Известие

Collapse
No announcement yet.

коя е по бьрза

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Интересно кой мотор на алфата е новия, кой е стария и кой е помпа-дюза
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Бимбо , жтд моторите са комън рейл без изключение .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Возил съм се много пъти на такъв двигател но в Ибиза и колата върви много здраво... Ако е сток ще сте кантар, ако не е ще си 300лв назад със сигурност... AFN е сила!!
        Last edited by Abar7h; d.m.y г., 12:10.
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Отиди да се чипнеш и после си върни парите за чипа с гонката мен ако питаш.

чипвай си колата и ходи се премерете голфа ще реве
          от цялата работа ще си с един чип без пари успех и кажи какво стана след това
          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Ако беше 1,9 помпа-дюза 131 коня щеше в действителност да те отвее, поне такъв пасат знам как върви. За по-слабия мотор се съмнявам да те отупа.
            Arena Coast Customs

Comment

ХОРА казах,че Голфа е помпа дюза и трака,аз за Алфа знам,че от 1997г дизелите са само common real и са първите с вградена серийно система при дизел............................................. .....!
              sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

голфа не е помпа-дюза също
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Може, но не знаех, че голф 3 има с комън рейл?
                  Arena Coast Customs

Comment

Може, но не знаех, че голф 3 има с комън рейл?
                    То голф 4 няма комън рейл ти за 3ки ми говориш..

Просто си е обикновенна нафта турбозидел и впръскването е по-малко налягане и не е системата помпа дюза(под много високо налягане)....Изобщо не съм наясно ама нещо такова бях чел

КОмън рейл при Гоуф започва от 5цата и то НЕ веднага от производството им.

Смятам че гоуфа не е чист и ще те отупа + това ако си 105коня ще си назад дори и 2мата да сте сток. Успех
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

И аз да се изкажа пък дано спомогна в решението.
                      Имам двама приятели,единия с ибиза 90к.с + чип, другия с голф4 110к.При проведените няколко дръпки ибизата изчезва с 3 до 4 коли напред.При последвалото чипиране на голфа и направените дръпки голфа дръпна пред ибизата с 1 кола.лично за мен при дръпката най-важното е старта или друго яче казано задволанното устройство.110к.с + чип не спира да върти гуми поне до 3-та от което губи доста,ако се увладеят да ни пили гуми може да избяга доста на ибизата.
                      Та ако се познаваш като карач и отсреща петлето с голфа ти си прецени,но най-вероятно е чипнат щом се репчи толкоз ако можеш това да научиш ще ти помогне в решението,а как можеш да разбереш това много лесно.Накарай го да го посмачка малко като караш зад него при нормален двигател без чип изпушва много леко черно почти незабелижимо и изчиства след това,докато с чипа бълва чернилка при пълна газ постоянно.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

колега голфчето ще те вземе голф без чип почти нема така че без да се чипосаш несе пускаи

Comment

Най-вероятно пича с Голф-а иска да избие парите за чипа , които е дал
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

И аз викам да се чипнеш тайно биеш го и печелиш почти безплатен чип... Не знам какво още му мислиш
                            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

300 лева си назад, според мен ... ама аз не съм видел некой да се пуска за пари. Искат се топки за тая работа.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Отиди да се чипнеш и после си върни парите за чипа с гонката мен ако питаш.
                                Колега послушай какъв вариянт ти даде Pastora най добре направи така за да си сигурен но естествено ако колата е лично твоя...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X