Първоначално публикувано от WhitePower
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Civic 1.6 vs 145 2.0 16v ???
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
Бимбо,ти,какво искаш да кажеш,не мога да разбера...Смяташ,че алфа 2.0 ще върви с 330i ли?
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеА ти вместо наливаш и говориш що ти не вземеш да се пуснеш със хондата ми само филисовтваш?
С Хондата се дърпах със стария мотор 125к.с,на 400м финишираше,кола и половина пред мен,от летящ с 30км/ч чак на 140-150км/ч минавам аз отпред(иначе кантар до тази скорост).Според теб сега има ли смисъл да се пускам пак с Хондата(3-пъти по-вървежна от преди)и само да харча бензин и да дигам врява!Да не ти казвам,че не си гледал клипа как Хондата върви с 330и Е46!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Които ме познава и колата също съм сигурен ,че е припаднал от смях колко сте зле половината ...... МОТОРА НЕ Е ОТВАРЯН
Заставайте всичките ..... аман от форумни състезатели излизам на всичко което се движи на Бояна ....
Чакам предложения .....
Comment
-
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеКоито ме познава и колата също съм сигурен ,че е припаднал от смях колко сте зле половината ...... МОТОРА НЕ Е ОТВАРЯН
Заставайте всичките ..... аман от форумни състезатели излизам на всичко което се движи на Бояна ....
Чакам предложения .....
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеКъде извинявай написах,че Алфа 2.0 т-спарк,ще върви с 330и,честно това не го разбрах!
С Хондата се дърпах със стария мотор 125к.с,на 400м финишираше,кола и половина пред мен,от летящ с 30км/ч чак на 140-150км/ч минавам аз отпред(иначе кантар до тази скорост).Според теб сега има ли смисъл да се пускам пак с Хондата(3-пъти по-вървежна от преди)и само да харча бензин и да дигам врява!Да не ти казвам,че не си гледал клипа как Хондата върви с 330и Е46!АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеКоито ме познава и колата също съм сигурен ,че е припаднал от смях колко сте зле половината ...... МОТОРА НЕ Е ОТВАРЯН
Чакам предложения .....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Чакам предложения .....AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Аз се чудя как някой въобще му отговаря на надъханите неприятнически писания. Лично аз не бих се пуснал с каквото и да е срещу Хондата му, просто не заслужава. Да влиза и да обижда - личи си липсата на някои елементарни неща. Колегата Бимбо показа как се прави и предизвиква, това е начина, останалото са комплексарщини и простотия.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАз се чудя как някой въобще му отговаря на надъханите неприятнически писания. Лично аз не бих се пуснал с каквото и да е срещу Хондата му, просто не заслужава. Да влиза и да обижда - личи си липсата на някои елементарни неща. Колегата Бимбо показа как се прави и предизвиква, това е начина, останалото са комплексарщини и простотия.AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеТова е клип на Хондата с 330и сток (на Maxo),колата от която се снима е 540и!
http://www.youtube.com/watch?v=JVzfMRpjCy4
Айде разбирайте се,има вече кандидати,ще има и кой да дойдеMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Еее стига само с тия оплаквания от "форумните състезатели",аз още преди ти бях писал в темата където дискутирахте последните гонки на Лукойла,че бих се пуснал с теб с 155-цата ми,писах ти тогава че съм по-евридей от теб,ма ти нищо не отговори.Поне някой като е с мнооо бърза кола и пита за гонки да се разбира направо,а не 3-4 страници плява.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеТова,какво е?Пускаш клип как,въпросната Хонда върви колкото 330i и се чудиш какво съм казал....Ти верно ли смяташ,че тая Хонда може да се сравнява с 2.0 туин спарк?!Никой не се излага,нито се заяжда,просто тая кола не е в класа на 2.0Т.С.Макар,че тона на собственика не е много спортсменски...
Айде разбирайте се,има вече кандидати,ще има и кой да дойде
Аз затова го пуснах клипа някой да слезнат на земята(дадени личности от форума),а не за хора като теб и 50% от форума които знаят за какво става навъпрос!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи айде малко по нагоре имаш предложение от sof_bg и предложение дадено от дизел!!! Какво чакаш още!!! Ако падне какво толкова дизелче е с 5/100 разход, ама ако ти паднеш ще паднеш веднъж за винаги и ще те боли много, защото е от нафта...
Само ти ли не си разбрал ,че стартирах с тази алфа и до 220-230 се получи една разлика от около 60 метра
---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеПич има едно момче от форума със алфа 2.0 TS,казва се Mony,само за него си!!!
Как да се свържа с него да правим теста ,че само писания ?
Comment
-
ре
Е нали ти казах,че не разбрах че даваш газ,но щом те е страх ок))...ще си намеря друго японче за тест.А пък и бмв-то(325)треа да го бия пак така че довечера заповядайте на ЛК...ако не дойдете почвам без вас.
Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщениеСамо ти ли не си разбрал ,че стартирах с тази алфа и до 220-230 се получи една разлика от около 60 метра
---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
Как да се свържа с него да правим теста ,че само писания ?
---------- Post added at 06:47 ---------- Previous post was at 06:45 ----------
молба свободен текст до прецедателя на КАРБ клуб и чакаш за одобрение
Как да се свържа с него да правим теста ,че само писания ?[/QUOTE]Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
Comment