Интересна ще е,защото това са два коренно различни автомобила,който са добри сами за себе си в различни дисциплини.При старт от място Фиата ще има предимство,но лично мое мнение че при летящ старт Бумера ще има макар и малко предимство.Иначе идеята колкото и да е абсурдна има известна логика,защото от една страна колегата ще си свери чесовника по отношение на това колко ще го дръпне Фиата от място и по-това дали ще може да го дръпне от 120 нагоре (в което съм почти сигурен че ще стане).
Известие
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Италианки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениеМен лично много би ме впечатлила една битка м/у Бимбо и едно скормно Fiat-че 500 Abarth с 1.4 турбинка 160 кончетанекаде.Иначе колега поздравления за ентусиазма ти.Оважавам такива като тебе
.
,въпрели,че съм се возил в такова и не ми направи особено голямо впечатление(това разбира се си е мое мнение)!Благодаря ти за хубавите думи,аз пък оважавам такива като теб
!
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеНищо против Бимбо - напротив, дори е много точно момчето и колицата му е бомба, ама колега, наистина ли мислиш, че гонката би била интересна?И на усет да ти кажа не е нищо особено(дори бих казал,че има много лаг в този мотор,обича повече високите обороти)!
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениеИнтересна ще е,защото това са два коренно различни автомобила,който са добри сами за себе си в различни дисциплини.При старт от място Фиата ще има предимство,но лично мое мнение че при летящ старт Бумера ще има макар и малко предимство.Иначе идеята колкото и да е абсурдна има известна логика,защото от една страна колегата ще си свери чесовника по отношение на това колко ще го дръпне Фиата от място и по-това дали ще може да го дръпне от 120 нагоре (в което съм почти сигурен че ще стане).)!
Поздрави!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
според мен фиат-чето яко ще те пука, ако са го направили да тръгва някакси....
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
само си представям как се развърта тва моторче...докато се оцъклиш и ще е на 3та вече...
а на турбо-лаг не разчитай, щото такъв при старта няма да има, ако шофера е добър...ще го стартира от турбина и ще я върти през цялата гонка...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеспоред мен фиат-чето яко ще те пука, ако са го направили да тръгва някакси....
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
само си представям как се развърта тва моторче...докато се оцъклиш и ще е на 3та вече...
а на турбо-лаг не разчитай, щото такъв при старта няма да има, ако шофера е добър...ще го стартира от турбина и ще я върти през цялата гонка...
Знаеш,че уважавам мнението ти,но с тукашшен бензин надали и това щепокаже!
http://www.youtube.com/watch?v=unvcI...eature=relatedsigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
гарантирам ти, че ако не го караше италианскоговорещ женски спагет, ще дава доста по-добри времена
освен това абарт-а( и това от клипа) е 135 коня, а аз доколкото разбрах става дума за по-тунинг 160 коньовата версия
Абарт Ессесс
Аз бих сложил пари на фиат-чето, ако се слагаха пари..Last edited by Satanism; d.m.y г., 22:43.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениегарантирам ти, че ако не го караше италианскоговорещ женски спагет, ще дава доста по-добри времена
освен това абарт-а( и това от клипа) е 135 коня, а аз доколкото разбрах става дума за по-тунинг 160 коньовата версия
Абарт Ессесс
Аз бих сложил пари на фиат-чето, ако се слагаха пари..това е 135 коня и върви добре, а камо ли 160 коня
Comment
-
Колата е 2008 и е фабрично 160 коня,като е без доработки по двигателя.Да допълня че не се ползва за гонки,а по-скоро за "гъзария".
Бимбо ще те имаме в предвид.Ако навия моя човек с фиат-а ще гледам да ви уредя гонката.
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеДават го Фиатчето 15,7 секунди на 400 метра.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
Comment