Първоначално публикувано от Kris
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениенейчо искаш завойче около колата да направиш ,да те повозя или да покарашAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Съжалявам колеги че не наминах...Той Ванката ме видя че съм на работа, но че не можеше да дойда...Просто нямах никакви сили тъй като снощи в 4 ч. се прибрах от Костенец, където беше I кръг от Националния рали шампионат Траянови врата и имаше нощен етап. Това не беше за изпускане
Comment
-
Ванката и Rider_alfa155 са прави....някой да не се излъже, че ще има редовни срещи...и все пак аз не съм се отказал....Следващата среща е на 10 май...успех.
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениене не не колега не се отнася за тебе знаем че ти си най редовния, и си ходиш често пъти сам на сбирките, говоря по принцип за останалите, а кажи ми сеаг после как да доида пак, отлагам си важни ангажименти да доида и накратя....... три коли ....... лелеее избихме рибата
А ти присъствал ли си на афла среща състояла се от - 2 алфи , една тигра , една лада самара , едно ауди и още няква мишка ?Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеАбе ние с колко компромиси сме справили и сме се събирали само по 2 коли аз и Краси , но няма начин трябва някой да прай компромис , няма смисъл да мрънкаш , някой ден ше видиш 10 алфи наредени
А ти присъствал ли си на афла среща състояла се от - 2 алфи , една тигра , една лада самара , едно ауди и още няква мишка ?
Comment
Comment