Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    Гарантирам ти, че ако дойдеш с нея на Лукойл ще стане меко казано интересно. Та, ако дойдеш с боксера пиши предварително да се разберем. Симо ... и Калоян ако го знаеш.
    ее аз преди две седмици като идвах с тиграта беше лудница ама бързах че 22 и 40 трябваше да гледам пбързи и яростни в мола и нямаше как да дойда но от другата страна на магистралата си лечеше че имаше бая хора като дойда ще пиша

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
      нейчо искаш завойче около колата да направиш ,да те повозя или да покараш
      едно около , едно да ме повозиш и едно да направя , и за трите съм надъхан
      Alfa Romeo 146 1.6
      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Както се вижда от номерата, днес пред Билла се състоя републиканска среща

Иначе ако някой се е уплашил, че срещите ще станат редовни, може да се успокои

За този път толкова, следващият дано да е по-добре
        Attached Files
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Съжалявам колеги че не наминах...Той Ванката ме видя че съм на работа, но че не можеше да дойда...Просто нямах никакви сили тъй като снощи в 4 ч. се прибрах от Костенец, където беше I кръг от Националния рали шампионат Траянови врата и имаше нощен етап. Това не беше за изпускане
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• аз може би най малко имам право н аглас в момента селд тежкото ми провинение, ама обикновенно като се каже че се отива някъде се отива, и аз имам ангажименти ам аказах че ще намина и доидох.......
            sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
            Suzuki GSXR 750 W настоящ
            Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• Това последното за мен ли се отнася...Е добре колеги извинявам се че не присъствах за първи път на сбирка... ...

Comment

• не не не колега не се отнася за тебе знаем че ти си най редовния, и си ходиш често пъти сам на сбирките, говоря по принцип за останалите, а кажи ми сеаг после как да доида пак, отлагам си важни ангажименти да доида и накратя....... три коли ....... лелеее избихме рибата
                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• пша мене ме е срам да кажа що не дойдох
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Така и така си почнал, кажи си защо не дойде .
                    Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
                    Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

• Ванката и Rider_alfa155 са прави....някой да не се излъже, че ще има редовни срещи...и все пак аз не съм се отказал....Следващата среща е на 10 май...успех.

Comment

• Фенове....кой ще ходи на драг утре (3 май).....има ли желаещи...

Comment

• там съм
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS 98

Comment

• Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                            не не не колега не се отнася за тебе знаем че ти си най редовния, и си ходиш често пъти сам на сбирките, говоря по принцип за останалите, а кажи ми сеаг после как да доида пак, отлагам си важни ангажименти да доида и накратя....... три коли ....... лелеее избихме рибата
                            Абе ние с колко компромиси сме справили и сме се събирали само по 2 коли аз и Краси , но няма начин трябва някой да прай компромис , няма смисъл да мрънкаш , някой ден ше видиш 10 алфи наредени

А ти присъствал ли си на афла среща състояла се от - 2 алфи , една тигра , една лада самара , едно ауди и още няква мишка ?
                            Alfa Romeo 146 1.6
                            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
                              Абе ние с колко компромиси сме справили и сме се събирали само по 2 коли аз и Краси , но няма начин трябва някой да прай компромис , няма смисъл да мрънкаш , някой ден ше видиш 10 алфи наредени

А ти присъствал ли си на афла среща състояла се от - 2 алфи , една тигра , една лада самара , едно ауди и още няква мишка ?
                              Аз да

Comment

• утре в 9 на екото и да пътуваме надоло (еко сфетофари)

Comment

Working...
                                X