Ne0 трябваше да се пробваш с някоя от астрите 2.0 16V, да видим какво щеше да се получи! Пробвал ли си се с такива???
Известие
Collapse
No announcement yet.
за прословутата 33 16в,Бобо и други "ентусиасти"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от СъбевNe0 трябваше да се пробваш с някоя от астрите 2.0 16V, да видим какво щеше да се получи! Пробвал ли си се с такива???
Е те тва е едни години, едни кубатури, един клас...
Ма тва са глупости. Аз мисля, че се разбрахме и то добре. Няма смисъл да спорим. Гарантирам ти, че при възможност ще се пуснем. Аз от бой страх нямам....
като става дума за мен, въобще ама въобще не ме слагайте в по-горни класове. Алфата в 1.6 бега добре само японците бият (хонда, тойота..)
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Сори брат, АТРАТА е била 2.0 16v екосмех
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
bobo 1.5 16V с карбуратори до колко к.с. може да стигне знаеш ли???па съм имал неколко Алфи
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Ко разбираш от алфи бе Тони, те хората готвят бегачки, боксери..... Бият оня Бобо......
Comment
-
Много смешно колега,нали се разбрахме без ирония и тем подобни изказвания,не се знае кой кого. Каде прочете че някой ще се бяга на Бобо с колата? Като се определи датата много държа да дойдеш,да видиш едно боксерче какво ще ти направи.Ще помоля мероприятието да бъде съобразено с твойто свободно време,за да присъстваш.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Ама и ти си супер еййй. Па аз съм ти фен да знаеш... Кот си писал - стойност има. Тука аз се забавлявам. Сори ко обиждам някой. Па аз кво да се мерв кат моята кола не върви. Просто е малко по бърза от нормалните 1.6. Те тва е. Другото е да става спор. Ма да нема разочаровани след гонката....
Comment
-
Абе вие полудейте ли илинемоа да разбера за кво се карате тва са пълни глупости сравнявате коли с над 300 кг.разлика една 33-ка тежи средно около 900-950 кила а 145 Т.С. тежи средно около 1200-1300 кг..За кво говориме въобще,нямам нищо против боксерите/доскоро карах такъв/нито нещо против Т.С.-ите
що не земете да си карате колите и да им се кефите а не да се напъвате с 33-ка да биете 145 Т.С.
П.С.Що не си направите един експеримент-сложете 2.0 16 в Т.С. в купе от 33 и тогава пробвайтеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Мури не си прав,като сложиш ръждата по 33 тя става и по лека, въпроса е принципен,трябва да се пробваме и да се види кой какво е направил с колата си. Нали никой не вярва че ще има кола която да не е пипана,номера е да запазиме добрия тон и приятелски отношения.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Много ясно Бате, ама трябва да ме изчакате малко, щото да пипнем колата
Comment
-
Първоначално публикувано от drigataКолеги досега не бях влизал във форума, колегата Събев ме заместваше, но вече съм тук и прочетох куп неща! И така: КОМЕНТАР
: bobo не си прав по отношение кой къде се е возил, важното е кой какви времена дава на 400м! ? Пиши ми съотношението си к.с./кг !
Аз ще ти напиша моето и ще ти кажа кой ще бие!
bobo 1.5 16V с карбуратори до колко к.с. може да стигне знаеш ли???
Аз знам, но ти можеш ли да ми кажеш???
И преди да ми задаваш велики въпроси напиши каква е колата ше има ли турбо ше има ли тромпетки и некви такива работи - щот мойта кола я има как и е сглобено всяко болче и то публично а за твойта няма нищо и идваш и почваш въпроси да ме питашЯ се стегни и първо напиши нещо за колата дай някоя снимка и ше си говориме а не да се заяждаме
Щот аз ако те бех питал преди година колко коня е мойта кола когато нищо не се знаеше за нея щеше да ме гледаш като голям камък
А иначе понеже съм пич ще ти кажа колко е съотношението при мен 1к.с./4.33кг. Ама ако си мислиш че това е важното за да върви една кола си в голяма грешка0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment