Известие

Collapse
No announcement yet.

чип тунинг??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kris11
    Да питал съм го но ми иска номер на компа. аз изнамерих 2 номера , но той ми иска какъв е при мен точно ном ера. Но сега няма време.

А и на 155 цата и трябва някой друг кон още . Много е слаба не ще да премине летвата на 225 км/ч.
    преминава 220 трудно (1.8 цата) - тествано:>>>

чувал сам че 2 ката го праи...

има валчета в един англииски сите - наского гледах... но с евразва 1000 ка в левове
    Hell Yeah!

Comment

За толкова пари NOS ще сложиш

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от turbi
        Да питал съм го но ми иска номер на компа. аз изнамерих 2 номера , но той ми иска какъв е при мен точно ном ера. Но сега няма време.

А и на 155 цата и трябва някой друг кон още . Много е слаба не ще да премине летвата на 225 км/ч.

(
        2,0l TS 8V залепя 225км/ч -тествано е неведнъж, но повече не вдига, може би и трябва повече дълъг участък , но все се пречка някой.
        220км/ч не са никакъв проблем за "Спаска"
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от turbi

има валчета в един англииски сите - наского гледах... но с евразва 1000 ка в левове
          На моята кво й има че не стига 220

@turbi писал съм ти на мейла
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Възможно ли е наличието на чип - да скъсява живота на скоростната кутия, принципно да, но говоря за бързи промени в рамките на 10-20 хкм?
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
              Възможно ли е наличието на чип - да скъсява живота на скоростната кутия, принципно да, но говоря за бързи промени в рамките на 10-20 хкм?
              Това което скъсява много живота на скоростната кутия е въртящия момент...при вас атмосферните бензино този проблем с огромен въртящ момент липсва

пс: Внимавайте какви "чипове" слагате...особено от разни дето са от "немски" фирми, сваляни от нета и т.н.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Това което скъсява много живота на скоростната кутия е въртящия момент...при вас атмосферните бензино този проблем с огромен въртящ момент липсва

пс: Внимавайте какви "чипове" слагате...особено от разни дето са от "немски" фирми, сваляни от нета и т.н.
                И да им говориш и да не им говориш се такива слагат нали ги гледам - тука при мене кат дойдат и почват да кършат ръце и да викат ма той пробван ма тя върви и незнам си кво и накрая са само вътре
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

И да им говориш и да не им говориш се такива слагат нали ги гледам - тука при мене кат дойдат и почват да кършат ръце и да викат ма той пробван ма тя върви и незнам си кво и накрая са само вътре
                  Нали сме ги предупредили, всеки си има глава на раменете, може да си я счупи както реши
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

... всеки си има глава на раменете, може да си я счупи както реши
                    Тва мноо ма изкефи
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

и в крайна сметка нема за мене чипче

Comment

има е и ти много добре знаеш..... даже и цена си има.... и ддс мое платиш...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                          има е и ти много добре знаеш..... даже и цена си има.... и ддс мое платиш...
                          къде го ве??

Comment

а бе що говорите глупости эа чиповете с едно ремапване на компа и чип и си ти които го може които не само каэва чупи мотора я пак энам и то много добре эа чипа та да не праи магари а пак много интересно ниякои от вас карат с чип ама не каэват эа човека кои го слагал

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
                              а бе що говорите глупости эа чиповете с едно ремапване на компа и чип и си ти които го може които не само каэва чупи мотора я пак энам и то много добре эа чипа та да не праи магари а пак много интересно ниякои от вас карат с чип ама не каэват эа човека кои го слагал
                              Батка,не се обиждай ама 2 пъти прочетох това изр-ние,и нищо не разбрах от написаното.
                              И аз обмислям въпроса за чип и се двуомя между евтиното и скъпото но с гаранция.
                              GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

@toni esprit
                                не ти се разбира нищо

иначе в тоя форум са писани много послания относно избора на ЧИП - изводите са едни - чипа да е "марков" и с гаранция.
                                Добре де ами ако има тука хора дето му разбират и не ги мързи да пишат @Bobo, KGB .... нека обеснят колко голяма е разликата между чип за 200лв (без гаранция правен или копиран от някой хакер дето може да събира 2 и 2) и такъв, който струва 800 от представител на Евро фирма?
                                Ако на ДТ чипа ми вдига примерно 13-14коня, а някакъв неизвестен примерно 9 коня, що да съм сигурен кой по-бързо ще ми скапе мотора??? Или има някаква друга тънкост, която не сме схванали?

Гаранция дават за какво - за да ми обеснят после, че съм се гаврил с колата си и затова тя е родила ли? Или наистина тая гаранция покрива някакви евентуални проблеми впоследствие?
                                Моля, дайте някакви по-конкретни отговори за да спрем да пишем глупости тука
                                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                                X