Известие

Collapse
No announcement yet.

чип тунинг??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

утре ще ви пусна едно клипче с 200 по околовръстното

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
      @toni esprit
      не ти се разбира нищо

иначе в тоя форум са писани много послания относно избора на ЧИП - изводите са едни - чипа да е "марков" и с гаранция.
      Добре де ами ако има тука хора дето му разбират и не ги мързи да пишат @Bobo, KGB .... нека обеснят колко голяма е разликата между чип за 200лв (без гаранция правен или копиран от някой хакер дето може да събира 2 и 2) и такъв, който струва 800 от представител на Евро фирма?
      Ако на ДТ чипа ми вдига примерно 13-14коня, а някакъв неизвестен примерно 9 коня, що да съм сигурен кой по-бързо ще ми скапе мотора??? Или има някаква друга тънкост, която не сме схванали?

Гаранция дават за какво - за да ми обеснят после, че съм се гаврил с колата си и затова тя е родила ли? Или наистина тая гаранция покрива някакви евентуални проблеми впоследствие?
      Моля, дайте някакви по-конкретни отговори за да спрем да пишем глупости тука
      Писал съм 1000 пъти по темата но ето пак Разлика определено има м/у различните чипове който го интересувт подробности да ми се обади ще му обесня, (не ми се пикше 1000 пъти, едно и също).

Гаранцията е САМО за носителя - демек за самия чип който ти слагат, демек няма никаква гаранция за нищо - ако думне мотора се оправяш сам
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

[quote="Bobo Писал съм 1000 пъти по темата ... [/quote]

Благодаря, за съжаление тази не е единствената тема, която се дъвчи за 1000ен път, защото проблемите са все едни и същи, но както се казва пълно щастие няма.
        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

има решени е колега то е в един варненеч тони или наречен килиша тои и още еди са боговете на чипа тунинга и рпререботка на екуто

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
            има решени е колега то е в един варненеч тони или наречен килиша тои и още еди са боговете на чипа тунинга и рпререботка на екуто
            Келеша му е прозвището, а също и ника в туниг.бг. Чувал съм за него, за цени от порядъка на 200 лв някъде

Също така бях чел и една тема в тунинг.бг за опел омега с такъв чип, дето после са наляли 3-4к лв за основен ремонт
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Чувал съм разни истории за богата смес, за преохлаждане на челото на буталото, за отмиване на маслото по стените на цилиндъра и от там за едни неприятни последствия.... Всичко това след препрограмиране на ЕКУ за по-евтино от *големи* майстори. Аз не разбирам и може да съм чул погрешно, но това ми стига да изключа секви хипотетични чипове без потекло... Да са живи и здрави майсторите, ама аз смятам да не им се доверявам
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

о такива като вас сме на эад в спорта

Comment

о такива като вас сме на эад в спорта
                  Ти в кой спорт си, бате
                  sigpic

Comment

точно в тоия с колите нияма коия да не мога да турбинирам или да направия элобна атмосверка

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                      Келеша му е прозвището, а също и ника в туниг.бг. Чувал съм за него, за цени от порядъка на 200 лв някъде

Също така бях чел и една тема в тунинг.бг за опел омега с такъв чип, дето после са наляли 3-4к лв за основен ремонт
                      И аз съм чувал нещо за тоя от един приятел. Ако го напиша тука какво каза за него ще получа доживотен бан от форума. След тунинг при тоя мушморок пасат 1.8Т 2000г. мина на ремонт за 1000 - 1200 лв, голф 3 1.6 автоматик на жена му с една идея по евтино!!! Добре че момчето се върна бързо към Канада след ремонтите щото беше запланувал да му прави чип тунинг на гъза
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

точно в тоия с колите нияма коия да не мога да турбинирам или да направия элобна атмосверка
                        С чипове ли
                        sigpic

Comment

не само

Comment

Я кажи сега коя злобна атмосверка си направил и кво си турбинирал
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ще се разбере скоро

Comment

ще се разбере скоро
                                Ше се взривява ли
                                sigpic

Comment

Working...
                                X