Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни Филтри и Дебитомери(дебиломери)...Къде е истината...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

146 1.9 TD каран е само 350 км
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

На живо вида му е трагичен добре че навреме се смени

Comment

И филтъра до колкото разбрах е закупен от онзи "прекрасен" магазин ТопСпеед в Илиенци...там явно освен супер боклуци друго не продават.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Брех тез турбодизели, много им идва повера и Йед-овете не им насмогват ... аре стегнета са малко

Тука бая по-мощни кошници въргалят таквиз филтърчета и нема грижи много повече от 350км
          Крайслер Неон Q2 ... много бърз
          Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            И филтъра до колкото разбрах е закупен от онзи "прекрасен" магазин ТопСпеед в Илиенци...там явно освен супер боклуци друго не продават.
            аз лично имам 3 автомобила с точно такива филтри сумарния им пробег е над 50-60 000 км така че не мога да се съглася с плюещите следя ги доста сериозно но не виждам никакъв проблем при правилна експолатация така че не мисля че в случая филтъра ви е виновен
            аз лично карам с ОМР филтър но не бих се поколебал да си сложа и YED ако сега си купувах сигурно щеше да е такъв

п.с. коментара ти Петко за топспеед е доста глупав и несериозен защото те са едни от малкото фирми които се опитват да внесат каквито и да било по качествени тунинг части и аксесоари.... а и не всички потребители имат тате с сериозни възможности за да си позволят скъпи тунинг аксесоари

Comment

Качествени тунинг части и топспеед....евалата....я ми спомени една марка коята се продава в този магазин и тя да има славата на качествена!!!

Опа забравих ти си великия тунинг майстор, а ние големите ламери...или там както ни наричаше.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Аз малко по темата.....Значи това е моето решението по въпроса с въздушният филтър,капсулован К&N от който съм доста доволен и от който определено след 5000об. може да се усети прилива на малко повече мощност.Смуче колд аир от стоковия "интаке" и промяната в звука е драстична след 2500/3000об.Много съм доволен като цяло а цената беше нещо от сорта на 260лв от Импас56.
                Сега идва и едно въпросче което е следсвтие от теорията на един Опел туннер:Той(въпросният туннер) ми каза ,че като сменил филтър-а пипал нещо по дебитометър-а(не каза как и какво) така че да увеличи дебита на въздох към смукателя
                Въпроса ми е възможно ли е такова нещо и как става или са просто бла бла??
                Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

@Ред Девил,

много добра инсталация си направил
                  sigpic

Comment

Качествени тунинг части и топспеед....евалата....я ми спомени една марка коята се продава в този магазин и тя да има славата на качествена!!!

Опа забравих ти си великия тунинг майстор, а ние големите ламери...или там както ни наричаше.
                    Братчед,аз лично не съм запознат с тия вашите анджаклами и такъми,ама ше ти кажа,че съществуват много неизвестни и за теб марки(сигурен съм),които имат много високо качество,а са и много по-евтини
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa

Братчед,аз лично не съм запознат с тия вашите анджаклами и такъми,ама ше ти кажа,че съществуват много неизвестни и за теб марки(сигурен съм),които имат много високо качество,а са и много по-евтини
                      Винаги има неизвестни неща...но точно този филтър не е сред тях...както и въпросния магазин...ако някой ден отидеш до там, сам ще се обедиш.

Като дойдеш в София ще ти покажа и нещо друго закупено от там....да видиш за какво иде реч...а то хич не е евтино.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa

Винаги има неизвестни неща...но точно този филтър не е сред тях...както и въпросния магазин...ако някой ден отидеш до там, сам ще се обедиш.

Като дойдеш в София ще ти покажа и нещо друго закупено от там....да видиш за какво иде реч...а то хич не е евтино.
                        Слушай хейтър.Заради теб се регвам щот иначе трябва някой друг да ти отговаря от мое име..
                        Ти като си много смел тука що се не обадиш като дойдеш някой път лично да си поприказваме,а?Такива като тебе много ги обичам.И си доведи двама трима свидетели да видим дали карбона не е истински.
                        .

Comment

Първоначално публикувано от landikar
                          Ти като си много смел тука що се не обадиш като дойдеш някой път лично да си поприказваме,а?
                          С тебе съм си приказвал...както и тогава така и сега ще ти напиша и си го прочети внимателно:

-Разговора с теб приключи!!!

пс: За тези които не знаят това май е собтвеника на магазина...

с поста си, си направи перфектна реклама на магазина Жалко, че ти е такова отношение към клиенти те ти.

Айде със здраве...успех ти пожелавам във всичко...
                          sigpic

Comment

Преди 25 000км сложих някакъв тайвански за 22лв, защото ме убедиха че "работи" изглеждаше читав и реших да "рискувам".

Ефект се усети. На Gteh също!!!
                            Измерихме преди и след монтажа му!
                            Преди него бях с JR конус (около 150 лв) с много изморен вид, но и 2 пъти по-малък - затова и реших да го сменям. Доволен съм. Ако някой иска снимки ще пусна, в момента нямам. А самия филтър е на топло почти пред колекторните тръби.

Продължавам с него като досега само веднъж съм го чистил, след което блесна почти като нов.

Може би със същия, но марков и за 160лв ще има и по-голям ефект, но това лекинко ме съмнява вече. Ако е нещо за 500-600 лв сигурно ефекта ще е чуствителен, но всеки сам си преценява колко кинти да дава нали?
                            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от landikar
                              Ти като си много смел тука що се не обадиш като дойдеш някой път лично да си поприказваме,а?
                              С тебе съм си приказвал...както и тогава така и сега ще ти напиша и си го прочети внимателно:

-Разговора с теб приключи!!!

пс: За тези които не знаят това май е собтвеника на магазина...

с поста си, си направи перфектна реклама на магазина Жалко, че ти е такова отношение към клиенти те ти.

Айде със здраве...успех ти пожелавам във всичко...
                              Такова отношение имам към всички кат тебе .Преди да решиш дали някой си върши работата грамотно трябва ти да се ограмотиш .Всеки филтър може да се смачка така ако се е запушил!Даже и най-скъпият.Разликата в ефтините филтри и тези скъпите е в материала - скъпите са по-трайни и не им се захабяват влакната толкова бързо.
                              Такъв филтър може да се смачка само по една причина - ако е бил запушен.Разбра ли смотан.
                              А за да се задръсти толкова бързо значи е напръскан с някакво масло, с което не е трябвало! Филтрите Йед ги ползваме от около 4 години и много хора са си слагали.И няма оплаквания!Моята кола с такъв филтър даде 410 коня на дино стенда.

Друга причина може да е огромната картерна вентилация, която да се помпи обратно към филтъра.щото дори и да е запушен филтъра няма логига да изскочи толкова масло.тва става само ако буталата са поотслабнали.Иначе мотора гасне.

Не ми каза нищо за карбона .Ще дойдете ли с двама-трима твои авери да проверим публично дали продавам пластмаса или истински карбон?

П.С. само не ми казвай че ти си онова пишлеме дет ми се правеше да голяма работа с манометъра.Дето те доведе един пич при мене.Щото нали се сещаш че те познавам вече.... такъв рядко идва при мене.

Comment

.....пс: За тези които не знаят това май е собтвеника на магазина...
                                с поста си, си направи перфектна реклама на магазина Жалко, че ти е такова отношение към клиентите ти.....
                                петкоо мамин сине ама граам не ти отива да мутрееш на фона на паричките на татенцето ти а още по малко ти отива пък на пишман-президентската титла и тъи като ти не си никакъв клиент на топспеед ами си само един озлобен и комплексиран (злобата си личи дори и в четирите поправки в мнението ти) нямаш ама никакво право да изказваш мнение на тема отношение към клиентите да не говорим па каква си ламя на тема тунинг тва да сложиш на дизел чип и скъп филтър не е тунинг моето момче ами просто е мерак да си като другите тея батките с бегачките а тва е пък проява на комплекси татьовото
                                аиде със здраве

Comment

Working...
                                X