Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сте вдигали най много със СОБСТВЕНАТА си кола!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Остави децата да си пишат
    Това е скромно, след като не е написало, че вдига 300 на втора с кадетката

Comment

еми искаше му се в началото да кара с нас,но или се отказа или просто го беше страх.смятам сички знаем(някой и от собствен опит) че един CLS се оправлява почти сам и за него километри от сорта на 230 са никакъв проблем за подържане та и повече не биха се опряли.колкото до коментара на колегата то той е меко казано смешен
      това за "300 на 2ра с кадетката" не го разбрах,но ако си имал предвид че някаде нещо съм измислил то имам 4 човека свидетели + видео материал,пък и с удоволствие показвам
      Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Колко коня е количката ?
        Тая от подписа ли е ?

Comment

да,колата от подписа е.
          143к.с

Comment

Ех, колега

колко жалко, че съм толкова далеко...
            Иначе щях да ти покажа нагледно как един ДИЗЕЛ ше те направи смешен на дълго раЗстояние

АЗ дори не мога и да помисля с ЦЛС да се пробвам

Comment

Да се изкажа и аз: по пътя за морето на Пловдивката магистрала около Пазарджик някъде, успях да постигна 220 км/ч по километраж.
              Иначе най-високата скорост, която съм вдигал за малко, колкото да видя докъде ще стигне, е с посочената Honda от подписа, на правата след караулката в посока Пловдив - 305 км/ч - е нема друг такъв адреналин, целия се бях разтреперил после
              164 2.0 T.SPARK '97
              Honda CBR 929RR Fireblade

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                Ех, колега

колко жалко, че съм толкова далеко...
                Иначе щях да ти покажа нагледно как един ДИЗЕЛ ше те направи смешен на дълго раЗстояние

АЗ дори не мога и да помисля с ЦЛС да се пробвам
                Ех Колега с Спортвагона ли ше ме накажеш? чакам те с нетърпение с бързия и яростен Вагон.Аз съм в БГ до 29 Сеп

Comment

и аз залагам на алфата на колегата специално за максималната скорост в аутомобилисмо я дават малко по-бърза.Иначе за ускорението до100 и на 1000м. дават хюндая по-бърз.
                  AR 155 1.8 8v '94

Comment

Бе тия дизели къде се врат.... напомпани нагодени, ама тракат и смрдат! Иначе хюндайчето е слабичко, но знам ли... то ако то откине тая печка, Вальо незнам що ме плаши, че врвела повече от мен
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от exciter
                      и аз залагам на алфата на колегата специално за максималната скорост в аутомобилисмо я дават малко по-бърза.Иначе за ускорението до100 и на 1000м. дават хюндая по-бърз.
                      Държа все пак да отбележа че Алфа е любимата ми марка,някой да не си помисли нещо друго.Също така съм убеден че и окачването на Спортвагона е на високо ниво,но най ми е интересно дали може да поддържа 220 особенно след правата на караулката кадето са едни завой с обратен вираж,защото с хюндай-а ги поддържах и то в посока София където си и с наклон и се пак си мисля че 1.9 жтд може да се озори да поддържа 220.(ако може то е само за )

а колкото до коментара на колега Насо,да не е от най силните,Хюндай-а но с удоволствие бих го тествал с/у едно 145 QV.а колкото до топ спеед-а се съмнявам че QV-то прави повече от 230км/ч

Comment

• Пак го избивате на оффтопици

Comment

• Първоначално публикувано от jorko
                          Пак го избивате на оффтопици
                          ... и на комплекси
                          sigpic

Comment

• Нема бе само дразним дизеляците
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• аз с моита на млечния път дигнах 645 ма кво е туи не знам

п.с. мисля че един катинар на темата и ще се приключи с кои наи мноо е вдигал

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                                аз с моита на млечния път дигнах 645 ма кво е туи не знам

п.с. мисля че един катинар на темата и ще се приключи с кои наи мноо е вдигал
                                добре , аз ще го направя ...

Comment

Working...
                                X