Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксера повече ли върви от ТС?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боксера повече ли върви от ТС?

Колеги много ми е интересно...... Боксера повече ли върви от ТС по-принцип??? Например ако и двата мотора са без разлика в конете, коя бяга повече
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Може би искаш да си пускаш с някоя 145 1.6 боксер
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
      Не. Просто се сетих, че единия мотор е 1.6 а другия 1.4 а конете им са равни. Та ми стана много чудно какъв ще е резултата евентуално ако я пусна с такъв боксер.
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77]
        Първоначално публикувано от "Bobi_33":3ltdzi2u
        Не. Просто се сетих, че единия мотор е 1.6 а другия 1.4 а конете им са равни. Та ми стана много чудно какъв ще е резултата евентуално ако я пусна с такъв боксер.[/quote:3ltdzi2u]

Не съм съвсем сигурен, но според мен шанса да загубиш е по-голям отколкото да биеш
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

[quote=Bobi_33][quote="Nasko_77":1ugrqtna]
          Първоначално публикувано от "Bobi_33":1ugrqtna
          Не. Просто се сетих, че единия мотор е 1.6 а другия 1.4 а конете им са равни. Та ми стана много чудно какъв ще е резултата евентуално ако я пусна с такъв боксер.[/quote:1ugrqtna]

Не съм съвсем сигурен, но според мен шанса да загубиш е по-голям отколкото да биеш [/quote:1ugrqtna] Защо? Боксера по-динамичен ли е? Нали са им равни конете. Нещо за въртящия момент ли иде реч?
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Тука работите упират жече до въртящ момент.145 1.4 16v t.s-124Nm<145 1.6 8v boxer-137Nm
            P.S. Данните са по памет.Съжалявам ако има неточности
            145 1.6boxer

Comment

я да ми обясните разликата между коне и въртящ момент
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз докато карах старата ми кола имах мнооо мерак да се пусна с една 1.4ТС ама така и не стана ма знам ли какъв ще е резултата но се си мисля че май боксера ще е малко по-напред .Опитай и кажи резултата да знаем че има такъв спор от доста време
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Струва ми се, че ако бие боксера, ще е заради по-големия обем, а не щото е по- по- най- ?!
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    Аз докато карах старата ми кола имах мнооо мерак да се пусна с една 1.4ТС ама така и не стана ма знам ли какъв ще е резултата но се си мисля че май боксера ще е малко по-напред .Опитай и кажи резултата да знаем че има такъв спор от доста време
                    Имам един комшия тука в съседния вход с един боксер 1.6. Едни дебели бурии отзад, едно чудо. Казва че нищо не и е правил друго. 103 коня му била. Само да се навие и ще ги сборим. Лошо няма. И на мен ми е интересно да разбера дали тея тръби отзад имат покритие.
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

теоретично, боксера май би трябвало да бие, заради по-големия въртящ момент. Ако загуби, ще е заради оборотите, при които върви. Иначе други са му силите, според мен.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                        теоретично, боксера май би трябвало да бие, заради по-големия въртящ момент. Ако загуби, ще е заради оборотите, при които върви. Иначе други са му силите, според мен.
                        А ти ко мислиш че 1.4 ТС ДО 3000 оборота вече е излетел да да
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не знам. Като го видя тези дни, ще му предложа. Защо мислиш, че е повече от 103? Защо да ме лъже.
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Относно "буриите" всеки 2-ри Голф ги има ама т'ва не значи,че върви
                            145 1.6boxer

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              А ти ко мислиш че 1.4 ТС ДО 3000 оборота вече е излетел да да
                              Ха-ха, че тея 3000хил. оборота за какво са ми? Направо ги прескачам. като е ръчка да е ръчка. Ако ще ги бягаме за какви 3000хил. става въпрос.
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                              X