Известие

Collapse
No announcement yet.

турбиниране на боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• турбиниране на боксер

Понеже не успиях да си продам алфата и да закупия не6то с турбина,мислия да си я турбинизирам нея,ве4е се здобих с чисто ново турбо Garret от Фиат 1,9 гтд и кулер към него , с електрониката не съм в час,но намерих човек които 6те ми я направи,доколкото разбрах от него 6те се монтират допълнителни дюзи.Тъй като буталата са доста скъпи,за на4ало мисля да си остана със стандартните и турбото на малък надув.Доста се рових в нета и по4ти ни6то не открих за турбинизиране на 16в боксер,ето някои от саитовете които намерих:

http://www.alfabbs.fi/album_personal.php?user_id=144
    http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp...B0&alid=188863

Който знае не6то по въпроса да пи6е ,за6тото и аз незнам в какво се замесвам.
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

що не я направиш би турбо
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin

За колегата с турбинирането мисля че въобще не си наясно в какъв филм се вкарваш , но все пак ти желая успех и дано ти стигнат финансиите А кой е този дето ще ти прави електрониката и какъв пиджибек ще използвате ще разреждате ли колата? кой ще прави колекторите защото това е най трудното в тая кола После ще питам още
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ако става на въпрос за турбина VPN турбо от JTD
        много скоро на бензин ще го скапеш

иначе успех и ще помагаме

Comment

Човека който ще ми прави електрониката няма да го споменавам,защото незнам да ли той иска да бъде споменаван довечера имам среща с него и какъв пиджибек ще използва ще го попитам.Според него за малък надув няма смисъл да се свалия компресията.Колекторите сам ще си ги правия,но не от нераждавейка, а от черно,един приятел 6те ми донесе тръбогиб и 6те си ги нагъна у нас.За турбината незнам ни6то са я зимам и отивам в некои сервиз за турбини да ми кажат какъв модел е.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Първоначално публикувано от Kostadin

...

невъзможно ли е?
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

обаче да знаеш че тоя перманент на алфата е голям ташак и ще береш ядове с него .. по добре само на предно и другото продавай слабичко е много за турбо

Comment

ето малко снимки на турбината:

sigpic

Comment

Тая май не е от ЖТД ами е от ТД

Comment

открих каква е турбината :
                    1 ALFA ROMEO 147 JTD - 115HP легковой 1,9L дизельный 01- GT17V 712766-1 46786078
                    Пак съм попаднал на не6то от алфа
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                      открих каква е турбината :
                      1 ALFA ROMEO 147 JTD - 115HP легковой 1,9L дизельный 01- GT17V 712766-1 46786078
                      Пак съм попаднал на не6то от алфа
                      Като на Петко турбината
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз съм с ARRETT GT1544H-по каталог излиза,4е е от 1.9JTD
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

тази турбина с това управление отстрани си личи, че е с променлив ъгъл на атака
                          обаче изглежа лъскава и по добре или я продай на добри пари или я замени за някоя Т25-ца
                          те при дизелите от нашата нафта им блокират суплата, а при бензин за сега порше се водят пиоенери с такива турбини

според мен колектори не трябва да правиш други, а там където се събират 4-те тръби или да сложиш там турбото, или от там една тръба и да си я изведеш където ти е удобно да го монтираш

относно електрониката ако си с дебитомер който е с клапа, няма да постигнеш добри резултати дори и с пигибек-а, много лесно ще удря тавана и след това ще трябва да налучкваш
                          незнам дали няма да се получи с дебитомер с нагреваема жичка +пиджибек-а

относно компресият аз бих поспорил
                          1. след около 3 месеца вървенето ще ти се струва малко и ще се изкушиш да надуеш още.....
                          2. настройките ще се извършват предполагам на пътя и така ще ти е по защитена колата докато я настроите
                          3. нямаш детонационен датчик да те предпазва от твойте грешки

сигурно има и други

та това е мойто виждане де

Comment

Аз подкрепям рибата на 100% освен за мястото на турбината Ако я сложи накрая на съществуващия колектор ще трябва да вдигне колата с около 20см нагоре

Има и друго предполагам че човека с пиджибека е Лудия затова си мисля че дебитомера ще е само свидетел и ще се сложи мап за да управлява втория ред дюзи, но така само гадаеме ... като кажеш кой е човека и какъв е пиджибека ще стане ясна идеята
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

какво мислите за такова разполопжение на турбото,претесниява ме 4е като се напе4е яко и ако мина през вода топлата 4аст направо 6те се сцепи?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X