Известие

Collapse
No announcement yet.

чип тунинг??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от toni esprit
    ще се разбере скоро
    Кво има да разбираме написал си че турбинираш наред и че правиш бързи атмосверки па скоро щяло да се разбере
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А чип за Алфа 145,1.6 боксер има ли?
      Alfa -Romeo 33,1.5, 84

Comment

ще излезе скоро от бокса и щи видиш бобо да ако имам пари ще правия каквото ми сака сърце с моита кола и на клиенти също да има чип колега

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
          ще излезе скоро от бокса и щи видиш бобо да ако имам пари ще правия каквото ми сака сърце с моита кола и на клиенти също да има чип колега
          ....еййййй, колега?!
          Това изречение ми звучи като загадка - "познай къде са препинателните знаци!".
          Абе, ний едно време в училище учихме за точки и запетайки...
          Клега - нищо лично. Ама твоите мнения са като гимнастика за мозъка. Аз СУДОКУ по-лесно решавам
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Brezel ше идва на почивка през лятото и ще намине към Варна .Мога да ви свържа с него.
            Ефекта е най -голям при дигателите с турбо. При малки по кубатура двигатели ползата от чип е нищожна.
            Мой познат си чипоса Г3 ТДИ и скоро ще стане година. Проблеми няма досега.

Brezel работи в немска фирма за чип тунинг ,така, че изказвания от рода за свалени от нета програми и прочее не са меродавни.

Не искам да полизвам вода на някой. Момчето си е много точно - дава чип пробва се , ако се хареса тогава се плаща. Предваритело пари не взема .
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Здравейте,

случайно попаднах на тази тема и гледам че колегата ме е споменал. Понеже е нормално да има критично настроени съфорумци ще помоля само да не се изпускаме в разни негативни определения

Comment

Това всичко противоречи на отношенията на КАРБ с Диджитал Тунинг и моля съответните лица да се погрижат. Много поздрави на Берлин!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  Това всичко противоречи на отношенията на КАРБ с Диджитал Тунинг и моля съответните лица да се погрижат. Много поздрави на Берлин!
                  Живи и здрави....има как да ме намерите ако има мераклий. Ма незнам са ебаваш ли се или верно има некви оферти между алфа клуба и дигиталните щото не съм на ясно. Ако има нещо ША МА ИЗВИНЯВАТЕ

Може поне тхническата част да остайте

Comment

Обясняват се някои неща , не са оставени телефони, не се посочват имена на лица и фирми - няма реклама - значи не виждам на какво противоречи.
                    Диджитал си имат реноме и им имаме доверие - какво бърка ако друг продава подобен продукт.
                    Като ползваме отстъпки от Пирели (ака Пламен) само с такива гуми ли трябва да караме и не може ли да се обясняват качествата на другите и принципа на работа.
                    Поста си е съвсем в коректен стил и тон
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

аз също не виждам проблем
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Brezel е коректен имам познат с чип от него с нова кола ще видиме как се държи
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Според мен, в поста има доста полезна и сравнително пълна информация.На мен специално ми беше много интересно да я прочета!
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз имам въпрос тия чипове на коя фирма са или кой ги е разработил Защото е много лесно клиента да е доволен когато не разбира И е много вероятно от скапан чип от 3 коли само една да се счупи бързо Така че искам отговор на кой са чиповете Ако има нещо неудобно приемам и на ЛС
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Аз имам въпрос тия чипове на коя фирма са или кой ги е разработил Защото е много лесно клиента да е доволен когато не разбира И е много вероятно от скапан чип от 3 коли само една да се счупи бързо Така че искам отговор на кой са чиповете Ако има нещо неудобно приемам и на ЛС
                              имаш ЛС.
                              Неудобно има разбира се.
                              Първо ако почна да пиша фирми и хвабли и да обяснявам колко са добри ще си стане чиста реклама а аз нямам това намерение

Comment

последно да слагаме или да си траеме
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X