Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни Филтри и Дебитомери(дебиломери)...Къде е истината...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

така, след като "дискусията" придоби доста груб характер, ще си позволя да се намеся

постовете, съдържащи обидни квалификации и епитети ще бъдат редактирани, само и единствено с цел да се запази правото на отговор от страна на собственика на магазина ....

всички последващи постове, съдържащи обидни квалификации, ще бъдат трити

в нашия форум има някакви правила, и държим да се спазват , поне малко от малко
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
      Първоначално публикувано от KGB
      .....пс: За тези които не знаят това май е собтвеника на магазина...
      с поста си, си направи перфектна реклама на магазина Жалко, че ти е такова отношение към клиентите ти.....
      петкоо мамин сине ама граам не ти отива да мутрееш на фона на паричките на татенцето ти а още по малко ти отива пък на пишман-президентската титла и тъи като ти не си никакъв клиент на топспеед ами си само един озлобен и комплексиран (злобата си личи дори и в четирите поправки в мнението ти) нямаш ама никакво право да изказваш мнение на тема отношение към клиентите да не говорим па каква си ламя на тема тунинг тва да сложиш на дизел чип и скъп филтър не е тунинг моето момче ами просто е мерак да си като другите тея батките с бегачките а тва е пък проява на комплекси татьовото
      аиде със здраве
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        ....в нашия форум има някакви правила, и държим да се спазват , поне малко от малко
        е хубаво ама не е някак уместно президента на клуба ви да започва първи подобна дискусия а и грубо да нарушава правилата и за които иначе така много натяква

Comment

....в нашия форум има някакви правила, и държим да се спазват , поне малко от малко
          е хубаво ама не е някак уместно президента на клуба ви да започва първи подобна дискусия а и грубо да нарушава правилата и за които иначе така много натяква
          Крадеца вика-дръжте крадеца!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

просто опитайте без епитети, не е трудно
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

еми нека пробваме ще трудно... тва е се едно да откажеш цигарите

Comment

еми нека пробваме ще трудно... тва е се едно да откажеш цигарите
                А още по-трудно е ако некой се е напушил с нешо некачествено
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

не знам аз не пуша ама мразя хора дето си говорят еи така без да доказват твърденията си а още по малко на фона на недоказани тези да оплюват когото и да било а случая е точно такъв някъв мамин нещо се напраил на п...а в магазина а и не само там и човека го изритал сега обаче понеже са ни пречупили детския инат даи да храчим наляво и надясно

Comment

Айде момчета давайте със всичките си комплекси напред!!!
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

даве яйде по-споко, че нещо взех да не разбирам. Ся тия филтри йед ли са проблема, колата ли е проблема.... Петко ли е проблема, Собственика ли е проблема! Аз май съм го виждал (ако има една импреза?). На хората трябва да им се изясни. Турбоделта по принцип те подкрепям щото една мърша ядем , ма тоя път не ти прай чест, остави Петко да се разбере с човека макар и у форумното пространство. Не за друго ото ок приемам че тия филтри са ок ама аз съм виждал счупени биели от и двигател за надин от такива филтри. Тая мембрана и каквото и да е там беше няква вата дето се намокри от ВЛАГАТА по време на дужд и стана кат мокар картон всичко хуаво ама тва се останови след като двигатела спря.!!!!!!
                      Така че всички знаем че има оригинални за 70лв ама има и за 700лв. Просто има много фактори

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Айде момчета давайте със всичките си комплекси напред!!!
                        Бе ти така или иначе вече неведнъж си ги избиваш комплексите,добър пример даваш
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                          даве яйде по-споко, че нещо взех да не разбирам. Ся тия филтри йед ли са проблема, колата ли е проблема.... Петко ли е проблема, Собственика ли е проблема! Аз май съм го виждал (ако има една импреза?). На хората трябва да им се изясни. Турбоделта по принцип те подкрепям щото една мърша ядем , ма тоя път не ти прай чест, остави Петко да се разбере с човека макар и у форумното пространство. Не за друго ото ок приемам че тия филтри са ок ама аз съм виждал счупени биели от и двигател за надин от такива филтри. Тая мембрана и каквото и да е там беше няква вата дето се намокри от ВЛАГАТА по време на дужд и стана кат мокар картон всичко хуаво ама тва се останови след като двигатела спря.!!!!!!
                          Така че всички знаем че има оригинални за 70лв ама има и за 700лв. Просто има много фактори
                          Е какво да се разбирам с тоя малкият тарикат ве.Казах да взима свидетели и да идва в магазина.
                          Не може половин Бг да карат с такива филтри и изведнъж некакъв паляк да дава компетентно мнение и то с някакъв арогантен тон.Почти никога не съм имал проблем с клиент, дори и да е имало рекламация.Всичко се случва.Тез неща не ги правя аз у нас че да знам какво може да стане.Всичко дефектно се сменя на момента без разправии.Тоз пикльо обаче на десетата секунда щеше да отнесе шамарите.Хем ми го доведе познат.
                          Така че КГБ ли си не те знам какъв си, идвай с аверите да видим карбона дали е карбон и да видим колко коли карат с такива филтри и дали се запушват за 300км.Ако са мазали филтъра с некакви лайна преди да го сложат не ще се сгъне, ами може и да мине направо в картера....Аз Бобо го познавам много добре и ще разбера каква е работата.
                          Ако нема да идваш си трай, че както виждаш хората ме познават и ми казват кой сере по мой адрес.Даже и снимки ми пратиха. Ама аз вече се бях сетил кой си.Такива кат тебе са един на 1000.Много хора не са наясно с тунинга.Ама фешън тарикати кат тебе рядко се появяват.
                          Идваш ли или не?Или ще заплачеш на татко на раменцето си Мамин Петко

Comment

E щом вече и на снимка си ме имаш, значи е голяма любовта народна

Път към илиенци нямам скоро, а и пак ти повтарям....разговора ми с теб приключи още тогава
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Е са на обиден ли се правиш мамин?
                              Ела да докажеш че стоката ми е боклук,щото бая време отделям за да намирам що годе добри неща на добри цени.Взимай приятели за свидетели и ела.После можем пак тук публично да спорим колкото си искаш.
                              Не бой се нема да те малтретирам.Тогава ме издразни, че още преди да съм проверил дали уредът ти е дефектен ти нещо почна да ми мутрееш. Ние се опитваме да правим тунинг и каквото знаем да го казваме на другите.Тва не ти е Червило да ми гъзарееш мамин...

Comment

Първоначално публикувано от landikar
                                Е са на обиден ли се правиш мамин?
                                Ела да докажеш че стоката ми е боклук,щото бая време отделям за да намирам що годе добри неща на добри цени.Взимай приятели за свидетели и ела.После можем пак тук публично да спорим колкото си искаш.
                                Не бой се нема да те малтретирам.Тогава ме издразни, че още преди да съм проверил дали уредът ти е дефектен ти нещо почна да ми мутрееш. Ние се опитваме да правим тунинг и каквото знаем да го казваме на другите.Тва не ти е Червило да ми гъзарееш мамин...
                                на обиден не се правя, няма с какво и как да ме обидиш!!!

В илиенци не бях стъпвал сигурно повече от 10години...сигурно и още толкова няма да стъпвам...не си ти причината!

За другата част, която е в Бобо можеш да му звънеш да го питаш дали работи изобщо....за този филтър, ако искаш мога да го издиря къде е, стига да не са го изхвърлили и да го погледнеш. Нямам нужда от свидетели, ако в нещо не съм прав ще си призная...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X