If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приятели днес се замерих с Бравото(+1 за БМВ-то)!!!Бравото има само крайно HKS+спортен конус(филтър) за 50лв!!!
400м-Много малка преднина за мен(половин кола).Взимам му старта и така до финала на 400-те метра!?!
30-210км/ч-Тръгваме и изкача половон кола за него и така до 110-120км/ч!Тук идва интересното как си личат прекалено дългите скорости(1-70км/ч,2-115км/ч,3-почти 160км/ч,4-200км/ч,5-колкото направи)за този мотор(мое лично мнение)!От 120км/ч нагоре почваме да вървиме идентично(с лек превез за мен)до към 140км/ч-150км/ч,и тогава идва голямото добро утро за мен и двамата сме на четвърта до към 200км/ч и тука моя туч набира сериозно и минавам пред Бравото с почти кола!!!Искам да споделя,че 156 2.0 т-спарк ще падне от Бравото(мое мнение),за 145QV(сток)незнам не съм се замервал с такава!!!!!Беше интересно за мен и за това как ще се представи моя варел при положение,че пичагата беше убеден,че ще ме бие(във всички дисциплини)!Също така искам да кажа,че Бравото си набира доста прилично до 120км/ч,но нагоре му идват малко дългички скоростите(пак повтарям"мое лично мнение")
Маме, ти мерил ли си се с 156 2.0ТС та прогнозираш че ще падне от Бравото.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Само да смена 2 , 3 чарка и аз идвам че съм мъртвец в момента
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Намери да се замерим бре...............нали знаеш,аз съм на среща винаги...................!
може и аз да несам про4ел някаде но ти с алфа по голяма от 1.6 пускал ли си се?щото гледам с 156 1.6 вървиш 2 коли пред нея ама то тва си е умряло ку4е!нз с 4итаво QV какъв ще е резултата!
може и аз да несам про4ел някаде но ти с алфа по голяма от 1.6 пускал ли си се?щото гледам с 156 1.6 вървиш 2 коли пред нея ама то тва си е умряло ку4е!нз с 4итаво QV какъв ще е резултата!
E36 318 I e до 80 км след това спира. С Е46 не съм се бегал
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Само да отбележа, колегата Bimbo е от най-сериозните рацерчета в този форум, за разлика от някой дето го могат само на клавиатура. И в отговор на въпроса дали се е пускал с по голям мотор ще си позволя да отговоря вместо него : Да пускал се е. Резултатите, ако иска да ги сподели той.
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
То си има тема и човека е казал там кое какво и защо...Пускал се е с 145 Куве Жалко, че на Ванката 156-цата вече беше с турбо мотор в коша, иначе щеше да е интересна гонка. Неговата до колкото знам беше точно 2,0ТС и то от читавите
Не знам...само казвам, че колата върви доволно повече от нормалното....като се пусна лятото с нея аз ще мога да кажа горе-долу според мен колко коня е...така онлайн само мога да си измислям цифрички
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Викаш да няма някой и друг кубик в повече от нормална 320 ли Или пък подобренията са повече от това, което е обявил?
Не ми се вярва честно казано, Бимбарата изглежда печен
Cold air intake, генерация, малко олекотена и 100 октана бензин малко ли са Колко от вас са карали със 100 октанов бензин, когато сте се пускали срещу Bimbo? Или някои от другите благинки, които е направил по колата?
Comment