If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко сте вдигали най много със СОБСТВЕНАТА си кола!
еми искаше му се в началото да кара с нас,но или се отказа или просто го беше страх.смятам сички знаем(някой и от собствен опит) че един CLS се оправлява почти сам и за него километри от сорта на 230 са никакъв проблем за подържане та и повече не биха се опряли.колкото до коментара на колегата то той е меко казано смешен
това за "300 на 2ра с кадетката" не го разбрах,но ако си имал предвид че някаде нещо съм измислил то имам 4 човека свидетели + видео материал,пък и с удоволствие показвам
Да се изкажа и аз: по пътя за морето на Пловдивката магистрала около Пазарджик някъде, успях да постигна 220 км/ч по километраж.
Иначе най-високата скорост, която съм вдигал за малко, колкото да видя докъде ще стигне, е с посочената Honda от подписа, на правата след караулката в посока Пловдив - 305 км/ч - е нема друг такъв адреналин, целия се бях разтреперил после
и аз залагам на алфата на колегата специално за максималната скорост в аутомобилисмо я дават малко по-бърза.Иначе за ускорението до100 и на 1000м. дават хюндая по-бърз.
Бе тия дизели къде се врат.... напомпани нагодени, ама тракат и смрдат! Иначе хюндайчето е слабичко, но знам ли... то ако то откине тая печка, Вальо незнам що ме плаши, че врвела повече от мен
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
и аз залагам на алфата на колегата специално за максималната скорост в аутомобилисмо я дават малко по-бърза.Иначе за ускорението до100 и на 1000м. дават хюндая по-бърз.
Държа все пак да отбележа че Алфа е любимата ми марка,някой да не си помисли нещо друго.Също така съм убеден че и окачването на Спортвагона е на високо ниво,но най ми е интересно дали може да поддържа 220 особенно след правата на караулката кадето са едни завой с обратен вираж,защото с хюндай-а ги поддържах и то в посока София където си и с наклон и се пак си мисля че 1.9 жтд може да се озори да поддържа 220.(ако може то е само за )
а колкото до коментара на колега Насо,да не е от най силните,Хюндай-а но с удоволствие бих го тествал с/у едно 145 QV.а колкото до топ спеед-а се съмнявам че QV-то прави повече от 230км/ч
Comment