Известие

Collapse
No announcement yet.

чип тунинг??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами то 7% на 150 коня кола са си 10 магаренца отгоре
    Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
    Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
    Thank you, VFTI, thank you!

Comment

колега,

Малко офф-топик, но имаш ли предсава чипнато ЖТД 1.9 на колко трябва да надува???

Мерси предварително
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

зависи кой точно мотор и в какво състояние е турбото но във всеки случай 0,1 - 0,2 бара повече налягане са нормални. То по принцип е добре налягането да се вдигне доста за да се намали пушенето и температурата ама ще се счупи турбото та затова винаги се търси компромис в който налягането се вдига малко (за да е безопасно за турбото) почва в определени режими на работа да припушва повече (мощност за сметка на екологичност ) и маалко се вдига работната температура (в следствие на по богата смес в някои режими на работа ) В сравнение с това един Powerbox вдига много температурата пуши повече и при някои има неконтролируемо повишение на налягането (в следствие на повече изгорели газове и някое резисторче на Drucksensor-а )

Comment

Първоначално публикувано от Brezel
          зависи кой точно мотор и в какво състояние е турбото но във всеки случай 0,1 - 0,2 бара повече налягане са нормални. То по принцип е добре налягането да се вдигне доста за да се намали пушенето и температурата ама ще се счупи турбото та затова винаги се търси компромис в който налягането се вдига малко (за да е безопасно за турбото) почва в определени режими на работа да припушва повече (мощност за сметка на екологичност ) и маалко се вдига работната температура (в следствие на по богата смес в някои режими на работа ) В сравнение с това един Powerbox вдига много температурата пуши повече и при някои има неконтролируемо повишение на налягането (в следствие на повече изгорели газове и някое резисторче на Drucksensor-а )

Мерси за отговора...пращам ти л.с.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

и аз намерих нещо по темата

не е много ,но е от сърце
            http://freenet-homepage.de/pro-auto/CH-Alfa.htm
            не го препоръчвам или разбирам от тези работи ,но попаднах на линка.
            alfa romeo 33 1.5
            alfa romeo 145 1.6 boxer

Comment

тия имат страшна страница. Да не говорим че като се натисне на Импрессум и се появява проблем тоест не са си оставили никви данни за адрес и контактно лице (да не ги гонат даначните или да не ги посети някой клиент)

Също така е и в free-net некакав поддомайн. То оставаше да направят Глок в дир.бг Повечето фирми в БГ са 100 пъти по реално от тези от линка

Comment

не се засягай

Ти пък сега да не се засегна, не съм казал че твоите продукти не стават. Колега конкуренцията движи пазара. Само те стимулирам да се докажеш. и ви желая успех в начинанието. Някой слънчев ден като се откажа от веберите ще ви потърся и аз .
                alfa romeo 33 1.5
                alfa romeo 145 1.6 boxer

Comment

Ако някой модератор почисти и стикне темата, няма да е зле.
                  Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                  Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Re: не се засягай

Първоначално публикувано от koko_33
                    Ти пък сега да не се засегна, не съм казал че твоите продукти не стават. Колега конкуренцията движи пазара. Само те стимулирам да се докажеш. и ви желая успех в начинанието. Някой слънчев ден като се откажа от веберите ще ви потърся и аз .
                    Бате каква ти конкуренция, чудя се просто защо при толкова много тунинг фирми избра точна тая от сайта А що се отнася за доказването вече е направено , просто понякога нещата стават индиректно. Айде верно стига съм спамил че ше ме изгоните Ако некой искам нещо да пита съм достъпен на лични

Comment

Бате каква ти конкуренция, чудя се просто защо при толкова много тунинг фирми избра точна тая от сайта А що се отнася за доказването вече е направено , просто понякога нещата стават индиректно. Айде верно стига съм спамил че ше ме изгоните Ако некой искам нещо да пита съм достъпен на лични
                      Кой ше те гони бре аааа... човека е сериозен нема го барате На който му требва чипче да ми се обажда с Брезел ша се постараеме
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        Кой ше те гони бре аааа... човека е сериозен нема го барате На който му требва чипче да ми се обажда с Брезел ша се постараеме
                        обади оферта за мене за чипче ако треба и е прома ще си донеса ))
                        пиши на ЛС
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                        X