Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов потребител фен на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0
    аз па с Памела Андерсън снощи бях и трябваше да пера чаршафите
    ЕЕЕ чай ся малко,тя на мен ми казваше ,че съм единствен ....
    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от ALFA POWER
      За събота не знам дали ще съм свободен, а и на такива сбирки не съм ходил Алфите вървят наистина, обаче трябва да ги караш в максимални обороти. За мегана мога да кажа, че съм го пробвал със Seat Leon Cupra 1.9 TDI 150 к.с. и бяхме равни. Също и с Volvo ХС 70 D5 185 к.с. и също бяхме равни. Така че не мислете, че само алфите вървят.

Четох, четох ама тука умрях направо... Ако ти движи6 на равно с 185 коня кола, аз с алфата към 200 коньовите да се насоча....
      Lexus IS200

Comment

[quote=Mind_Control]
        Първоначално публикувано от "ALFA POWER":3tt8qu5x
        За събота не знам дали ще съм свободен, а и на такива сбирки не съм ходил Алфите вървят наистина, обаче трябва да ги караш в максимални обороти. За мегана мога да кажа, че съм го пробвал със Seat Leon Cupra 1.9 TDI 150 к.с. и бяхме равни. Също и с Volvo ХС 70 D5 185 к.с. и също бяхме равни. Така че не мислете, че само алфите вървят.

Четох, четох ама тука умрях направо... Ако ти движи6 на равно с 185 коня кола, аз с алфата към 200 коньовите да се насоча....[/quote:3tt8qu5x]

Казвам истини, какво толкова се дразните. Volvo ХС 70 D5 185 к.с. се дръпнахме и бяхме съвсем равни от 0 до 120 км/ч. Техническите характеристики на Волвото са 9,5 сек и 210 км/ч, все пак е между кола и джип. Така че е напълно реално, че сме били еднакво бързи.
        NIKI
        </a>

Comment

Алфа Повер, колко пъти ти казахме - мисли малко преди да пишеш
          Имам приятел който до преди месец караше "S40 D" 136к.с. и според техническите му хартактеристики върви наравно с "XC70 D" 185к.с. - до тук добре, ама нали се сещаш, че на хартия е едно, а на асфалта - съвсем друго
          Да ти обяснявам ли, че това скапано "S40 D" върви наравно със "156 2.4 JTD" 150к.с.
          Айде, кажи ми сега, ти къде точно се набута между тия две коли, та се пънеш толко с тоя "Меган"
          Разбери веднъж завинаги, че количката ти върви нормално, но нито е бегачка, нито мястото й е до коли като "156 2.4JTD" на старта
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
            "156 2.4 JTD" 150к.с.
            кой се е дърпал щото аз не съм :P
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Добре де, няма ли най-сетне да се дръпнат тия коли, че да се знае кой-кого. По книжка на Мегана му дават 9.9 от 0-100, така че поне на теория не е невъзможна разлика. Мато трябва някой да излезе на пистата, не само да се лаете.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                Добре де, няма ли най-сетне да се дръпнат тия коли, че да се знае кой-кого. По книжка на Мегана му дават 9.9 от 0-100, така че поне на теория не е невъзможна разлика. Мато трябва някой да излезе на пистата, не само да се лаете.
                Ако на волвото му дават 9.5 а на мегана 9.9 това са 0.4 сек разлика, което в метри е не по малко от 10-тина метра.. тва ако е наравно
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                  Ако на волвото му дават 9.5 а на мегана 9.9 това са 0.4 сек разлика, което в метри е не по малко от 10-тина метра.. тва ако е наравно
                  Ама не се знае кое как е мерено и т.н. Идеята ми е, че са съпоставими колите, та ако са толкоз навити, да вземат да се дръпнат.
                  П.С.Аз карам семейното Рено 19, на което му дават от 0-100 за 12.3 сек., а на 145 1.3 боксер е 12.5, та ще ми е интересно какво ще стане на пистата. Иначе за каране Алфата е дале` по-приятна .
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Може абсолютно за едно и също време да достигат до 100км/ч и пак да има разлика в метрите
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от 156
                      Може абсолютно за едно и също време да достигат до 100км/ч и пак да има разлика в метрите
                      Абсолютно прав ..........
                      Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от 156
                        е да.. зависи на какво разтояние се дърпат... Но имайки предвид, че след 100 км/ч си казват думата кубиците тва рено не го виждам срещу волвото...
                        Lexus IS200

Comment

• [quote=Mind_Control]
                          Първоначално публикувано от 156
                          Първоначално публикувано от "Mind_Control":2ywlhzpq
                          е да.. зависи на какво разтояние се дърпат... Но имайки предвид, че след 100 км/ч си казват думата кубиците тва рено не го виждам срещу волвото...[/quote:2ywlhzpq]

Колеги само се дразните, без да има причина. Волвото не съм го дръпнал, бяхме съвсем равни. Искам да кажа, че не съм я натискал до края колата тогава. На първа тръгнахме обаче онзи се направи на бързак и чак на втора я настъпах, после трета и след 120 настигнахме други коли. Какво толкова, а Сеат Леона доста наточен се правеше. Бяхме пак равни, него го дават 8,6 сек, само че бяха трима човека, а аз бях сам. Затова и бяхме равностоини, 40 к.с. повече. Така че стига сте се правили на интересни. Не казвам че е спортен мегана, но определено си върви. А за съпоставка с Алфа 156 2,4 GTD дават 9,3 сек. По-бърз е, но ми е интересно колко реално. Говоря за версия 136 к.с., качвал съм се на такъв и даже почти си купих. Затова искам такъв дизел да го съпоставя с моя меган. Пробвах 156 в София и за малко, усети се че яко набира.
                          NIKI
                          </a>

Comment

• [quote=ALFA POWER][quote="Mind_Control":dus6n5ja]
                            Първоначално публикувано от 156
                            Първоначално публикувано от "Mind_Control":dus6n5ja
                            е да.. зависи на какво разтояние се дърпат... Но имайки предвид, че след 100 км/ч си казват думата кубиците тва рено не го виждам срещу волвото...[/quote:dus6n5ja]

Колеги само се дразните, без да има причина. Волвото не съм го дръпнал, бяхме съвсем равни. Искам да кажа, че не съм я натискал до края колата тогава. На първа тръгнахме обаче онзи се направи на бързак и чак на втора я настъпах, после трета и след 120 настигнахме други коли. Какво толкова, а Сеат Леона доста наточен се правеше. Бяхме пак равни, него го дават 8,6 сек, само че бяха трима човека, а аз бях сам. Затова и бяхме равностоини, 40 к.с. повече. Така че стига сте се правили на интересни. Не казвам че е спортен мегана, но определено си върви. А за съпоставка с Алфа 156 2,4 GTD дават 9,3 сек. По-бърз е, но ми е интересно колко реално. Говоря за версия 136 к.с., качвал съм се на такъв и даже почти си купих. Затова искам такъв дизел да го съпоставя с моя меган. Пробвах 156 в София и за малко, усети се че яко набира.[/quote:dus6n5ja]
                            Прочетох няколко пъти "изказването",че ми се спи и загрявам бавно вече! Ако ти бях учител по литература,щеше да буксуваш няколко години във 2-ри клас!
                            Alfa156 Against All

Comment

• ALFA POWER баце ти си тотален олигофрен, евала

не го взимай навътре

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                                ALFA POWER баце ти си тотален олигофрен, евала

не го взимай навътре

От такива като теб не се обиждам
                                NIKI
                                </a>

Comment

Working...
                                X