Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно "прослолутия боксер и ...."

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
    идната събота и аз мисля да съм там
    А Боксер имаш ли ?
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• [quote=75 2.0 turbo][quote="Bobi_33":22crqx8e]
      Първоначално публикувано от "Събев":22crqx8e
      Май няма сериозни хора тука?!
      Какво е заглавието, пък вие докъде стигнахте?!
      Не е истина! Всички викаха преди:
      Айде колега ела да ви видим колко вървите!
      И какво стана- решихме да дойдем, уведомихме предварително и всеки се скъта някъде! Това ли ви беше, състезавате се май само
      пред компютрите! Там наистина нямате стигане!
      Само "bobo" каза: Обадете се и ще уредим нещо!
      Всички други взехте с дизели да се заяждате и хвалите, кое било по-хубаво!
      Ми то затова има бензинови, дизелови, коли на газ, на метан, всеки си
      има предпочитания, какво се нападате един друг!
      Пък като си ги хвалите толкова всичките, елате и си ги премерете да
      видим всички коя колко вървяла и т.н.!
      Дайте да направим нещо истинско, не само на масата да говорим както се казва!
      Е айде де, ма кажи ти кога, щото ти ше пътуваш. Пък аз макар от твоя отбор(боксерите) ще бъда зрител. Е ако някой ме повози, ще се радвам разбира се
      Идната събота мисля да ходя на Божура [/quote:22crqx8e]
      идната събота и аз мисля да съм там [/quote:22crqx8e]

И аз таман да видиме дали върви тва кош ТИ Понеже Бобо твърди че вървяла супер а на мен не ми се струва
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски

Comment

• ние на 22-ри април ще ходим!
          Тя датата е писана, които иска.... там сме!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
            момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски
            ща видим аз тебе земи повече семки аз мисля да съм от отбора на семкаджийте

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
              Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски
              И аз съм от тоя отбор Голема сила са
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                еи несериозник 3 пакета семки излющих да ва чакам дееба мръсните сектанти и накрая си запалих порасналия голф и ва изрових са де на гробищата

Comment

• [quote=75 2.0 turbo]
                  Първоначално публикувано от Mury
                  Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":wgnf2ase
                  еи несериозник 3 пакета семки излющих да ва чакам дееба мръсните сектанти и накрая си запалих порасналия голф и ва изрових са де на гробищата [/quote:wgnf2ase]

Ми ние погребваме алфи там бре А тоз твоя голф не само пораснал ми и не чади деебеш Много странно ма и срамна дупка имаше - добре че е моноблок кенефа опааа моноспринцовка се викаше
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• [quote=Bobo]
                    Първоначално публикувано от Mury
                    Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":pqz988dv
                    еи несериозник 3 пакета семки излющих да ва чакам дееба мръсните сектанти и накрая си запалих порасналия голф и ва изрових са де на гробищата
                    Ми ние погребваме алфи там бре А тоз твоя голф не само пораснал ми и не чади деебеш Много странно ма и срамна дупка имаше - добре че е моноблок кенефа опааа моноспринцовка се викаше [/quoteqz988dv]
                    аве еи туи си беше пълна енджекция на пръдня веее

Comment

• здравейте алфа маниаци,скоро не съм ви писал и вижда че е настанал смут в редиците ни,а уж сте рацери,на думи сме силни,а на дела,пъзльовци,хора вразумете се,сабирайте се на 22-ри,защо точно нашият клуб трябва да сме най не сериозните играчи.БОБО организирай ги бе човече,нали се водиш като тартор в този форум,всички ти се кланят,ти ги поведи към битка,дай пример,дай заповед,там каквото е нужно.ще водим хора и от други клубове да не се изложим ей?
                      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Какво става бе колеги???
                        Нещо се умълчахте!
                        Вече Lisan и drigata правят тестове на колите!
                        Даже вчера като се видяхме с drigata беше много заканен
                        на bobo и ми каза да му предам че ще му отсвири турбото на божура!
                        Лоша работа момчета, тези се побъркаха, незнам какво им стана на колите ама летят...

Comment

• drigata:
                          Ако не дойдете на божура, след 22 ще ви пукна от подигравки!
                          Жълти стинки и меки пишки всеки може да вади!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Събев
                            drigata:
                            Ако не дойдете на божура, след 22 ще ви пукна от подигравки!
                            Жълти стинки и меки пишки всеки може да вади!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Я се дръж по-прилично

Comment

• Кой аз ли???
                              Или drigata???
                              Това беше общо казано, без лоши намерения, но ако ви засегна
                              някой извиняваме се!
                              Та.....????

Comment

Working...
                              X