If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да питал съм го но ми иска номер на компа. аз изнамерих 2 номера , но той ми иска какъв е при мен точно ном ера. Но сега няма време.
А и на 155 цата и трябва някой друг кон още . Много е слаба не ще да премине летвата на 225 км/ч.
преминава 220 трудно (1.8 цата) - тествано:>>>
чувал сам че 2 ката го праи...
(
2,0l TS 8V залепя 225км/ч -тествано е неведнъж, но повече не вдига, може би и трябва повече дълъг участък , но все се пречка някой.
220км/ч не са никакъв проблем за "Спаска"
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Възможно ли е наличието на чип - да скъсява живота на скоростната кутия, принципно да, но говоря за бързи промени в рамките на 10-20 хкм?
Това което скъсява много живота на скоростната кутия е въртящия момент...при вас атмосферните бензино този проблем с огромен въртящ момент липсва
пс: Внимавайте какви "чипове" слагате...особено от разни дето са от "немски" фирми, сваляни от нета и т.н.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Възможно ли е наличието на чип - да скъсява живота на скоростната кутия, принципно да, но говоря за бързи промени в рамките на 10-20 хкм?
Това което скъсява много живота на скоростната кутия е въртящия момент...при вас атмосферните бензино този проблем с огромен въртящ момент липсва
пс: Внимавайте какви "чипове" слагате...особено от разни дето са от "немски" фирми, сваляни от нета и т.н.
И да им говориш и да не им говориш се такива слагат нали ги гледам - тука при мене кат дойдат и почват да кършат ръце и да викат ма той пробван ма тя върви и незнам си кво и накрая са само вътре
И да им говориш и да не им говориш се такива слагат нали ги гледам - тука при мене кат дойдат и почват да кършат ръце и да викат ма той пробван ма тя върви и незнам си кво и накрая са само вътре
Нали сме ги предупредили, всеки си има глава на раменете, може да си я счупи както реши
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
има е и ти много добре знаеш..... даже и цена си има.... и ддс мое платиш...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
а бе що говорите глупости эа чиповете с едно ремапване на компа и чип и си ти които го може които не само каэва чупи мотора я пак энам и то много добре эа чипа та да не праи магари а пак много интересно ниякои от вас карат с чип ама не каэват эа човека кои го слагал
а бе що говорите глупости эа чиповете с едно ремапване на компа и чип и си ти които го може които не само каэва чупи мотора я пак энам и то много добре эа чипа та да не праи магари а пак много интересно ниякои от вас карат с чип ама не каэват эа човека кои го слагал
Батка,не се обиждай ама 2 пъти прочетох това изр-ние,и нищо не разбрах от написаното.
И аз обмислям въпроса за чип и се двуомя между евтиното и скъпото но с гаранция.
иначе в тоя форум са писани много послания относно избора на ЧИП - изводите са едни - чипа да е "марков" и с гаранция.
Добре де ами ако има тука хора дето му разбират и не ги мързи да пишат @Bobo, KGB .... нека обеснят колко голяма е разликата между чип за 200лв (без гаранция правен или копиран от някой хакер дето може да събира 2 и 2) и такъв, който струва 800 от представител на Евро фирма?
Ако на ДТ чипа ми вдига примерно 13-14коня, а някакъв неизвестен примерно 9 коня, що да съм сигурен кой по-бързо ще ми скапе мотора??? Или има някаква друга тънкост, която не сме схванали?
Гаранция дават за какво - за да ми обеснят после, че съм се гаврил с колата си и затова тя е родила ли? Или наистина тая гаранция покрива някакви евентуални проблеми впоследствие?
Моля, дайте някакви по-конкретни отговори за да спрем да пишем глупости тука
Comment