На Белмекен на стената беше УНИКАЛНО!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рали България-WRC.........9,10,11-Юли
Collapse
X
-
яката раота
заслужаваше си 12 км пеша ,,,
след наливане до 4 часа и 24 часов маратон,,,alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Бях вчера на отсечката край Батак. Тея са най - откачените шофери на света
Изкефих се мноогоЗа съжаление клиповете ми не са добри ,а снмките направо ужасни
Някой знае ли ,защо Кен Блок не се състезава ?Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениебегай бе тия наште карат все едно аз карам по цариградско ама ония първите как летят във въздуха
ще кача клипчета да гледате
Напротив и наще бяха на ниво..........Славов например караше доста нахъсано, а и не само той............
Солберг си ми стана направо фаворит, не стига, че кара добре ми се раздаваше и за публиката........
Като гледам разликата до момента, пожелавам му да се добере до 2-рото място, а защо не и..........
Клипчетата кат ги пооправа...........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеБях вчера на отсечката край Батак. Тея са най - откачените шофери на света
Изкефих се мноогоЗа съжаление клиповете ми не са добри ,а снмките направо ужасни
Някой знае ли ,защо Кен Блок не се състезава ?
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЕ па нъл и ти си от наще..........
Напротив и наще бяха на ниво..........Славов например караше доста нахъсано, а и не само той............
Солберг си ми стана направо фаворит, не стига, че кара добре ми се раздаваше и за публиката........
Като гледам разликата до момента, пожелавам му да се добере до 2-рото място, а защо не и..........
Клипчетата кат ги пооправа...........
само ми стана страно шо маничетата имат ограничение на скоростта и карат на прекасвача 4-5 секунди преди завояVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениещото замени субаро за фордИначе доста тъпо дето Субару се отказаха от шампионата ,сега е много пошло и еднообразно първенството
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Last edited by Furious 155; d.m.y г., 00:19.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
sigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Днес се връщам от Батак - бях да побича малко айляк и вчера като се качвах нагоре всички пилоти се връщаха по пътя и в центъра на Батак вижам Петър Солберг заклещен в една колона от 10-12 коли, които празнуват сватбаи не може да мръдне ония надуват клаксоните, супер смях беше, иначе наистина колите им са уникални - нищо общо с тези на нашите състезатели.
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
http://vbox7.com/play:8619f6c7
http://vbox7.com/play:e1dbca1b
http://vbox7.com/play:4d5a5c54
Ето и другите.............
Честито на завършилите...............sigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеУжасна,ама ужасна организация типично по български.
В сервизната зона един финландец(safety inspector) каза,че повече у БГ никога.
Най-важното е, че усетихме истинския рали спорт.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеБях вчера на отсечката край Батак. Тея са най - откачените шофери на света
Някой знае ли ,защо Кен Блок не се състезава ?
Себ и компания не са ли достатъчни?sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеЗащото не шофира за WRC.
Себ и компания не са ли достатъчни?
Честно казано не са ми достатъчни 8 коли и те са само ситроени и фордове. Макар ,че Кен Блок мисля кара в по ниският клас ,но колкото повече ,толкова повечеAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
Comment