Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов потребител фен на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0
    колко пари слагате на мегана...?
    Е това е приказка
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Защо някои си мислят, че Дигитал тунинг са им верни данните, смях голям. Ела с тази алфа да проверим, колко коли и кои ще е назад. Карал съм алфи доста години и ги знам как вървят с 2.0 двигател. Ускорението до 100 е за 9,9 сек. На 2 ра достига 94 км/ч, за да стигна 100 трябва да дам на 3 скорост, така че поне 1 сек се забавя достигането на 100. Погледнете едно клипче, не съм го правил аз, но е на еднакъв меган http://www.youtube.com/watch?v=x4Weu...elated&search=
      NIKI
      </a>

Comment

Първоначално публикувано от ALFA POWER
        Карал съм алфи доста години и ги знам как вървят с 2.0 двигател. Ускорението до 100 е за 9,9 сек. На 2 ра достига 94 км/ч
        я виж тук кво пише и после пак приказвай за втората
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Абе колегата с Меганчето или не разбира от коли изобщо,или се прави на идиот!!!К'во сравняваш 1.6 16в на Рено с2.0(било то и 8в)Алфа?Ако се сложиш на 2.0 не с 4-ри ами с 10 коли ще изостанеш...Помисли и върху т'ва"Рено 1.6 16в-110коня и Алфа 1.6 8в-103коня и бая повече Nm на малките обороти" и престани да расправяш вицове
          145 1.6boxer

Comment

ALFA POWER- моля прочети правилата на форума - в частта за размера на подписа.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от ivelin
              Абе колегата с Меганчето или не разбира от коли изобщо,или се прави на идиот!!!К'во сравняваш 1.6 16в на Рено с2.0(било то и 8в)Алфа?Ако се сложиш на 2.0 не с 4-ри ами с 10 коли ще изостанеш...Помисли и върху т'ва"Рено 1.6 16в-110коня и Алфа 1.6 8в-103коня и бая повече Nm на малките обороти" и престани да расправяш вицове

Защо обиждаш не ми е ясно, откога имаш този боксер? От 14 години карам алфа ромео и много добре знам как вървят. На Алфа 75 2.0 дават ускорение 8,9 сек. Твоя велик боксер върви, но не чак толкова. Не съм дошъл да се дразним, интересна ми беше такава дръпка. За какво да идвам на Библиотеката, на плажа ли ще се дърпаме. Ако иска някои да се пробва. Алфите са с доста коне и си вървят. Не съм казал,че мегана е по-добър от алфа 156. Напротив 156 ме кефи повече, дори вози по-хубаво. Исках да си взема такава, обаче са карани супер много. Или вярвате, че 98 г е на 100000 км? Особено дизела? Затова ми е интересно колко е запазена една 156 ца. Като вървят така, защо им слагате чипове? Една алфа, че и чипирана не ми я хвали след 20х км.
              NIKI
              </a>

Comment

ГОСПОДИНЕ,
                ти кая само че с моя кошник рено меган коач двойка шеснайска ми еде .....
                дай се пробваме с твоето рено 1.6 16 клапана, като моята. Чекаме се на село Баня по-средата на варна Бургас, по 100 лева на гонка и бягаме 3 от 5 става ли на 400 метра от място със стартер човек?
                ще има камери и г-теци.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

аз съм чувал ... не съм го виждал де
                  че бензиновите 155 вървят повече от 156
                  с аналогични мотори ... изключвам дизелите обаче
                  и все пак ... на Нео алфата мисля че спокойно може и
                  с Меган 2.0 16В да се заяде ... имайки предвид и
                  рацерските му умения де ... бате Нео -- РЕСПЕКТ МАН ...
                  с тебе съм ...
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

ГОСПОДИНЕ,
                    дай се пробваме с твоето рено 1.6 16 клапана, като моята. Чекаме се на село Баня по-средата на варна Бургас, по 100 лева на гонка и бягаме 3 от 5 става ли на 400 метра от място със стартер човек?

Искам 156 ца не твоята кола, а и като си такъв навитак ела във Варна. Алфата ти явно е пипана, иначе стк 145 1.6 16 клапана 120 к.с. има показатели 10,2 сек уск до 100 км/ч, 195 км/ч максимална скорост, 144 нм при 4500 об. Меган има уск 9.9 сек до 100 км/ч, 198 км/ч максимална скорост, 148 нм при 3750 об. Освен 10 к.с. повече 145 е с минимални стоиности, но по-бавничка.
                    Явно си правил нещо по колата, за да си така сигурен, че ще ме дръпнеш.
                    А меган купе 2.0 16 клапана, е нереално да казваш, че си го победил, освен да не е била запазена, защото такива меганчета уск за 8,6 сек и един от тях има снимки как достига 250 км/ч, така че какъвто и да си рацер не караш мазерати
                    NIKI
                    </a>

Comment

Аз като казвам, че темата ще е интересна и актуална никой не ми вярва!
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Здравейте абе колега ти с тоя Меган каде си трьгна бре сека алфа сьм сигурен че ще те накаже говорим 1.6 нагоре дори и 33-ка 1.5 мисля че ще ти разбие мечтите boxer на брат ми е такава и мисля че поне старта и до километьр ще е пред теб с много а иначе с моита хондела мисля че ще те сцепа с много но не искам да се караме просто такава е реалността ако идваш на София може дасе пробаме с една 1.5 33 а???

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

....... Една алфа, че и чипирана не ми я хвали след 20х км.
                          На повечето колеги тука колите отдавна са прехвърлили тези 20х км и си вървят доста прилично Моята също

п.с.
                          Щях да си взема Меган ,но из цяло Горублене нямаше читав екземплар Не съжалявам ама грам
                          В момента Брата си търси Меган за Алфа не ще и да чуе...примерно...така, че квото повикало таквози се обадило
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                            Първоначално публикувано от koolio
                            Абе не че защитавам Рено, ама по заводски данни точно тоя Меган има по-добри показатели от всички алфи под 1600 кубика

Время разгона (0-100 км/ч) 9.9 c
                            Максимальная скорость 198 км/ч
                            Расход топлива на шоссе 5.7 л/100км
                            Расход топлива в городе 9.4 л/100км
                            Снаряженная масса автомобиля 1095 кг
                            Допустимая полная масса 1600 кг
                            Aз вземам данни от Швейцарците от Дигитал тунинг (все пак с това се занимават)

Марка RENAULT
                            Модел MEGANE
                            Двигател 1.6 16V - 110CV
                            Цилиндри 4
                            Обем на двигателя 1598

Оригинални технически данни
                            Мощност в [HP] при 5750 min-1 110

Максимална скорост [Km/h] 190
                            Ускорение 0-100Km/h [s] 12.3
                            Разход на гориво [l/100Km] 7.0

Алфа 145 1.4 ТС 103 к.с

Мощност в [HP] при 6300 min-1 103
                            Въртящ момент в [Nm] при
                            4600 min-1 124
                            4370 min-1 140
                            Максимална скорост [Km/h] 185
                            Ускорение 0-100Km/h [s] 11.2
                            Разход на гориво [l/100Km] 7.9

А все пак Алфа 145 е и по тежка - да слягам ли 33-ки 1,3
                            Няма смисъл да слагам 1,6 ТС

Ползвайте по достоверни източници

А сега се опитай да си представиш растояние 4 коли за 200 -300 метра - толкова ще е назад реното с тая 1,1 секунда по бавно

А сега де. Бахти и кефа
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

ГОСПОДИНЕ,

Искам 156 ца не твоята кола, а и като си такъв навитак ела във Варна. Алфата ти явно е пипана, иначе стк 145 1.6 16 клапана 120 к.с. има показатели 10,2 сек уск до 100 км/ч, 195 км/ч максимална скорост, 144 нм при 4500 об. Меган има уск 9.9 сек до 100 км/ч, 198 км/ч максимална скорост, 148 нм при 3750 об. Освен 10 к.с. повече 145 е с минимални стоиности, но по-бавничка.
                              Явно си правил нещо по колата, за да си така сигурен, че ще ме дръпнеш.
                              А меган купе 2.0 16 клапана, е нереално да казваш, че си го победил, освен да не е била запазена, защото такива меганчета уск за 8,6 сек и един от тях има снимки как достига 250 км/ч, така че какъвто и да си рацер не караш мазерати
                              Стига гледа каталози бе колега - ние се мерим на Божурище, мерим се с Г-тек. Айде погледни колко е по каталог Алфа 147 1,9 JTD 8клапана (115к.с сток) и ми обясни как чипната и без катализатор я замерваме с калибриран Г-тек и дава 7.9 сек до 100лм/ч (даже не е сложен спортен филтър
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Защо някои си мислят, че Дигитал тунинг са им верни данните, смях голям. Ела с тази алфа да проверим, колко коли и кои ще е назад. Карал съм алфи доста години и ги знам как вървят с 2.0 двигател. Ускорението до 100 е за 9,9 сек. На 2 ра достига 94 км/ч, за да стигна 100 трябва да дам на 3 скорост, така че поне 1 сек се забавя достигането на 100. Погледнете едно клипче, не съм го правил аз, но е на еднакъв меган http://www.youtube.com/watch?v=x4Weu...elated&search=
                                Не знам за 2.0 мотор, но една 33-ка 16V прави 110 на втора. Така че ти си помисли, какво ще ти се случи като застанеш с новия си Меган до една 33-ка '91-92година. Ако щеш ми вярвай, ама такъв Меган от сфетофар до сфетофар ми изоставаше с 1-2 коли. 33-ката ми е 1.5 - 105 к.с.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X