Известие

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Италианки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересна ще е,защото това са два коренно различни автомобила,който са добри сами за себе си в различни дисциплини.При старт от място Фиата ще има предимство,но лично мое мнение че при летящ старт Бумера ще има макар и малко предимство.Иначе идеята колкото и да е абсурдна има известна логика,защото от една страна колегата ще си свери чесовника по отношение на това колко ще го дръпне Фиата от място и по-това дали ще може да го дръпне от 120 нагоре (в което съм почти сигурен че ще стане).
    sigpic
    ex 147 JTD by Turbon
    Giulietta multiair - the new passion

Comment

• Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщение
      Мен лично много би ме впечатлила една битка м/у Бимбо и едно скормно Fiat-че 500 Abarth с 1.4 турбинка 160 кончета некаде.Иначе колега поздравления за ентусиазма ти.Оважавам такива като тебе .
      Ако имаш под ръка може да уредим нещо,въпрели,че съм се возил в такова и не ми направи особено голямо впечатление(това разбира се си е мое мнение)!Благодаря ти за хубавите думи,аз пък оважавам такива като теб!

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
      Нищо против Бимбо - напротив, дори е много точно момчето и колицата му е бомба, ама колега, наистина ли мислиш, че гонката би била интересна?
      Колега,това Фиятче е много приятно на вид и според мен старта ще е негов(което означава,че ще ми е невъзможно да го мина преди 120км/ч)!Нека не забравяме,че 160к.с в наши дни не са 160к.с през 90-те!И на усет да ти кажа не е нищо особено(дори бих казал,че има много лаг в този мотор,обича повече високите обороти)!

Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщение
      Интересна ще е,защото това са два коренно различни автомобила,който са добри сами за себе си в различни дисциплини.При старт от място Фиата ще има предимство,но лично мое мнение че при летящ старт Бумера ще има макар и малко предимство.Иначе идеята колкото и да е абсурдна има известна логика,защото от една страна колегата ще си свери чесовника по отношение на това колко ще го дръпне Фиата от място и по-това дали ще може да го дръпне от 120 нагоре (в което съм почти сигурен че ще стане).
      В обороти ли е това турбо моторче(ще ям пердах на летящ,говорим до 120км/ч,нагоре ще му е тежичко)което означава,че на мен ми остава борбата във високите(над 160км/ч)!Както и казах по-горе с тези дифове,блокажи и т.н Фиата има огромно предимство от място(а и гуметата ми са си позаминали),ако се намери такъв Фиат,септември съм на линия да стартирам(отпочинал от морето)!

Поздрави!
      sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• според мен фиат-чето яко ще те пука, ако са го направили да тръгва някакси....

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

според мен фиат-чето яко ще те пука, ако са го направили да тръгва някакси....

само си представям как се развърта тва моторче...докато се оцъклиш и ще е на 3та вече...
        а на турбо-лаг не разчитай, щото такъв при старта няма да има, ако шофера е добър...ще го стартира от турбина и ще я върти през цялата гонка...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

само си представям как се развърта тва моторче...докато се оцъклиш и ще е на 3та вече...
          а на турбо-лаг не разчитай, щото такъв при старта няма да има, ако шофера е добър...ще го стартира от турбина и ще я върти през цялата гонка...

Знаеш,че уважавам мнението ти,но с тукашшен бензин надали и това щепокаже!

http://www.youtube.com/watch?v=unvcI...eature=related
          sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• гарантирам ти, че ако не го караше италианскоговорещ женски спагет, ще дава доста по-добри времена

освен това абарт-а( и това от клипа) е 135 коня, а аз доколкото разбрах става дума за по-тунинг 160 коньовата версия
            Абарт Ессесс
            Аз бих сложил пари на фиат-чето, ако се слагаха пари..
            Last edited by Satanism; d.m.y г., 22:43.
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              гарантирам ти, че ако не го караше италианскоговорещ женски спагет, ще дава доста по-добри времена

освен това абарт-а( и това от клипа) е 135 коня, а аз доколкото разбрах става дума за по-тунинг 160 коньовата версия
              Абарт Ессесс
              Аз бих сложил пари на фиат-чето, ако се слагаха пари..
              +1 щях да кажа почти същото това е 135 коня и върви добре, а камо ли 160 коня
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Колата е 2008 и е фабрично 160 коня,като е без доработки по двигателя.Да допълня че не се ползва за гонки,а по-скоро за "гъзария".
                Бимбо ще те имаме в предвид.Ако навия моя човек с фиат-а ще гледам да ви уредя гонката .
                sigpic
                ex 147 JTD by Turbon
                Giulietta multiair - the new passion

Comment

• Дават го Фиатчето 15,7 секунди на 400 метра.
                  Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Дават го Фиатчето 15,7 секунди на 400 метра.
                    Доста сериозно време! Дано да се състои гонката, да не остане само във виртуалното пространство (топката е в собственика на Фиата - знаем че Бимбо не отказва стартове)
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

Working...
                    X