И вървиш с нея както с 155-цата на Furious или си по-напред?
Известие
Collapse
No announcement yet.
BMW vs Alfa Romeo
Collapse
X
-
Ники Венци да не ме тупне бе???Гледам му клипове!!!!!Доста добре си му върви колата,и ако можеш ми кажи защо 145-цата на Миро разбива с 5000000000000000000000-коли 156 2.0 т-спарк с чип!!!И си кажи обективното мнение за гонката между мен и Венци с обяснение ако може разбира се!!!Мерси предварително!!!!!!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеИ вървиш с нея както с 155-цата на Furious или си по-напред?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДаArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеНики Венци да не ме тупне бе???Гледам му клипове!!!!!Доста добре си му върви колата,и ако можеш ми кажи защо 145-цата на Миро разбива с 5000000000000000000000-коли 156 2.0 т-спарк с чип!!!И си кажи обективното мнение за гонката между мен и Венци с обяснение ако може разбира се!!!Мерси предварително!!!!!!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеВървя 1:1 и с двете коли, което ми е странноОттам се осветляват нещата. Отделно според мен на тия ни коне има доста прилично значение размера на гумите!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение155 мирише отзад на кебапчета кой знае какво и е сипвано в гърлото. Бие ме с кола и половина до 160км, съвсем скоро ще е обратен резултата а на бас. Нека не звучи като оправдание бях по слабия според мен и ме биха заслужено.Защото хората покрай твоята кола друго говореха като я запали да загрява на място...
Иначе за успокоение тази вечер няма да слагам никакви добавки и скъпи бензини...Налял съм 30кила 95от еко и ще карам пък квото стане...С тия скъпи бензини и добавки ми се струва че колата даже върви по-малко. А някой ми каза че може да е така защото свещите са ми с някакво такова топлинно число и високооктановите бензини влияели зле....
Иначе Радо ако искаш ела тази вечер пак за сверкаИ въпреки че нямам пари ей такива коментари много зле ми влиаят и ме карат да продължавам да карам на бензин, че после да не падам и да не се тормозя...Така че ако може по-скоро оправяй дебитомери, сменяй чипове, слагай гуми и т.н. че да мога да слагам плочката на газста...А дано и сняг да падне скоро, че да не се тормозя повече...
Бимбо и аз смятам че ще падна нооо ще видим и се надявам на изненада...
П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват маркатаLast edited by VFTI; d.m.y г., 11:08.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Аз мисля че на Миро QV-то има чип от извънземните,но това си е мое мнение
.Не честно,знам че върви много,но не съм запознат с колата,виждал съм я точно 2 пъти и то не в движение,иначе за това че дърпа много на 156,единственото което ми идва на акъла са килата на QV-то и отличното му,явно състояние.Не знам как са вече скоростите-по-къси ли са.А за теб и Венци,се чудя,аз затва те карах да се дръпнете с него,или ти и Мимо,или Мишо,според мен само тези 2,0 са ти конкуренти от 155-ците,за 156 нз.Но на Венци му е малко по-лека колата,няма климатик,и като се поотпуши от газта,плюс тва тя е 141 или 143 коня+,но мисля че е без филтър,това е че на БМВ-то му идва силата на по-горните скорости,защото е 6-так,а при алфата има ряз от 2-ра,а и Венци е с по-къси скорости.И все пак си мисля че Миро има чип от извънземните или най-малкото тази колата е била притежание на извънземен
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАаа викаш твоята не миришеше на кебабчетаЗащото хората покрай твоята кола друго говореха като я запали да загрява на място...
Иначе за успокоение тази вечер няма да слагам никакви добавки и скъпи бензини...Налял съм 30кила 95от еко и ще карам пък квото стане...С тия скъпи бензини и добавки ми се струва че колата даже върви по-малко. А някой ми каза че може да е така защото свещите са ми с някакво такова топлинно число и високооктановите бензини влияели зле....
Иначе Радо ако искаш ела тази вечер пак за сверкаИ въпреки че нямам пари ей такива коментари много зле ми влиаят и ме карат да продължавам да карам на бензин, че после да не падам и да не се тормозя...Така че ако може по-скоро оправяй дебитомери, сменяй чипове, слагай гуми и т.н. че да мога да слагам плочката на газста...А дано и сняг да падне скоро, че да не се тормозя повече...
П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват маркатаMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеВенци,внимавай,да не дойда и аз,че ще си изпразня багажника и ще сложа добавка...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват марката145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАаа викаш твоята не миришеше на кебабчетаЗащото хората покрай твоята кола друго говореха като я запали да загрява на място...
П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват маркатаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Още малко оставаНека дойдат повече фенове, че пак да стане една хубава срещичка
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment