Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.9 JTD (by Zmeycho) Vs. Calibra 2.0i 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Неделя смятаме да замерим доста коли по Г-тек и ще се види, коя колко върви
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
      Змейчо,
      и на твоята съм навит
      Ти хубаво бате Влади си навит, но 1.9 JTD 8V EDC15 с чип Vs. 1.9 JTDm 16V EDC16 с чип, не ти ли се струват, така леко неравностойнички нещооо??!

След като завърша силовия пък тогава ептен няя да има смисъл да се мерим...еееееееееп

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A
      Моля ти се...ти не ми прави пубертетски изказвания!Първо се научи да пишеш и тогава ми говори...thinG about it не го пишат и първокласниците Казвам си мнението,казах,че не се заяждам,моля никой да не го прави с мен!

Ако няма да казваш нещо градивно,смислено и позитивно, а вместо това мислиш да си избиваш комплексите то по-добре ни спести пуберските си реплики, дуплики и още по-малко ми се хващай за думите и буквите!
      Ти да не би да си безгрешен...или може би си Господ??!
      Грозно е, елементарно е и въобще не говори добре за теб!

Първоначално публикувано от Rado145QV
      и
      задника си да скъсаш пак не можеш да ме биеш,светлинни години съм пред теб що се отнася до чипа ми лично ПЕТКО ми го прави,но освен чипа колата ми вече има толкова много подобрения по мотора за които ти можеш само да мечтаеш.
      Първоначално публикувано от BillyBoy`
      Тебе сега някои да те е питал какви подобрения имаш по колата си???
      Ако искаш да предизвикаш Змейчо или някои друг отвори си тема а не да се хвалиш без да те пита някои.Харесва ли ви или не факта си е на лице подкрепен със видео.Браво на бат ви Змея.
      Доволно го наигра Били, направо му сипа с големия...
      Евалла та и благодаря

Първоначално публикувано от Dodo 155
      То хубаво с тия чипове и мощности, ама има ли съединител дето да издържа на този напън
      След подобен силов тунинг подмяната на съединителя с усилен такъв си е задължително знаеш...!
      Както и при Аспарух, стоковия просто няма да издържи!

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Много се радвам, като чета за такива хора като Змея Браво друже, колата не стига че е станала страхотна с тази боя и летни джанти, ами и върви отлично! Чакаме и резултатите след предстоящия силов тунинг и ремап.
      Благодаря за хубавите думи Борка!
      Знаеш, че изпод тепетата винаги си добре дошъл
      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 22:43.
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
        Ако няма да казваш нещо градивно и смислено, а вместо това ще си избиваш комплексите то по-добре ни спести пуберските си реплики, дуплики и още по-малко ми се хващай за думите и буквите!
        Ти да не би да си безгрешен...или може би си Господ??!
        Разбираш ли грозно е, елементарно е и въобще не говори добре за теб!
        Прав си,тъпо е хората да се заяждат...Колата ти е станала много добра,поздравления!Кефи ме и колко си нахъсен Следващия път като идваш към сервиза в София ,ми драсни едно ЛС,ще дойда да се запознаем.Успех с проекта
        Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 11:21.
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

пффф
          за пореден път се убеждавам че тоя нашия форум сме гола вода всичките нито един път не може да мине тихо и кротко да се каже браво пич евала а се почва яко наливане спорене и тем подобни ,,,до кога така ще е караме...
          иначе викторе да неделя ако замерваме с г-тека ще е добре ще се види истината около пловдивските таратайки
          но се съмнявам някой да свали под 16 сек
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Kолега V_A_N_K_A_T_A,
            какъв автомобил караш, че желаеш да се пускаш с Калибра Турбо? Ако колегата с 147цата има път към Варна, нека пише едно Л.С. да видим колко коли ще ми направи
            Now: 156 2.5 V6 24V
            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
              Kолега V_A_N_K_A_T_A,
              какъв автомобил караш, че желаеш да се пускаш с Калибра Турбо? Ако колегата с 147цата има път към Варна, нека пише едно Л.С. да видим колко коли ще ми направи

Ми кара Алфа турбо със двигател от Фият купе 2.0 20в турбо http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=42848 и си мисля,че правилно си иска замерка!!!
              Last edited by Bimbo; d.m.y г., 12:37.
              sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN
                Абе не знам за терминална 195, ама съм виждал алфата в действие и наистина ще разплаче всички коли тука из форума Имам познат от Варна, който я знае тази кола и ми разправя как дизелака разплаквал 13 секундни бегачки на 400 метра
                Попитай кой е този автомобил в 13ката от Варна, който е падал от тази Алфа... А дано тези двигатели 2.0 20в Турбо да върви повече от 2.0 16в Турбо, защото тук имаме едно червено купе иии доста трудно му беше с Калибра 16в... а уж блоу офи, путки майни
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Попитай кой е този автомобил в 13ката от Варна, който е падал от тази Алфа... А дано тези двигатели 2.0 20в Турбо да върви повече от 2.0 16в Турбо, защото тук имаме едно червено купе иии доста трудно му беше с Калибра 16в... а уж блоу офи, путки майни

Само казвам какво кара,а като се замерят въпростните коли ще се разбере кой-кого!!!
                  sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

!

Tо това куше само името му такова. Като гледам как пада от всеки явно неможе и грам да кара. На калибра специално трябва да прави стабилен ластик. Има няколко колеги от фиат форума с такива ако искаш им пиши да видиш за какво иде реч.
                    А по темата дизела може да пуши ама като се пипне върви прилично. Да не кажа и много Във Варна имаме няколко доказателства за това.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                    Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Ами Фиат Купе 20VT е доста по-бърз от 2.0 16v турбо и съм виждал да наказва и по-мощни коли от него, та си мисля, че една Калибра c20let не би затруднила читав 20VT , но всичко зависи от състоянието на количките...
                      Ето и нагледен пример - http://vbox7.com/play:35b80ff1
                      Last edited by Ivanov_; d.m.y г., 15:44.
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Такова, само че 190 коневия вариант, беше наказан от атмосферен Сивик 1.6 vtec пред сумати народ
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                          След подобен силов тунинг подмяната на съединителя с усилен такъв си е задължително знаеш...!
                          Както и при Аспарух, стоковия просто няма да издържи!
                          Колега малко повече инфо за този съединител може ли?
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

!

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            Такова, само че 190 коневия вариант, беше наказан от атмосферен Сивик 1.6 vtec пред сумати народ
                            Нали ти казах че тоя фиат далече не е като другите. Има му нещо иначе няма как да пада толкова. Във фиаТ форума има няколко колеги накарай някой да ти пусне клип как се движи и ще добиеш представа. защото като беше жълтото турбо купе във варна показа какво може. И вервай ми много върви. Тогава се дърба с търговищката вектра дето е 4по4 турбинирана. И я би с доста.

RoMaN да именно за купрата става дума много е зла човек амам много.
                            Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                            Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Колега малко повече инфо за този съединител може ли?
                              Усилен аксиален лагер и притискателен диск...
                              А защо, не и олекотен маховик колега...?!
                              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                                Усилен аксиален лагер и притискателен диск...
                                А защо, не и олекотен маховик колега...?!
                                Добре си сипал на Колибрито браво. Олекотен маховик на JTD то ли я разкажи?
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X