Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни Филтри и Дебитомери(дебиломери)...Къде е истината...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KGB
    Първоначално публикувано от landikar
    Е са на обиден ли се правиш мамин?
    Ела да докажеш че стоката ми е боклук,щото бая време отделям за да намирам що годе добри неща на добри цени.Взимай приятели за свидетели и ела.После можем пак тук публично да спорим колкото си искаш.
    Не бой се нема да те малтретирам.Тогава ме издразни, че още преди да съм проверил дали уредът ти е дефектен ти нещо почна да ми мутрееш. Ние се опитваме да правим тунинг и каквото знаем да го казваме на другите.Тва не ти е Червило да ми гъзарееш мамин...
    на обиден не се правя, няма с какво и как да ме обидиш!!!

В илиенци не бях стъпвал сигурно повече от 10години...сигурно и още толкова няма да стъпвам...не си ти причината!

За другата част, която е в Бобо можеш да му звънеш да го питаш дали работи изобщо....за този филтър, ако искаш мога да го издиря къде е, стига да не са го изхвърлили и да го погледнеш. Нямам нужда от свидетели, ако в нещо не съм прав ще си призная...
    Според мен човекът иска да кажеш че след като един филтър се е скапъл не значи че всичките такива са боклуци.Плюс това се съмнявам че някой които има добри впечетления от въпросният човек(ландикар) и неговата стока едва ли ще се повлия от един форумен пост.

@ландикар.Не познавам никой от двама ви лично,но съм чул достатачно и за двамата и знам че авто манията е нещото което ви е пресекло пътищата.Не ви отиват и на двамата напдките от сорта "мамин","измамнкик" и "тоя магазин е зле".Предполагам че и ти ако си купиш нещо от някаде и то се скапе в изблик на гняв ще го наредиш магазина в списъка си с кофти стоки(а то може въобще да не е така).

Айде деиствайте с мир и като големи хора!

П.с Като се разберете ,вземете изчистете темата че ми е интересно дали някой ще каже нещо по въпроса ми с дебитометър-а
    Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Лъчо , не взимам страна по въпроса , ама недей да вкарваш епитети разни плс ...не и тук ...

Но иначе винаги има начин за мирно разрешение на възникнали проблеми с някаква стока и мисля , че определено landikar може и би направил необходимото за това

Comment

Тц тц тц.Жорка кво рече за епитетите.да не си нещо модератор тука бре.
        Кат е клуб на Алфа та да седим мирни като някакъв се изказва компетентно без да има дори малка идея от какво може да е дошъл проблемът.Мирното решение е да отидеш в магазина и да си направиш рекламацията кат нормален човек

Филтър не може да се ЗАПУШИ за 300км, освен ако не е насран отгоре с едно голямо лайно.Ако поне малко разбирате тва трябва да ви е пределно ясно.
        С какво са го пръскали, нищо не казват по въпроса?
        Опитах се да коментирам нещо за картерната вентилация пак нищо не казват.

П.С. А и да слагат спортен филтър на дизел с дебитомер е дебилщина голяма...но това е друга тема. Тез дето ви дават акъл трябва първо малко някой на тях да им даде....После се сърдите за два-три епитета.

Comment

Да

Кат е клуб на Алфа та да седим мирни като някакъв се изказва компетентно без да има дори малка идея от какво може да е дошъл проблемът.Мирното решение е да отидеш в магазина и да си направиш рекламацията кат нормален човек
          Така мисля и аз ...поне за втората част

Филтър не може да се ЗАПУШИ за 300км, освен ако не е насран отгоре с едно голямо лайно.Ако поне малко разбирате тва трябва да ви е пределно ясно.
          По принцип си е така , спор няма

П.С. А и да слагат спортен филтър на дизел с дебитомер е дебилщина голяма...но това е друга тема. Тез дето ви дават акъл трябва първо малко някой на тях да им даде....
          За това не мога да доложа

После се сърдите за два-три епитета.
          Не се сърдя , просто ти обръщам внимание защото, както споменах по-горе съм модератор на раздела и когато видя нехубави епитети , мнения , прилагателни и т.н. , ги трия или предупреждавам

П.П. Не е нито нещо лично , нито намек за интрига

Comment

Готина тема, що не звънкатe да са прбирам по-рано ?

КГБ тунингсите, ти не обеща ли преди много време да не пишеш в тунингистикия раздел ? Глей ся к'ва стана, обади са и пак се изака на метеното
            Крайслер Неон Q2 ... много бърз
            Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

П.С. А и да слагат спортен филтър на дизел с дебитомер е дебилщина голяма...но това е друга тема. Тез дето ви дават акъл трябва първо малко някой на тях да им даде....После се сърдите за два-три епитета.

Първоначално публикувано от Alfamaniak
              146 1.9 TD каран е само 350 км
              Аз не съм разбирач - ама това май е без дебитомер
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А бре ко напраихте с темата бре гадове таквиз
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Чета и не вервам на очите си че за толкова години от както е форум( и клуб) и дори когато тръгна от дир.бг не сам чел такива постове баси разправията не е за вярване и то в раздела тунинг
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Здравейте Г-н Собсвеник на магазина за спортни филтри,

Аз карам тази въпросния дизел с филтъра от вашия магазин. От това не разбирам, мога да сипвам нафта и да карам своята 90 коня кола, която за момента ми вършеше отлична работа, но видях на едно събиране на клуба, че на дизела н му стига въздух и има нужда от по добър въздушен филтър. Реших да опитам, не мога да дам много пари за това чудо и реших да опитам с най-доброто цена качество което колегите бяха чували /с повечето от тях се знаем от доста време/

Та, филтъра не е пръскан с никакви "лайна" както вие казвате. За деботомер няма да говорм, защото няма /даже и да не разбирам от коли това поне го знам/ Но КОГАТО СЛОЖИХ ФИЛТЪРА ЗА 30 ЛВ КОЛАТА СЛЕД 100 КМ ЗАПОЧНА ДА СЕ СПЪВА. Отворих капака и за жалост видях, че филтъра е паднал и целия е в масло. ОК, сложихго пак, след още 200 км отоворих и филтъра пак беше паднал и целия двигател беше в масло. Според специалист колата връща масло - ФИЛТЪРА СЕ БЕШЕ ЗАПУШИЛ

Та Г-н собсвеник на магазин, ще ми върнете ли парите защото не е редно да се взимат пари за неща които не работят според предназначението им, както и да ни обвинявате, че сме слагали "лайна" по филтъра. Снимките говорят за филтъра, а днес 1 час съм мил на пароструйка двигателя от маслото.

Прилагам номера на банковата си сметка:

ИБАН: BG91FINV915010BGN0HQQ4N

В ПЪРВА НИВЕСТИЦИОННА БАНКА

Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

С риск да напища още една "дебилщина" както вие се изразявате, сега карам вече 600 км с JR филтър за 67 лв, сложен по същия начин, пак не е мазан с "лайна" и колата се държи страхотно, няма помен от масло...

Съжалявам, че се създаде такава соматоха заради мойто дизелче /нямам възможност да карам импреца, като вас Г-н собсвеник за магазин за филтри/ и затова моля да ми върнете парите!
                      Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

ее стига де
                        това е отдела тунинг а не "искренно и лично"
                        писано е кое е хубаво и кое е е ефтино нека хората само си решават какво искат ама нека туга да не го обръщане на женския пазар
                        ако тръгна и аз да се оплаквам няма да отанат сервизи и магазини в София от всеки сам недеволен с нещо
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                          ее стига де .....ако тръгна и аз да се оплаквам няма да отанат сервизи и магазини в София от всеки сам недеволен с нещо
                          едните ти продават ментаци а другите не ти "познават" нали ем земи оди на президента на рамото да си поплачете явно сте от една порода ревльовци

Comment

ее никого не сам засегнал пак ти ме наруга
                            не те разбирам и тебе но както и да е ругаите се наволя
                            аз само ще чете щото явно нерабирам от тунинг
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                              ее никого не сам засегнал пак ти ме наруга
                              не те разбирам и тебе но както и да е ругаите се наволя
                              аз само ще чете щото явно нерабирам от тунинг
                              еми замисли се като не разбираш от тунинг що пишеш в тунинг раздел или да си модерен и ти барабар петко а

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Първоначално публикувано от Alfamaniak
                                146 1.9 TD каран е само 350 км
                                Аз не съм разбирач - ама това май е без дебитомер
                                Ми да няма дебитомер, но явно големите тунинг майстори и продавачи разбират всичко и им се отдава да определят кое е дебилщина без да имат нужната информация което е идеощина. Но явно спортния филтър вече е сериозен тунинг елемент и даже когато ти е счупена кутията трябва да си запишеш час за консултация и монтаж при специялист който не върши дебилщини нищо че му е ясно къде има дебитомер и къде не
                                А доколкото си спомням даже в завода ги топат филтрите в кофи с масло Калиакра

Comment

Working...
                                X