Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов потребител фен на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Опа сега видях че си от далече е ако имаш пьт кьм Софето може и да си направил ластик щом си равен с 150 коньови машини нямаш проблем имаш една за изпробваме ако искаш

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
      Опа сега видях че си от далече е ако имаш пьт кьм Софето може и да си направил ластик щом си равен с 150 коньови машини нямаш проблем имаш една за изпробваме ако искаш
      Цялата работа е такава, че тоя Меган го е шубе да се пусне с всяко друго 1.6 и е тук само да дразни
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от ALFA POWER
        Първоначално публикувано от BatVas
        И как засече време и скорост - само не казвай по-филмчето Дай нещо разпечатка от ГПС или Г-тек - или ходи направо да се пуснеш с някого от Варненската група - виж за срещите и готово. Щото по форумите всеки мое да се прави на рацер

Разпечатка искаш ли от НАСА? Какви са тези глупости, върви си мегана повече от всички алфи 1.6, споровете са излишни!
        Утре неделя 11.03 във Варна има среща заповядай с реното. Стига си чеса пристите ела да потвърдиш приказките си, щото говориш като някой голфаджия. Ще има доста автомобили които да пробваш как вървят пък ако е толкова бързо реното и някой лев ще искараш
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Е с тунинг е явно на Нео алфата. Иначе сме почти равни. На рено хич не са лоши двигателите, все пак са шампиони във Ф1. На нео е стандартна 120 к.с., а сега е поне 15 к.с. повече. Карал съм Волво 440 Turbo 122 к.с. 9,3 сек уск. Колата вървеше яко, но има поне 1 сек турбо дупка. Така че като реша да си чипирвам мегана ще се обадя. Сега ми е идеален, с 95Н и стандартни коне дава около 10 сек и има отличен разход. Иначе с чип става 122 и с допълнителни спортни филтри и други ще кача поне още 5-10 к.с. Но нямам намерение засега.
          NIKI
          </a>

Comment

Е с тунинг е явно на Нео алфата. Иначе сме почти равни. На рено хич не са лоши двигателите, все пак са шампиони във Ф1. На нео е стандартна 120 к.с., а сега е поне 15 к.с. повече. Карал съм Волво 440 Turbo 122 к.с. 9,3 сек уск. Колата вървеше яко, но има поне 1 сек турбо дупка. Така че като реша да си чипирвам мегана ще се обадя. Сега ми е идеален, с 95Н и стандартни коне дава около 10 сек и има отличен разход. Иначе с чип става 122 и с допълнителни спортни филтри и други ще кача поне още 5-10 к.с. Но нямам намерение засега.
            Чак пък толкова тунинг до колкото знам няма и е доста по стара от реното. Всичко от шофьора. Ела на срещата и сам ще се убедиш

Comment

Спри да пишеш за тоя Меган, моля те!
              Какво общо има твоя двигател 1.6 с шампионите от "Формула 1"
              Как сметна на Нео тунинга
              Как си сметна твоя тунинг
              Кой, по дяволите, ти продаде Алфа
              sigpic

Comment

време е да почнеш да мислиш за самоубийство. Те тва имали ПУ_КА за емблема няма друго....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Нео,батенце,напляскай Меганчето та да се свърши вече.Макар,че според мен няма да му стиска да доиде.
                  145 1.6boxer

Comment

Абе до преди малко искаше да пуска реното срещу 1,8 ТС и с 2,4 JTD сега се оправдава , че на Нео била с тунинг.
                    Явно е клавиатурен рацер и само си прави весело като хвали ренцето Щом го е страх да се пуска и му е добре да си кара ефтино , а ако иска да похвали реното много лесно може да намери форума на Рено. Тука си говорим за Алфа и няма да ни убедиш че Реното е по-добро, нас не ни бърка разхода и да наще харчат повече. Така, че или се пускай или спри да пишеш за рендето си
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

меган какво беше това ?
                      33 8v 90 г

Comment

Ахам!!!Струва ми се,че колегата с ''Ф1" двигателя май се поуплаши А и както всички знаем"куче,което лае,не хапе"
                        145 1.6boxer

Comment

говориш за разход и тн.а ами вземи си махни огледалата 4иста4ките сложи вазможно наи тунките гуми защото вси4ко това го вдига и бегаи по надале4е
                          33 8v 90 г

Comment

Защо само се заяждате, двигателя на мегана е по-добър от всеки сток 1.6 двигател на Алфа Ромео. Не говоря за някакви чипирани в гаражи и тем подобни екземпляри. Радваите се на тунинга, ама като гледам раздела на 145 колко проблеми дават не ми се коментира. Аз реших да пиша, защото също съм фен на алфа ромео, и исках да направя дръпка с 156, защото ми харесват. Но от хлапаци заядливци ми омръзна.
                            NIKI
                            </a>

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=BHt7TUFOSm4
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Защо само се заяждате, двигателя на мегана е по-добър от всеки сток 1.6 двигател на Алфа Ромео. Не говоря за някакви чипирани в гаражи и тем подобни екземпляри. Радваите се на тунинга, ама като гледам раздела на 145 колко проблеми дават не ми се коментира. Аз реших да пиша, защото също съм фен на алфа ромео, и исках да направя дръпка с 156, защото ми харесват. Но от хлапаци заядливци ми омръзна.
                                С хлапаците се обърка, а още повече се обърка като взе да хвалиш толкова ренде меган в форум на Алфа Ромео и то в темата за тунинг и рацинг. Изказвания от типа че колата ти вървяла повече от цитирам всички алфи с мотор 1.6, за мен са хлапашки. Ела докажи че е така и тогава се напъвай да пишеш. Това че на ne0 колата е добре подържана и може да я кара перфектно е най големия и тунинг

Comment

Working...
                                X