Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Drag Racing 1-Ви Кръг 26-27 Май - Сливен
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеЗначи караш 14 секундно ЖТД по тая логика....айде с мен някой път ако идваш към Бс ?
Просто Иван падна с мерцедеса с много малко, а нагоре я настига
А ние снощи направихме една сверка набързо с него преди кръчмето
http://www.youtube.com/watch?v=gdurQjZ2VgM156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=NFpF2...ature=youtu.be ето как слабата хонда прави разлика на мега якото ви субаро .. ама на 0.4 надув толкоз си може слабата хондичка кво да се прави и дори ненастроена никой не знае на кви смеси кара като субарото прави разликата на старта хондата го събира чак на 150 км !Представяш ли си ако направят летящ кво ще се случи със субииииии ;( .. А момчето с астрата каза че нямало смисал от гонка с тоя мерц мн по слаб билспоред момчето разликата далеч не е това което се говори тук
Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 23:12.alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеЕ ний за такива коли даже не сме си представяли че съществуват извън село......пак ,че си ти да ни "светнеш"Щехте да давате по 5лв. за снимка до нея.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТо Мое и да сте чували на село ма нематеЩехте да давате по 5лв. за снимка до нея.
имаш чувство за хумор,или ми се струва, че искаш да имаш нещо общо с тоя предняк?!
На предния драг в Сливен заспах м-у другото в колата.....няма как да ме впечатлят орязани варели дето им дават газ за по 10-12 сек само на право,и нищо друго немогат да правят!
Тъй че ти се снимай до тях колкото искаш.....аз ще пропусна146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениекоя е тая хонда от голямото дообро утро ? ако не е тайна деFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
имаш чувство за хумор,или ми се струва, че искаш да имаш нещо общо с тоя предняк?!
На предния драг в Сливен заспах м-у другото в колата.....няма как да ме впечатлят орязани варели дето им дават газ за по 10-12 сек само на право,и нищо друго немогат да правят!
Тъй че ти се снимай до тях колкото искаш.....аз ще пропуснаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениенякоя силна алфа нямате ли ?или турбо кат за Абарта.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениенякоя силна алфа нямате ли ?146 Turbo
Comment
-
атмосферните ви са доста по бързи от мен ама ако не е с валове с кеф бих я пробвал може и с по голям мотор да е 2.5 3.0(12в) за спорта дето се вика .. само да не е човъркана мн че с миро и с васко няма смисъл
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:53 ----------
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеНи сЪ зънимаай даже....у гоуемото селУ имат от всичко по много,и за всекиalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
Comment