Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
    Значи тая неделя имаме сбирка в 14.00ч.на Билата. Остават около 2 седмици до Пролетния Събор в Траявна. Ще ходим ли колеги?
    ако нещо не се прецака в последния момент аз ще ходя на Трявна
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
      ако нещо не се прецака в последния момент аз ще ходя на Трявна
      Alfa Romeo 146 1.6
      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• привет на всичките колеги тука....... ммм скоро се случи така че ми се накараха че не идвам на срещите и реших поне тука да погледна какво става ... бреее ми то народа се умножил бе дали е щото иде лятооо как да е аз имам ангажимент тази седмица верно че съм доста близо до Билла и може и да отскоча за малко да Ви видя колеги, аз постоянно засичам колегите ама явно малко от тях ми знаят колата в новия и вид та даже като свирна не ме отразяват да не говорим за примигване къси дълги..... ммм колеги само аз съм с пловдивска регистрация бе ииии бели джанти
        sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
        Suzuki GSXR 750 W настоящ
        Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
          привет на всичките колеги тука....... ммм скоро се случи така че ми се накараха че не идвам на срещите
          Е не съм се карал...само ти припомних че си alfa owner ..Успех с мотора...скоро е рокерския събор.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• a

как сте маниаци няма го вече най-малкия член на клуба(тиграта ) минах и аз както повечето от този форум на боксерче но какво ......
            Attached Files

Comment

• да де да де не ми се скара ама........... честно казано наистина нямам кои знае колко много време да идвам по сбирките защото рядко се задържам в града ... ама как да е ще опитам да доида на тази
              а колегата със субарото..............мммммммммммммм прелест колега да ти е честита и 10..................к километри безавариино каране

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                как сте маниаци няма го вече най-малкия член на клуба(тиграта ) минах и аз както повечето от този форум на боксерче но какво ......
                Чесно ли е , искам едно завойче
                Alfa Romeo 146 1.6
                По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
                  Чесно ли е , искам едно завойче
                  нейчо искаш завойче около колата да направиш ,да те повозя или да покараш
                  Last edited by gaidata; d.m.y г., 13:28.

Comment

• еи колега преди 20 минути те видях до тернопол ........ (гаидата)

Comment

• Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                      еи колега преди 20 минути те видях до тернопол ........ (гаидата)
                      може като несъм в нас значи обикалям някаде с колата

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                        може като несъм в нас значи обикалям някаде с колата
                        Здравей. Технически данни ще споделиш ли, или са тайна преди драг-а
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                          Здравей. Технически данни ще споделиш ли, или са тайна преди драг-а
                          ами значи колата несъм я взел за драг а защото ми харева и ми беше мечта още от 99 година когато ясен попов караше същото субару по ралитата ,та за колата 218 конски сили 4х4 2 айрбаг спортни седалки 17 ки О.З рейсинг пълен ел пакет климатик абс хмм може и да има още но не се сещам въпреки че са достатъчни за спортна кола

Comment

• гайда ... кога ше се замъкнеш към Варна да го видим тоя турбо боксер
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                              гайда ... кога ше се замъкнеш към Варна да го видим тоя турбо боксер
                              ами към 9-10 май съм във варна чудя се дали да идва с нея че има вероятност на другата сутрин повече да не я видя . трябва да сложа няколко прекъсвача против крадци ти на радото ли беше познат или на симо от варна или и двамата ги знаеш

Comment

• Гарантирам ти, че ако дойдеш с нея на Лукойл ще стане меко казано интересно. Та, ако дойдеш с боксера пиши предварително да се разберем. Симо ... и Калоян ако го знаеш.
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X