If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не. Просто се сетих, че единия мотор е 1.6 а другия 1.4 а конете им са равни. Та ми стана много чудно какъв ще е резултата евентуално ако я пусна с такъв боксер.
Не. Просто се сетих, че единия мотор е 1.6 а другия 1.4 а конете им са равни. Та ми стана много чудно какъв ще е резултата евентуално ако я пусна с такъв боксер.[/quote:3ltdzi2u]
Не съм съвсем сигурен, но според мен шанса да загубиш е по-голям отколкото да биеш
Не. Просто се сетих, че единия мотор е 1.6 а другия 1.4 а конете им са равни. Та ми стана много чудно какъв ще е резултата евентуално ако я пусна с такъв боксер.[/quote:1ugrqtna]
Не съм съвсем сигурен, но според мен шанса да загубиш е по-голям отколкото да биеш [/quote:1ugrqtna] Защо? Боксера по-динамичен ли е? Нали са им равни конете. Нещо за въртящия момент ли иде реч?
Аз докато карах старата ми кола имах мнооо мерак да се пусна с една 1.4ТС ама така и не стана ма знам ли какъв ще е резултата но се си мисля че май боксера ще е малко по-напред .Опитай и кажи резултата да знаем че има такъв спор от доста време
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз докато карах старата ми кола имах мнооо мерак да се пусна с една 1.4ТС ама така и не стана ма знам ли какъв ще е резултата но се си мисля че май боксера ще е малко по-напред .Опитай и кажи резултата да знаем че има такъв спор от доста време
Имам един комшия тука в съседния вход с един боксер 1.6. Едни дебели бурии отзад, едно чудо. Казва че нищо не и е правил друго. 103 коня му била. Само да се навие и ще ги сборим. Лошо няма. И на мен ми е интересно да разбера дали тея тръби отзад имат покритие.
теоретично, боксера май би трябвало да бие, заради по-големия въртящ момент. Ако загуби, ще е заради оборотите, при които върви. Иначе други са му силите, според мен.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
теоретично, боксера май би трябвало да бие, заради по-големия въртящ момент. Ако загуби, ще е заради оборотите, при които върви. Иначе други са му силите, според мен.
А ти ко мислиш че 1.4 ТС ДО 3000 оборота вече е излетел да да
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Не знам. Като го видя тези дни, ще му предложа. Защо мислиш, че е повече от 103? Защо да ме лъже.
А ти ко мислиш че 1.4 ТС ДО 3000 оборота вече е излетел да да
Ха-ха, че тея 3000хил. оборота за какво са ми? Направо ги прескачам. като е ръчка да е ръчка. Ако ще ги бягаме за какви 3000хил. става въпрос.
Comment